Arbitary Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 άντε και το επόμενο με ΝΤ πυρήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ναι μόνο που αυτός ο πυρήνας είναι UNIX και όχι Linux. Τέρμα ο πιγκουίνος για το Debian. http://en.wikipedia.org/wiki/Bsd εκτός από το να μπεις wikipedia και να μας παραθέσεις τι είναι ο BSD, έχεις την παραμικρή ιδέα για το τί γίνεται εκεί έξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε εγώ δεν προσβάλλω κανέναν με αυτά που λέω. Ούτε το παίζω παντογνώστης, ούτε είμαι ενάντια στο Linux. Όμως μια τέτοια στροφή σε BSD ίσως κάτι να σημαίνει. Αυτό λέω και εκπλήσσομαι με τις εξελίξεις, διότι πολλές διανομές linux ήταν debian based και γενικά το debian ήταν από μόνο του ένα μεγάλο ρεύμα στο χώρο του linux. Δεν είναι ούτε SUSE ούτε Redhat - Fedora. Για μένα το Debian είναι η πιο σημαντική διανομή Linux και ξαφνικά γίνεται BSD!!! Ειλικρινά κάνω την αναφορά για να δω πώς το βλέπουν και άλλοι πιο ειδικοί σε σχέση με μένα. Σίγουρα η κονσόλα έχει σχεδόν τις ίδιες εντολές, αφού και το Linux είναι Unix-like λειτουργικό, αλλά από κει και μετά όμως, μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά. Την wikipedia την χρησιμοποιώ για ευκολία απλώς. Δηλαδή διαφωνείς ότι το BSD δεν είναι Linux, είτε μιλάμε για Unix, είτε για Unix-like πυρήνα; Αν διαφωνείς πες μας το γιατί... Γι' αυτό άλλωστε έκανα την επισήμανση, διότι μπορεί εμένα κάτι να μου διαφεύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Διαφωνώ στηνω ατάκα "Τέρμα ο πιγκουίνος για το Debian". Δεν έχει συζητηθεί, πόσο μάλλον ανακοινωθεί ότι το debian θα πάψει να χρησιμοποιεί τον linux σαν τον βασικο(?) πυρήνα του. Δεν γίνεται ξαφνικά BSD, υποστηριζεί ΚΑΙ BSD πυρήνες. Όπως προστέθηκαν σιγά σιγά οι πολλές αρχιτεκτονικές που υποστηρίζει, το ίδιο γίνεται και με τους πυρήνες. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 άντε και το επόμενο με ΝΤ πυρήνα ηγξγηξ :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε εγώ δεν προσβάλλω κανέναν με αυτά που λέω. Ούτε το παίζω παντογνώστης, ούτε είμαι ενάντια στο Linux. Όμως μια τέτοια στροφή σε BSD ίσως κάτι να σημαίνει. Αυτό λέω και εκπλήσσομαι με τις εξελίξεις, διότι πολλές διανομές linux ήταν debian based και γενικά το debian ήταν από μόνο του ένα μεγάλο ρεύμα στο χώρο του linux. Δεν είναι ούτε SUSE ούτε Redhat - Fedora. Για μένα το Debian είναι η πιο σημαντική διανομή Linux και ξαφνικά γίνεται BSD!!! Ειλικρινά κάνω την αναφορά για να δω πώς το βλέπουν και άλλοι πιο ειδικοί σε σχέση με μένα. Σίγουρα η κονσόλα έχει σχεδόν τις ίδιες εντολές, αφού και το Linux είναι Unix-like λειτουργικό, αλλά από κει και μετά όμως, μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά. Την wikipedia την χρησιμοποιώ για ευκολία απλώς. Δηλαδή διαφωνείς ότι το BSD δεν είναι Linux, είτε μιλάμε για Unix, είτε για Unix-like πυρήνα; Αν διαφωνείς πες μας το γιατί... Γι' αυτό άλλωστε έκανα την επισήμανση, διότι μπορεί εμένα κάτι να μου διαφεύγει. Είσαι εντελός άσχετος , υποστηρίζει και BSD kernel, δεν πάυει στην κεντρική διανομή να χρησιμοπιεί GNU/Linux . Πρίν απαντήσεις σε θέματα καλό είναι τουλάχιστον να ρίξεις μια ματιά στο site του Debian Project , φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 δεν πάυει στην κεντρική διανομή να χρησιμοπιεί GNU/Linux . εννοεις "δεν πάυει στην κεντρική διανομή να χρησιμοπιεί Linux . " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 @tritonas00 Σωστά αδερφέ, μου ξέφυγε το GNU απο συνήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 μπορεί να εγκατασταθεί σε μια ευρεία γκάμα συστημάτων (i386, amd64, powerpc, sparc, mips, mipsel, ia64, s390, armel) Πρόσθεσε και ένα PS3 και είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doomfall Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης, εκτός από τον πυρήνα Linux, φέρνει και μια “technology preview” του FreeBSD kernel. Ουτε site ούτε τίποτα το κείμενο αρκούσε να διαβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα