Προς το περιεχόμενο

Μάλλον εσβησα εντελώς τα windows ΒΟΗΘΕΙΑ

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

κατι ειχα παθει και εγω μια φορα και εχασα windows... .εμεινα με το ubuntu και εμαθα ubuntu .....

μετα απο ενα χρονο χαλασε το λαπτοπ λογω υπερλειτουργια της cpu και δεν το εκλεινα ...'

μετα το ubuntu ηρθε το fedora μετα archlinux με το που πηρα λαπτοπ εβαλα με την μια arch linux

εχω τα windows7 αυθεντικα και με το νομο αλλα δεν μολυνω το μηχανημα μου με windows

μεινε με ubuntu για 2 μηνες ..... και ρωτα εμεις βοηθαμε ..... αν δεν μεινεις ικανοποιημενος με το ubuntu στειλε μου πμ για να σου δωσω κωδικο για τα windows 7 professional

Δεκτα ολα αυτα και καλα εκανες στο laptop σου.Το "κακως τον βοηθησαμε" τι σχεση εχει με τα παραπανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βοηθαει

troll mode on

.... βασικα οταν παω στο section των windows γελαω ολοι εχουν προβλημα για διαφορους λογους που δεν ξερουν για να σε βοηθησουν γιατι το προβλημα ειναι χιλιοι δυο λογοι .... τουλαχιστον αμα εχεις linux ξερεις εξαρχης αμα το προβλημα ειναι πχ software ή hardware .......

δοκιμαζεις ενα live cd και ξερεις πιο ειναι το προβλημα ...... πολλοι σε αυτο το τμημα σε βοηθανε ... πολλοι το κανουν επειδη εχουν πολλες γνωσεις και θελουν να βοηθιουνται επειδη καποτε βοηθηκαν και οι ιδιοι χωρις να δωσουν δεκαρα

τρολλ mode off

ακομα κανεις λαθη και μαθαινεις απο αυτα ...:devil:

το θεμα ηταν να μη χασουμε καποια συμαντικα αρχεια,και οχι το πως νιωθεις εσυ οταν μπαινεις στο section των windows,και επειδη πιστευω οτι καλο ειναι να μεινει λιγο ακομα ανοιχτο,μιας και δοθηκε μια ομορφη και γρηγορη λυση,στο πως να μη χανει καποιος την εγκατασταση του εστω και αν αλλαξε file system.ας μεινουμε on topic.

• Moderators

δεν τρολλαρα εσενα ..B)

Δεν εχει σημασια σε ποιον στοχευες.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως το να μπαινεις στο thread για να πεις "μην τον βοηθατε επειδη παει να σβησει το partition του linux", ειναι γελοιο.

Δεν προσπαθω ουτε να στην πω ουτε να σου κανω προσωπικη επιθεση.Και γω arch χρησιμοποιω αλλα δεν προσπαθω να πεισω τον καθενα πως ειναι το καλυτερο,windows sucks κλπ κλπ κλπ.Και στην τελικη τα αρχεια του καιγοταν να σωσει ο ανθρωπος και εξακολουθει να θελει να εχει linux partition στο pc του.

Ακυρο το trollarisma σου οσο δεν παει δηλαδη.Τωρα θα μου πεις ποιο trollαρισμα ειναι εγκυρο,αλλα τεσπαrolleyes.gif

Και μια και ο ιδιος ζητησε on topic συζητηση,my 2 cents,over and out.

χμμμ γιατι αποφευγεις το linux ? ? μια χαρα ειναι και κακως τον βοηθησατε !!!!!!:-(

Αν δε θέλεις να βοηθήσεις, κάνε μας τη χάρη και σταμάτα να ποστάρεις σε αυτό το thread.

Για να συνεχίσεις να τρολλάρεις, δεν το συζητώ, δεν πρόκειται να σε αφήσω ο,τι κι αν συνεπάγεται αυτό...

γενικα για να δεις τι παιζει με το linux , να δοκιμασεις με vmware/virtualbox μεσα σε windows ωστε να μην εχεις το αγχος του partitioning κλπ..και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...