IKARIWTHS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά,οποίος γνωρίζει ας με βοηθήσει σας παρακαλώ. Πριν λίγο είπα να δοκιμάσω το Linux mint το οποίο στηρίζεται στο ubuntu 10.10(το αναφέρω σε περίπτωση που υπάρχει λύση)Όταν ήρθε η ώρα για το partition όμως τα βρήκα σκούρα!έψαχνα αρκετή ώρα να βρω πως θα χρησιμοποιήσω τον ελεύθερο χώρο του σκληρού μου χωρίς αποτέλεσμα,στη προσπάθεια μου μάλλον μορφοποιησα το σκληρό σε ext4,(απαραδεκτο να γινεται κατι τετοιο χωρισ να χρειαχεται να πατησεισ apply h ok)Μόλις κατάλαβα τι έγινε αυτο σταμάτησα την εγκατάσταση και έκανα επανεκινηση(δεν έχει εγκατασταθεί κάτι απο πάνω),χωρίς αποτέλεσμα βέβαια .υπάρχει τρόπος να επαναφερω το σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Απο τη στιγμη που εκανες format σε ext4, δεν μπορεις να επαναφερεις τα λειτουργικα οπως ηταν. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να προσπαθησεις να σωσεις οτι αρχεια ειχες με καποια/α file recovery προγραμμα (το οτι σταματησες την εγκατασταση ειναι θετικο οσον αφορα το recovery). Βεβαιωσου παντως πως οντως τον εχεις κανει format σε ext4.Μπες με καποιο live cd και δες τι παιζει με τα partitions και το filesystem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μαλλον ειναι ανωφελο απο τη στιγμη που ξεκινησεις να μορφοποιεις σε ext4. Δοκιμασε ενα quick format σε NTFS, στη συνεχεια με ενα δισκακι windows να κανεις fixmbr (ο τροπος εξαρταται απο την εκδοση windows). Χλωμο αλλα δε νομιζω οτι εχεις να χασεις και τιποτα. Τα αρχεια σου λογικα με quick format παλι δε θα πειραχτουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μακάρι να μην έχεις δίκιο φίλε μου Γιατί η ζημιά θα είναι μεγάλη,Μόλις έβαλα τα windows 7 μέσα να δω,και μου γράφει Ότι ο δίσκος έχει 511gb free space απο τα 596gb ,άρα υπάρχει ακόμα η εγκατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μακάρι να μην έχεις δίκιο φίλε μου Γιατί η ζημιά θα είναι μεγάλη,Μόλις έβαλα τα windows 7 μέσα να δω,και μου γράφει Ότι ο δίσκος έχει 511gb free space απο τα 596gb ,άρα υπάρχει ακόμα η εγκατασταση Καλυτερα να ανακτησεις τα αρχεια σου πριν κανεις οτιδηποτε. Ο δισκος σε τι FS φαινεται να ειναι; Καλυτερα μην κανεις ακομα quick format αφου βλεπει δεσμευμενο χωρο στο δισκο. Μου ερχεται τωρα η ιδεα μηπως περασεις ενα Image των αρχειων σου σε ενα αλλο δισκο, αν φαινονται ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα μπήκα σε command prompt και είδα Ότι και τα αρχεία είναι στη σωστή θέση.άρα δεν εξανεμίζονται οι ελπίδες!φίλε disqualified ,όταν είδα Ότι άλλαξαν το file system se ext4,το ξαναεκανα αμέσως ntfs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασε τοτε Bootrec.exe/FixMbr Αυτο ειναι για vista αλλα νομιζω θα ισχυει για τα 7 το ιδιο, το πολυ πολυ να σου βγαλει error. To cd των 7 βλεπει αν υπαρχει αλλη εγκατασταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Το ιδιο υσχυει και για τα 7!ετοιμα λοιπον!σε υπερευχαριστώ φιλε μου!!! οποτε μιας και δε μου εφυγε η ορεξη ακομα,ποιος ιναι ο ποιο ευκολος τροπος για να κανω partition σε ubuntu 10.10?παλιοτερα ειχε επιλογη use free space..τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Το ιδιο υσχυει και για τα 7!ετοιμα λοιπον!σε υπερευχαριστώ φιλε μου!!! οποτε μιας και δε μου εφυγε η ορεξη ακομα,ποιος ιναι ο ποιο ευκολος τροπος για να κανω partition σε ubuntu 10.10?παλιοτερα ειχε επιλογη use free space..τωρα? Κανε μεσω των 7 ο,τι Partition χρειαζεσαι και μετα βαλε το δισκακι των ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 χμμμ γιατι αποφευγεις το linux ? ? μια χαρα ειναι και κακως τον βοηθησατε !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το κακως που παει φιλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ελα ντε. χμμμ γιατι αποφευγεις το linux ? ? μια χαρα ειναι και κακως τον βοηθησατε !!!!!! Και ειπε ενα post πριν ο ανθρωπος.. οποτε μιας και δε μου εφυγε η ορεξη ακομα,ποιος ιναι ο ποιο ευκολος τροπος για να κανω partition σε ubuntu 10.10? Btw οποιος ζηταει βοηθεια "κατα" του linux, τον στελνουμε στο πυρ το εξωτερο? Εκτος κ αν αστειευεσαι,δεν ειναι πολυ εμφανες,βαλε κανα smiley Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 κατι ειχα παθει και εγω μια φορα και εχασα windows... .εμεινα με το ubuntu και εμαθα ubuntu ..... μετα απο ενα χρονο χαλασε το λαπτοπ λογω υπερλειτουργια της cpu και δεν το εκλεινα ...' μετα το ubuntu ηρθε το fedora μετα archlinux με το που πηρα λαπτοπ εβαλα με την μια arch linux εχω τα windows7 αυθεντικα και με το νομο αλλα δεν μολυνω το μηχανημα μου με windows μεινε με ubuntu για 2 μηνες ..... και ρωτα εμεις βοηθαμε ..... αν δεν μεινεις ικανοποιημενος με το ubuntu στειλε μου πμ για να σου δωσω κωδικο για τα windows 7 professional Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 παλιοτερα ειχε επιλογη use free space..τωρα? Το θέμα είναι τι διάταξη partitions έχεις στο δίσκο σου. Αυτό κοίτα πρώτα και φτιάξτο-πριν προχωρήσεις σε install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 αν κανεις πλακα φιλε jemadux εχει καλως,αν οχι ηταν τραγικο αυτο που εγραψες και σε καμια των περιπτώσεων δε βοηθαει καπου μαλιστα φιλε jemadux,οποτε κατα τη δικη σου λογικη,επρεπε να χασω και τη μουσικη και τις φωτογραφιες και ολα,ετσι για να μαθω linux... δε το συνεχιζω.σας υπερευχαριστω ολους οσους βοήθησαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.