Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yes.τοσο καιρο που τους εβλεπα να σκαβουν και λογικα εχουν τελειωσει ζωγραφου διπλα στα καφαο ειχαν τις νεες καμπινες να το πω ετσι.τωρα αν θα τα βγαλουν η οχι δεν ξερω αργοτερα.παντως μεσα στο καινουριο καφαο να το πω ετσι η καμπινα η οπως θελει ο καθενας ειδα ρεγκλετες οποτε δεν ξερω αν καποια στιγμη θα γυρισουν εκει πανω τα ζευγαρια η αν πολυ απλα θα γινεται γεφυρα μεταξυ παλιου και καινουριου καφαο για να φτασει ο χαλκος μεχρι τον πελατη.

παντως δεν το κοβω να φευγουν τα παλια.οι ρεγκλετες δεν μου φανηκαν τοσες πολλες και αν καποιος θελει isdn εχει τι θα κανεις?isdn μετα την οπτικη ινα?ποσα μηχανηματα να χωρεσουν εκειμεσα???οταν ξαναπερασω απο ζωγραφου θα ξαναριξω ενα βλεφαρο να δω αν εχουν βγαλει κανενα καφαο

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι καμπίνων με διαφορετική λογική και διαφορετική διάταξη. Επιλέγεται η κατάλληλη ανάλογα με τις συνθήκες της περιοχής.

• Super Moderators
Δημοσ.

yes.τοσο καιρο που τους εβλεπα να σκαβουν και λογικα εχουν τελειωσει ζωγραφου διπλα στα καφαο ειχαν τις νεες καμπινες να το πω ετσι.τωρα αν θα τα βγαλουν η οχι δεν ξερω αργοτερα.παντως μεσα στο καινουριο καφαο να το πω ετσι η καμπινα η οπως θελει ο καθενας ειδα ρεγκλετες οποτε δεν ξερω αν καποια στιγμη θα γυρισουν εκει πανω τα ζευγαρια η αν πολυ απλα θα γινεται γεφυρα μεταξυ παλιου και καινουριου καφαο για να φτασει ο χαλκος μεχρι τον πελατη.

παντως δεν το κοβω να φευγουν τα παλια.οι ρεγκλετες δεν μου φανηκαν τοσες πολλες και αν καποιος θελει isdn εχει τι θα κανεις?isdn μετα την οπτικη ινα?ποσα μηχανηματα να χωρεσουν εκειμεσα???οταν ξαναπερασω απο ζωγραφου θα ξαναριξω ενα βλεφαρο να δω αν εχουν βγαλει κανενα καφαο

έχω δει πάντως αρκετά posts στο adslgr που λένε ότι ξυλώνουν τα παλιά KV και βάζουν νέα...

Δημοσ.

σημερα ξαναπερασα.ειχα να περασω απο ζωγραφου καμποσο καιρο και σαν να λειπουν μερικα καφαο.με την πρωτη ευκαιρεια που θα ξαναπερασω απο ζωγραφου θα δω αν εχουν ξηλωσει καποια καφαο που τα εχω σταμπαρει:P.

το λογικο αυτο θα ειναι να τα ξηλωσουν γιατι γεμιζει ολο το πεζοδρομιο + οτι δεν ειναι με ρεγκλετες πλαστικες αλλα με σιδερενιες με βιδες τα παλια.

ενημερωνω με την πρωτη ευκαιρεια που ξαναπερναω απο εκει.

παντως μεχρι πριν απο λιγο καιρο δεν ειχαν ξηλωσει τιποτα .το μονο που εχω παρατηρησει ειναι συνεργεια που κατι τρελες βραδινες ωρες πατσαρουν καλωδια πανω σε ρεγκλετες οποτε ισως να γινεται τετοια ωρα για να μην κοβουν πελατες.επισης πριν κανα μηνα και κατι σε μια φιλη μου η γραμμη ειχε προβλημα και ισως να ηταν οταν γυριζαν καλωδια.εκτος αν ηταν καλωδιακη.

και κατι αλλο σαν παρατηρηση που δεν θα αντεξω να το πω.για τα καθυστερημενα γιατι αλλη λεξη δεν υπαρχει που δεν εχουν τετοιο να κανουν σεξ και ξεσπανε γραφοντας για ομαδες πανω στα καινουρια καφαο.τι οργια.

Δημοσ.

αφου ξηλωσανε τα παλια και στην θεση τους βαλανε αυτα τα γκρι του ΟΤΕ.

δλδ μεσα στα γκρι καινουρια καφαο βρισκονται οι παλιες πλακετες των παροχων μαζι με τα νεα "κυκλωματα" του ΟΤΕ?

(συγνωμη δε ξερω τις ορολογιες)

Στις καινούργιες καμπίνες βρίσκονται πλέον τα dslam του ΟΤΕ (δίπλα στους πελάτες)και γραμμές χαλκού που εξυπηρετούν τους άλλους παρόχους.

Οι οποίοι βέβαια εξακολουθούν να τροφοδοτούνται απο τα μακρινά αστικά κέντρα ,όπου έχουν τον εξοπλισμό τους.

Όσοι απο αυτούς θελήσουν,μπορούν να εκμισθώσουν το νέο δίκτυο του ΟΤΕ,τώρα που O OTE ανακοίνωσε τις τιμές χονδρικής του VDSL2 στους εναλλακτικούς παρόχους

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι καμπίνων με διαφορετική λογική και διαφορετική διάταξη. Επιλέγεται η κατάλληλη ανάλογα με τις συνθήκες της περιοχής.

