stergi17 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Περιμέναμε με αγωνία το Greenpois0n untethered jailbreak για Windows! Ο οδηγός για όσους έχουν Mac είναι εδώ. To PCnews4u έκανε το νέο jailbreak με ένα iPhone 4 (ξεκλείδωτο από Ελλάδα) με version 4.2.1. Παρακάτω υπάρχουν screenshot και αναλυτικές οδηγίες Αρχικά κατεβάζετε το αρχείο από εδώ ή από το official site Τις παρακάτω οδηγίες καθώς και το jailbreak ΜΗΝ τις κάνετε όσοι έχετε συσκευή από το εξωτερικό και την έχετε κάνει unlock! Οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι: * iPod Touch 2G (όλα τα bootroms) * iPod Touch 3G * iPod Touch 4G * iPad 1st gen * iPhone 3Gs (όλα τα bootroms) * iPhone 4 * iPhone 4 Verizon (δεν έχει δοκιμαστεί) * AppleTV 2 (θα υποστηριχθεί στη επόμενη έκδοση RC6) Αρχικά συνδέετε την συσκευή με το iTunes κάνετε restore και set up as new Στην συνέχεια: 1.Συνδέστε την συσκευή σας στον υπολογιστη με USB καλωδίου 2.Κλείστε το iTunes αν είναι ανοιχτό 3.Ανοιξτε το greenpois0n.exe 4.Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας εμφανίσει 5.Η συσκευη θα εκκινησει την πρωτη φορα με λεπτομερές κειμενο. Με αυτη την διαδικασια η συσκευη σας θα γινει jailbreak. 6.Η συσκευή θα κάνει restart 7.Ανοίξτε την εφαρμογή Loader (το πράσινο εικονίδιο στο SpringBoard), ακολουθήστε της οδηγίες και εγκαταστήστε το Cydia. Τα βήματα με screenshot: Ανοίξτε το Loader και κάντε install to Cydia: Πηγή: PCnews4u.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Σίγουρα για μένα από τα πιό απλά jailbreak ever.Όλα γίνανε με επιτυχία σε ένα λεπτό.Το έκανε κανένας? Οι εντυπώσεις σας,πιθανά προβλήματα? Είχα κάνει ήδη κάνει tethered jailbreak με redsnow.Aπλά πέρασα το greenpoison από πάνω ούτε restore ούτε setup as new και όλα μέλι γάλα.Από ότι έχω προλάβει να τσεκάρω τα πάντα δουλεύουν ρολόι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Το έκανα και εγώ, ήταν 5 λεπτά υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Από τα πιο απλά jailbreak όντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά για μας με τα 3g δεν παίζει τπτ untethered? έχω μείνει στην 4.0.2jb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά για μας με τα 3g δεν παίζει τπτ untethered? έχω μείνει στην 4.0.2jb... Φυσικά και υπάρχει. Το RedSn0w 0.9.6b4, δες εδώ έναν οδηγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Φυσικά και υπάρχει. Το RedSn0w 0.9.6b4, δες εδώ έναν οδηγό. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, μετά από ενδελεχή ανάγνωση του λινκ που μου στειλες λέω να το αφήσω στην 4.0.2. Φοβάμαι μήπως κολλάει πολύ στην 4.2.1 επειδή είναι το 3G. Μήπως έχεις άποψη πάνω σε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, μετά από ενδελεχή ανάγνωση του λινκ που μου στειλες λέω να το αφήσω στην 4.0.2. Φοβάμαι μήπως κολλάει πολύ στην 4.2.1 επειδή είναι το 3G. Μήπως έχεις άποψη πάνω σε αυτό? Πιστεύω στην 4.2.1 δεν θα δεις πολλές διαφορές επειδή έχεις και το 3G. Οπότε άστο έτσι προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.