Προς το περιεχόμενο

epirusBook.gr - Περιμένω τις προτάσεις σας

css03027

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

www.epirusbook.gr

Μιας και δε βρίσκουμε δουλεία είπαμε να κάνουμε κάτι απλό δικό μας, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο άλλα μιας και είναι η πρώτη μου δουλεία θα ήθελα να γίνει ωραία.

Περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας, η πρώτη μου δουλεία είναι, ρίξτε της μια ματιά αν θέλετε και περιμένω την κριτική σας και τα σχόλια σας.

αν σας άρεσε κάντε κ ένα "like" στη σελίδα μας στο facebook.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ας πάρουμε για παράδειγμα αυτό: http://www.epirusbook.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=193:oskar-atyxias-gia-basilopoylo&catid=43:athlitika&Itemid=171. Η είδηση προέρχεται από εδώ, δεν το γράφετε πουθενά και επιπλέον ένα copy της είδησης μου πετάει αυτό: Το περιεχόμενο ανήκει στο [www.epirusBook.gr] και προστατεύεται :shock: :shock:

Sorry, αλλά δεν έχει like!

Δημοσ.

Εκτός από αυτό που είπε ο dewn735 κοίτα λίγο και τις φωτογραφίες. Πχ στην πρώτη σελίδα μου φαίνονται οι περισσότερες στρετσαρισμένες.

Επίσης το iqsoft που διαφημιζεις στην πρώτη σελίδα μου φαίνεται ότι δεν κολλάει στο περιεχόμενο του site. Και ένα άλλο που παρατηρώ είναι ότι ο αριθμός των επισκεπτών αλλάζει ανά σελίδα. Αλλά βέβαια αυτό μπορεί να το ήθελες να δουλεύει έτσι οπότε οκ.

Κατα τα άλλα μου φαίνεται ένα ωραίο και "καθαρό" site και εύχομαι να πάει καλά.

Δημοσ.

έχετε δίκιο για το περιεχόμενο, ετοιμάζουμε κάποια συνεργασία με κάποιους δημοσιογράφους και χθες που ανεβήκαμε δεν είχαμε περιεχόμενο πρωτότυπο, από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δικά μας κείμενα.

περίμενα κάποια παρατήρηση ως προς εμφάνιση site, ταχύτητα ή οτιδήποτε άλλο.

για το iqsoft είναι η πρώτη μας διαφήμιση και προσθήκη στον επαγγελματικό οδηγό.... στο μεγάλο banner θα έχουμε διαφήμισεις, ελπίζω να βρούμε κάποιους.

οτι κ να πείτε για το περιχόμενο έχετε δίκιο.

Δημοσ.

έχετε δίκιο για το περιεχόμενο, ετοιμάζουμε κάποια συνεργασία με κάποιους δημοσιογράφους και χθες που ανεβήκαμε δεν είχαμε περιεχόμενο πρωτότυπο, από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δικά μας κείμενα.

Η λογική λέει πως οι δημοσιογράφοι θα θέλουν λεφτά και η σελίδα δεν είναι έτοιμη για να κάνεις την αντίστοιχη επένδυση... οπότε, πάλι στο copy-paste θα μείνεις

Σαν εμφάνιση είναι απλή και λιτή, όπως και θα έπρεπε δηλαδή για σελίδα ενημέρωσης. Αυτό που δε μου άρεσε όμως, είναι το ότι δε κατάλαβα τι ακριβώς είναι αυτή η σελίδα: είναι σελίδα ειδήσεων; επαγγελματικός οδηγός; τουριστικός οδηγός; Επίσης, ποια η διαφορά μεταξύ ειδήσεων και τελευταίων νέων; Και συνεχίζω: το "χρήσιμα" δε χρειάζεται να είναι στο κεντρικό μενού της σελίδας, το embeded youtube είναι κάπως άκυρο με τη φιλοσοφία της σελίδας, Η πρόγνωση του καιρού δείχνει μόνο Ιωάννινα όποια πόλη κι αν επιλέξω και φυσικά δε βρήκα κάποια αναζήτηση (δε πιστεύω να κρατήσεις το πλαισιάκι αυτό της google!)

Δημοσ.

+1 στο +1 του isay που έκανε +1 στον Gi0 για το +1 του στον dewn735 tongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif

Επίσης +1 στο τελευταίο post του dewn735 laugh.giflaugh.gif

Η σελίδα καλή φαίνεται, καθαρή, αλλά δε καταλαβαίνω τη θεματολογία, ή μάλλον πως ταιριάζουν όλα αυτά τα λινκς στη σελίδα και σε ποιους απευθύνονται...confused.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...