nassos69 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σε ολους. Θελω να κανω ενα δωρο στον αδερφο μου ενα dvd player και επειδη εχω πολλες ταινιες αποθηκευμενες στον υπολογιστη μου σκεφτομαι να του δινω και ταινιες με ενα usb. Οι ταινιες που εχω ειναι ομως σε διαφορες μορφες και θελω να αποφυγω την μετατροπη. Εχω δηλαδη ταινιες σε mkv σε mp4 σε avi και δεν θυμαμαι σε τι αλλο. Υπαρχει player που να υποστηριζει αυτα τα αρχεια αλλα και υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο; Και αν ναι ποιον προτεινετε. Ευχαριστω.
kostas.b Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Nομιζω πως το lg παιζει αρκετα αρχεια. Link
nassos69 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Nομιζω πως το lg παιζει αρκετα αρχεια. Link Για dvd player ψαχνω, οχι για blu-ray. Οχι οτι με χαλαει το blu-ray αλλα ψαχνω για κατι πιο οικονομικο.
bluesattack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Παρε το wd live με 100 E , και αν επιμενει και σε dvd player , παρτου και ενα φθηνιαρικο των 20,30 Ε . dvd player που να παιζει mkv, χλωμο , bd player ναι , αλλα η λυση που προτεινω ειναι ακομα καλυτερη.
nassos69 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Παρε το wd live με 100 E , και αν επιμενει και σε dvd player , παρτου και ενα φθηνιαρικο των 20,30 Ε . dvd player που να παιζει mkv, χλωμο , bd player ναι , αλλα η λυση που προτεινω ειναι ακομα καλυτερη. Οχι απαραιτητα και mkv. Εχω πολλες σε mp4 H.264 και X.264. Αυτες με ενδιαφερουν περισσοτερο και οι υποτιτλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.