Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία HD DVD (AVCHD)

greekgreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω δισκάκια AVCHD για το HD DVD player.

Ενώ κάνω καθημερινά δισκάκια AVCHD και τα παίζει το Blue ray player ,για το HD DVD player έχω προβλήματα.

Έκανα με το multiAVCHD του φακέλους AVCHD (HVDVD TS,VIDEO TS),όταν τους έγραψα σε δισκάκι ,έπαιζε την ταινία από το δισκάκι σαν σε αργή κίνηση.

Δημοσ.

Είναι το Toshiba HD-A30.

Για την δημιουργία φακέλων AVCHD για HD DVD,όχι.

Για την εγγραφή των φακέλων HVDVD TS,VIDEO TS,σε DVD δοκίμασα αρκετά προγράμματα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάνεις τζάμπα δουλειά. Βέβαια είναι δικό σου θέμα.

Καλά είναι να μεταφέρουμε την συζήτηση από το άλλο thread σε αυτό.

Γι αυτό και θα βάλω από κάτω αυτά που είπαμε εκεί γιατί εκείνο το thread έχει ολοκληρωθεί.

Λοιπόν, το θέμα έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν αρχεία AVCHD,αλλά τα δημιουργεί κάποιος για να γράψει δισκάκια AVCHD για το blue ray player.

Εγώ τα χρησιμοποιώ καθημερινά ,μετατρέπω επεισόδια σειρών 720p(με το multiAVCHD) σε αρχεία AVCHD και μετά τα γράφω σε απλά δισκάκια 4,7gb (πέρνει τρία επεισόδια των 1,09 gb και ένα 0,558 gb).

Μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι. Λέω για όλη την ιστορία της μετατροπής/εγγραφής σε δισκάκια. Ιδίως για σειρές με αρκετούς κύκλους.

Θα πρότεινα ΑΥΤΟ.

Με 60€ και ένα 8άρι στικάκι (ή ακόμα καλύτερα με έναν εξωτερικό δίσκο) έχεις καθαρίσει. Ούτε μετατροπές ούτε εγγραφές και παίζει τα πάντα.

picohd.jpg

Υποστηριζόμενα Αρχεία Video

MKV: Ναι

DIVX: Ναι

XVID: Ναι

AVI: Ναι

M2TS: Ναι

WMV9: Ναι

MPG1/2/4: Ναι

FLV: Ναι

RM: Ναι

TS: Ναι

VOB: Ναι

Υποστηριζόμενα Αρχεία Υποτίτλων

SRT: Ναι

ASS: Ναι

SSA: Ναι

SUB: Ναι

Υποστηριζόμενα Αρχεία Ήχου

FLAC: Ναι

MP3: Ναι

OGG: Ναι

WMA: Ναι

Επεξεργασία Ήχου

Μετατροπή DTS σε Stereo: Ναι

Μετατροπή Dolby AC3 σε Stereo: Ναι

Θα συμφωνήσω ότι υπάρχει και πιο γρήγορος τρόπος.

Παρότι έχω τρία media player και στικάκια (32 gb ,16 gb και σκληρούς δίσκους κ.α) προτιμώ να κάνω την παραπάνω διαδικασία και να τα παίζω τα δισκάκια στο blue ray player με πολύ ανώτερη ποιότητα εικόνας.

Ορίστε;;;

Δεν υπάρχει περίπτωση ένα ψηφιακό αρχείο να υποστεί μετατροπή και να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας; Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πάρεις την ίδια ποιότητα (αν πρόκειται για transmuxing) αλλά θα έχεις χάσει από τον χρόνο που απαιτεί η μετατροπή και η εγγραφή, συν την αξία από τα δισκάκια (αμελητέα μεν αλλά όχι ανάξια λόγου).

Το πρόβλημα είναι ότι επειδή καταργήθηκε το HD-DVD δεν υπάρχουν και πολλά προγράμματα που να το υποστηρίζουν (χάρη στην αλλαγή της στάσης της Warner Bros το 2008).

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάνεις τζάμπα δουλειά. Βέβαια είναι δικό σου θέμα.

Το πρόβλημα είναι ότι επειδή καταργήθηκε το HD-DVD δεν υπάρχουν και πολλά προγράμματα που να το υποστηρίζουν (χάρη στην αλλαγή της στάσης της Warner Bros το 2008).

Συνφωνώ ότι το όφελος είναι μηδαμινό.

Απλά ήθελα να κάνω ένα δισκάκι, να δω τι ποιότητα εικόνας θα δώσει.

Από ότι βλέπω και εγώ δεν υπάρχουν προγράμματα.

Ορίστε;;;

Δεν υπάρχει περίπτωση ένα ψηφιακό αρχείο να υποστεί μετατροπή και να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας; Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πάρεις την ίδια ποιότητα (αν πρόκειται για transmuxing) αλλά θα έχεις χάσει από τον χρόνο που απαιτεί η μετατροπή και η εγγραφή, συν την αξία από τα δισκάκια (αμελητέα μεν αλλά όχι ανάξια λόγου).

Δεν λέω ότι αρχείο που έχει δεχτεί επεξεργασία έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από το αρχικό,αλλά ότι στο blue ray player έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε καλύτερο upscaling του blue ray player ή σε κάποιο άλλο λόγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...