Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα αλλα απο πού;

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PC No.1

-Έχει εδώ και κάμποσο καιρό ο υπολογιστής ανοίγει χάνει όμως την σειρά προτεραιότητας των σκληρών, την ώρα, την ημερομηνία και πάει λέγοντας. Απο τι γίνεται αυτό το πράγμα;

PC No.2

-Abit KV7 Socket A(462)

Ο υπολογιστής παλιότερα άνοιγε αλλα δεν μπορούσα να του περάσω windows. Τον επεξεργαστή δε τον αναγνώριζε ολόκληρο. Αν έμπαινα στο bios να αλλάξω τις ρυθμήσεις τότε με την επανεκκίνηση ο υπολογιστής έμενε σε μαύρη οθόνη και δεν άνοιγε. Τώρα τον συνδέω και το PC παίρνει μπροστά(τα CD-Rom και τα ανεμιστηράκια, μαζί κι αυτό του επεξεργαστή) όμως δεν ξεκινάει κάν. Ένα μπίπ που λένε πως κάνει όταν ξεκινάει ο επεξεργαστής ο υπολογιστής δεν το κάνει. Η επεξεργαστής εύτεγε;

Α και η μητρική θυμάμαι μου έβγαζε πως κάτι δεν πάει καλά με τον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Τι "ηλικία" έχει; Θα μπορούσε να είναι θέμα μπαταρίας... Το πρόβλημα με τη σειρά των δίσκων μου ακούγεται περίεργο πάντως...

Δημοσ.

Για την ημερομηνία και την ώρα συνήθως κατά 99% ευθύνετε η μπαταρία της μητρικής και θέλει αλλαγή,δεν ξέρω όμως αν η μπαταρία ευθύνεται και για το πρόβλημα με την προτεραιότητα των δίσκων.

Δημοσ.

Το ποιο πιθανό είναι να άδειασε η μπαταριούλα που έχει η μητρική ,μια σαν από ρολόι χειρός στο ποιο μεγάλο.Δες και το εγχειρίδιο της μητρικής να δεις που ακριβώς είναι η μπαταρία αυτή.

Δημοσ.

Την άλλαξα αλλα πάλι. Θα βάλω μια αλκαλική αν είναι και θα δώ πάλι αν το κάνει.

Ευχαριστώ πάντως.

Τώρα για τον άλλο.

Abit KV7 Socket A(462)

Ο υπολογιστής παλιότερα άνοιγε αλλα δεν μπορούσα να του περάσω windows. Τον επεξεργαστή δε τον αναγνώριζε ολόκληρο. Αν έμπαινα στο bios να αλλάξω τις ρυθμήσεις τότε με την επανεκκίνηση ο υπολογιστής έμενε σε μαύρη οθόνη και δεν άνοιγε. Τώρα τον συνδέω και το PC παίρνει μπροστά(τα CD-Rom και τα ανεμιστηράκια, μαζί κι αυτό του επεξεργαστή) όμως δεν ξεκινάει κάν. Ένα μπίπ που λένε πως κάνει όταν ξεκινάει ο επεξεργαστής ο υπολογιστής δεν το κάνει. Η επεξεργαστής εύτεγε;

Α και η μητρική θυμάμαι μου έβγαζε πως κάτι δεν πάει καλά με τον επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...