Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν πρόκειται να δεις διαφορά διότι όπως είπες και εσύ από το αστικό κέντρο (dslam) μέχρι το σπίτι σου παίζεις με χαλκό...

όταν με το καλό βάλουν vdsl στο Νέο Ηράκλειο τότε θα δεις τεράστια διαφορά μιας και ο χαλκός θα είναι μόνο από το ΚΑΦΑΟ της γειτονιάς σου μέχρι το σπίτι σου...

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι δεν πρόκειται να δεις διαφορά διότι όπως είπες και εσύ από το αστικό κέντρο (dslam) μέχρι το σπίτι σου παίζεις με χαλκό...

όταν με το καλό βάλουν vdsl στο Νέο Ηράκλειο τότε θα δεις τεράστια διαφορά μιας και ο χαλκός θα είναι μόνο από το ΚΑΦΑΟ της γειτονιάς σου μέχρι το σπίτι σου...

kai ακολουθει η μουσικη απο το ομονυμο τραγουδι που τραγουδαγαμε ολοι μαζι στο δημοτικο και στο γυμνασιο τα παλια καλα χρονια

ποτες θα κανει ξαστερια ε ποτε θα φλεβαρισειιιι....και μετα ακολουθει η διαφημιση αλεκο παλι κοροιδο σε πιασαν.

αν και γυρναω ολη μερα με ενα αμαξι γιατι μονο ζωγραφου εχω δει vdsl???για την ωρα δεν εχει παρει το ματι μου κατι αλλο σε καποια αλλη περιοχη.

Δημοσ.

καλα παμε .ζωγραφου ξεκινησαν πριν κανα 5 μηνο ισως και παραπανω και μετα απο μισο χρονο μπαινει και η βουλα.ενταξει μαζι με το μετρο της θεσσαλονικης θα εχουν βαλει και στην υπολοιπη αθηνα. α ρε ελλαδα αθανατη.και το αποκαλουμε χωρα αυτο.το μονο που φτιαχτηκε γρηγορα ηταν η αττικη οδο και αυτη επειδη δεν την εφτιαξαν ελληνες.ποιος ξερει τι γραφειοκρατεια θα εχουν βρει για να μην βαζουν vdsl>ο καθε δημαρχος θα θελει και κανα δυο δωρακια.

Δημοσ.

Ξεχνάς και το αεροδρόμιο :-D

ποιος ξερει τι γραφειοκρατεια θα εχουν βρει για να μην βαζουν vdsl>ο καθε δημαρχος θα θελει και κανα δυο δωρακια.

Το πιο ρεαλιστικό σχόλιο που θα μπορούσες να κάνεις...δυστυχώς.

Δημοσ.

φανταζομαι κουβεντα οτε με δημαρχο.

ΟΤΕ:ναι εχουμε φερει τα ταδε χαρτια για να ριξουμε οπτικες ινες στο δημο σας

ΔΗΜΑΡΧΟΣ:να ριξετε τι?

ΟΤΕ:οπτικες ινες και να βαλουμε vdsl.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ:τι ειναι τουτο?

ΟΤΕ:Για να εχετε πιο γρηγορο ιντερνετ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ:α πεστο ετσι νομιζα και εγω οτι θα φτιαχνατε καμια παρανομη βαση οπλων.

ΟΤΕ:.......

ΔΗΜΑΡΧΟΣ.τα χαρτια σας βλεπω ειναι ολα οκ αλλα εγω δεν συμφωνω να σκαψετε

ΟΤΕ:ΜΑ γιατι αφου εχουμε ολα τα απαραιτητα εγγραφα που λενε οτι ολα ειναι οκ.Αμα τα διαβασετε θα δειτε οτι ειναι νομιμο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ:ναι το ξερω οτι ειναι νομιμα αλλα περα απο τα χαρτια πρεπει να εχει γινει και συμβουλιο και να συμφωνησει ο δημαρχος και το υπολοιπο διοικητικο συμβουλιο οτι θα γινουν αυτες οι εργασιες στο δημο μας.Ξερετε επειδη θα χαλασετε τους δρομους και αυτα θα χαλασει η ομορφια του δημου μας θα κανετε φασαρια και εγω μπορει να χασω ψηφους συν συν

ΟΤΕ:οκ να κανετε ενα συμβουλιο να υπογραφτουν τα χαρτια να ξεκινησουμε

ΔΗΜΑΡΧΟΣ:αυτον τον καιρο ειναι λιγο δυσκολο.Ο αντιδημαρχος ειναι αρρωστος ο γραμματεας λειπει με την κανονικη του αδεια για 3 μηνες και μετα εχει προγραματισει να παρει αναρρωτικη, τα μελη εχουν και αλλες δουλειες σε αλλους δημους οποτε σπανια ερχονται εδω,καταλαβαινετε θα περασει καιρος μεχρι να γινει αυτο που θελετε.Απο την αλλη βεβαια ισως.

