Προς το περιεχόμενο

εγγραφη στο ebay

tsi.mitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να γραφτω στο ebay για να παρω αυτο εδω παω να κανω εγραφει και μου λεει διευθυνση πολη κ.α. στην διευθυνση πως θα την γραψω στα greekenglish

ε ; πως θα ξερω οτι ο πωλητης ειναι αξιοπιστος ;;

Δημοσ.

Την διέυθυνση την γράφεις με αγγλικούς χαρακτήρες όπως ακριβώς θα την έγραφες στα ελληνικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα, ο ταχυδρόμος θα καταλάβει... Όσον αφορά τον πωλητή, στην δεξιά πλευρά της σελίδας έχει ένα πλαίσιο "Μάθετε περισσότερα για τον πωλητή". Εκεί θα δείς μια βαθμολογία και σχόλια. Γενικά να είσαι σίγουρος δεν έιναι απόλυτο. Πάντως επειδή το ποσό είναι μικρό σε καλύπτει το ίδιο το ebay...

Δημοσ.

mitsakos κοιταξα τα αρνητικά feedback, ειναι 57 και ΟΛΑ τον τελευταίο μήνα. Κάποια σημαντικά:

-Τα πράγματα είναι και έρχονται απο hong Kong και οχι απο Αγγλία

-Δεν είναι original

-Κάποιοι παραπονέθηκαν οτι το συγκεκριμένο προιον δεν λειτουργεί

Γνώμη μου: Ψώνισε απο αλλού

Για το ebay υπάρχει ειδικό θέμα sto insomnia που θα σου λύσει ολες τις απορίες http://www.insomnia.gr/topic/191319-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-ebay-2/

ΥΓ: Είναι εγγραφή και όχι εγραφει

Δημοσ.

Την διέυθυνση την γράφεις με αγγλικούς χαρακτήρες όπως ακριβώς θα την έγραφες στα ελληνικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα, ο ταχυδρόμος θα καταλάβει... Όσον αφορά τον πωλητή, στην δεξιά πλευρά της σελίδας έχει ένα πλαίσιο "Μάθετε περισσότερα για τον πωλητή". Εκεί θα δείς μια βαθμολογία και σχόλια. Γενικά να είσαι σίγουρος δεν έιναι απόλυτο. Πάντως επειδή το ποσό είναι μικρό σε καλύπτει το ίδιο το ebay...

δηλαδη μπορω να το αγορασω χωρις ανυσηχια ε;

Δημοσ.

mitsakos κοιταξα τα αρνητικά feedback, ειναι 57 και ΟΛΑ τον τελευταίο μήνα. Κάποια σημαντικά:

-Τα πράγματα είναι και έρχονται απο hong Kong και οχι απο Αγγλία

-Δεν είναι original

-Κάποιοι παραπονέθηκαν οτι το συγκεκριμένο προιον δεν λειτουργεί

Γνώμη μου: Ψώνισε απο αλλού

Για το ebay υπάρχει ειδικό θέμα sto insomnia που θα σου λύσει ολες τις απορίες http://www.insomnia.gr/topic/191319-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-ebay-2/

ΥΓ: Είναι εγγραφή και όχι εγραφει

ok ευχαριστω πολυ δεν θα το παρω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...