εξωτερικα του ζωγραφου ολα ιδια μου φαινονται,

Στις καινούργιες καμπίνες βρίσκονται πλέον τα dslam του ΟΤΕ (δίπλα στους πελάτες)και γραμμές χαλκού που εξυπηρετούν τους άλλους παρόχους.

Οι οποίοι βέβαια εξακολουθούν να τροφοδοτούνται απο τα μακρινά αστικά κέντρα ,όπου έχουν τον εξοπλισμό τους.

Όσοι απο αυτούς θελήσουν,μπορούν να εκμισθώσουν το νέο δίκτυο του ΟΤΕ,τώρα που O OTE ανακοίνωσε τις τιμές χονδρικής του VDSL2 στους εναλλακτικούς παρόχους

απλα εμειες λεμε αν θα ξηλωθουν τα παλια η οχι.

Δημοσ.

και εγω ετσι θελω να πιστευω.αν και επειδη ειμαστε ελλαδα ειναι ικανοι να πουν οκ δεν χρησιμοποιουνται αλλα που να τα ξεφυτευουμε.ειχαμε που ειχαμε 1 μετρο πεζοδρομιο τωρα δεν θα μεινει τιποτα.αυριο μια που θα ειμαιαπο εκεινα τα μερη θα ενημερωσω τι εχει γινει με τα καφαο.και εγω ετσι πιστευω οτι θα βγουν επειδη ειδα ρεκλετες μεσα στα καινουρια.επιτελους θα φυγουμε απο την εποχη της βιδας και θα παμε στην εποχη της πλαστικης ρεκλετας.

αν αλλαξουν και ολα τα box απο σιδερενια σε πλαστικα εκει θα κατεβω και θα κερναω τον οτε μπυρες.

Δημοσ.

Μια μικρή ιδέα για το πού υπάρχουν οπτικές σε χρήση :)

Πατήστε "Optical Beta!" και κάντε zoom όπου σας ενδιαφέρει.

Παρεπιπτόντως, άν κάποτε αποφασίσει το ΕΔΕΤ να γίνει πάροχος εγω θα αλλάξω πάροχο επι τόπου γι αυτό (network load) και γι αυτό (ping delay /packet loss) και γι αυτό (10Gbps προς εξωτερικό με peek στα ~6Gbps).

Αν ξέρετε κάποιον πάροχο που έχει τα ..χ.... να παρέχει τέτοιες πληροφορίες για το δίκτυό του δώστε κανένα link.

Δημοσ.

Μια μικρή ιδέα για το πού υπάρχουν οπτικές σε χρήση :)

Πατήστε "Optical Beta!" και κάντε zoom όπου σας ενδιαφέρει.

Παρεπιπτόντως, άν κάποτε αποφασίσει το ΕΔΕΤ να γίνει πάροχος εγω θα αλλάξω πάροχο επι τόπου γι αυτό (network load) και γι αυτό (ping delay /packet loss) και γι αυτό (10Gbps προς εξωτερικό με peek στα ~6Gbps).

Αν ξέρετε κάποιον πάροχο που έχει τα ..χ.... να παρέχει τέτοιες πληροφορίες για το δίκτυό του δώστε κανένα link.

Μιλάμε για δίκτυα πρόσβασης και όχι για δίκτυα κορμού.

ps. Οι ίνες αυτές είναι του OTE και το ΕΔΕΤ είναι πάροχος αλλά μόνο για φοιτητές.

Δημοσ.

και ναι μετα απο μια βολτα ζωγραφου τα παλια καφαο σιγα σιγα εξαφανιζονται.εχουν βγαλει αρκετα.οχι ολα αλλα καμποσα.ευτυχως no more διαλυμενα καφαο.οι προσευχες μας εισακουστηκαν.επισης σε καποιες περιπτωσεις τα νεα καφαο(cabins) πεστα οπως θες ειναι και καμια 10 μετρα πιο μακρια απο το παλιο καφαο.

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια!!!

Μήπως γνωριζει κανενας αν βάζουν στην Κέρκυρα οπτικές ίνες?

Είχα ακουσει οτι περνανε οπτικες ινες σε καποιες περιοχες της Κέρκυρας.

Μήπως γνωριζει κανεις κατι?

Δημοσ.

λιγο παραξενο μου φαινεται να δωσουν προτεραιοτητα σε νησια.για κερκυρα εγω δεν εχω ακουσει κατι.εκτος αν περνανε οπτικες για αλλους λογους και οχι για vdsl.γιατι οπου φτιαχνεται ιδιοκτυτο οπτικη ινα θα μπει αλλα οχι για να παει προς τον πελατη η προς το καφαο.αλλα αν περνανε για vdsl υπολογισε κανα χρονο μετα να ενεργοποιηθει.ζωγραφου εχει ξεκινησει εδω και αρκετους μηνες και ακομα δεν εχει δωθει.τωρα υποτιθεται οτι θα δωθει οπου να νε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο οτι εμαθα κομοτηνη μπορεις να κανεις αιτηση για οπτικη ινα, μηπως γνωριζει πόσο ειναι το μηνα μαζι με τα παγια του οτε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...