ΟΤΕ:Ισως τι?

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ε να πω να το πω .Μπορειτε περα απο τα χαρτια να βαλετε και 5-6 φακελους με ενα μικρο ποσο ξερετε ωστε να υπογραψουν χωρις να γινει το συμβουλιο.Δεν μαρεσει που το λεω απλα εγω προσπαθω να σας βοηθησω.

ΟΤΕ:ΑΠΟΜΕΣΑ ΤΟΥ:Παλι θα αυξησουμε τις τιμες στον καταναλωτη για να δωσουμε τα φακελακια..(Τελικα δεν λεει τιποτα)

ΔΗΜΑΡΧΟΣ:Επισης μια που την τελικη αποφαση την παιρνω εγω ξερετε θα χρειαστει...Εγω δεν θελω βοηθεια(φακελακι).απλα σε αυτο το χαρτι που θα σας δωσω ειναι ο λογαριασμος του δημου.Ξερετε εδω στον Δημο εχουμε μερικα εξοδα(κοινως να φτιαξω το τριορωφο σπιτι που δεν το εχω τελειωσει ακομα απο οταν σκαψατε για οπτικες για να βαλετε adsl και μου δωσατε το πρωτο φακελακι) και θα θελαμε την βοηθεια σας μια που θα σκαψετε παντου και θα γινουν και καποιες ζημιες.

ΟΤΕ:οκ ευχαριστουμε πολυ

και η ιστορια συνεχιζεται.

Δημοσ.

poulinos στου ζωγραφου που λες τοποθετησαν τις τελευταιες μερες παντου καινουρια καφαο και εχουν σκαψει τομες που τοποθετησαν νεα καλωδια και ειχαν σκασει και φορτηγακια που λεγανε στο πλαι cable technology κτλ. αυτα ειναι to vdsl ?

Δημοσ.

poulinos στου ζωγραφου που λες τοποθετησαν τις τελευταιες μερες παντου καινουρια καφαο και εχουν σκαψει τομες που τοποθετησαν νεα καλωδια και ειχαν σκασει και φορτηγακια που λεγανε στο πλαι cable technology κτλ. αυτα ειναι to vdsl ?

yes yes yes yes.διπλα στα καφαο ναι ειναι εκεινες οι καμπινες κτλ.το βασικο μου ερωτημα ειναι.τα παλια καφαο θα τα ξηλωσουν να αδειασει η γωνια η θα τα κρατησουν.?γιατι ειδα μεσα ρεγκλετες και λεω μηπως αναδρομολογησουν ολα τα ζευγαρια εκειπανω και γλυτωσουμε απο τα καφαο μπας και μεινει και λιγο πεζοδρομιο.

Δημοσ.

αφου ξηλωσανε τα παλια και στην θεση τους βαλανε αυτα τα γκρι του ΟΤΕ.

δλδ μεσα στα γκρι καινουρια καφαο βρισκονται οι παλιες πλακετες των παροχων μαζι με τα νεα "κυκλωματα" του ΟΤΕ?

(συγνωμη δε ξερω τις ορολογιες)

Δημοσ.

μεχρι πριν λιγες μερες που ειδα δεν τα εχουν ξηλωσει τα παλια καφαο.μακαρι να τα ξηλωσουν και να εχουν προβλεψει χωρο μεσα στην καμπινα να το πω ετσι για να μπουν ολα εκει.περα οτι πιανουν χωρο δευτερον τα μισα απο αυτα ειναι σε χαλια κατασταση χωρις ρεγκλετες πλαστικες αλλα με τις παλιες τις σιδερενιες με τις βιδες.αν και χλωμο το κοβω να τα καταργησουν εν τουτοις μακαρι.

Δημοσ.

οι καμπίνες των παλιών ΚΑΦΑΟ αλλάζουν όμως, δεν αφήνουν τις άθλιες παλιές...

ζωγραφου παντως δεν εχουν αλλαξει καμια.επισης οσα συνδυαστικα ραντεβου εχω παει με τον οτε ελαχιστες φορες εχω δει νεα καφαο τα οποια να εχουν ρεγκλετες.(αυτο παντου οχι συγκεκριμενη περιοχη).τωρα για ζωγραφου οσες φορες και αν εχω περασει δνε εχω δει να εχει αλλαξει κατι.και οι φορες που εχω περασει ειναι παρα πολλες:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...