Προς το περιεχόμενο

Δεν μπαινει το θεμα xp

andrikakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Εκανα πριν λιγο εγκατασταση τα windows xp και το θεμα του ειναι κλασσικα windows!Ετσι:screen01pt.jpg

Στα θεματα ειναι επιλεγμενο τα windows xp.Στην εμφανιση στα παραθυρα διαλογων και κουμπια ειναι στυλ κλασικων windows.

Θελω να μου πιτε σας παρακαλω πολυ πως να βαλω το στυλ των windows xp.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

κάνε ένα repair, προφανώς κάτι πήγε λάθος στην εγκατάσταση (εμένα εκεί πάει το μυαλό μου)

Η αυτό ή είναι κάποια "βελτιωμένη" έκδοση τον XP που απλά δεν έχει θέματα.

Δημοσ.

απο το CD, όπως έκανες φορματ, πατας εγκατάσταση των windows και μετά πατάς R για να κάνεις επιδιόρθωση, ή αν έχεις όρεξη κάνε φορματ, αφού έτσι και αλλιώς δεν πέρασες μέσα και πολλά από ότι φαντάζομαι, δεν πρόλαβες

Δημοσ.

Δεν μου βγαζει πουθενα την επιδιορθωση....Μπορεις να μου διευκρινισεις σε παρακαλω που ειναι ακριβος;;;

Δημοσ.

δες αυτό

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/helpandsupport/learnmore/tips/doug92.mspx

1.

When the Press any key to boot from CD message is displayed on your screen, press a key to start your computer from the Windows XP CD.

2.

Press ENTER when you see the message To setup Windows XP now, and then press ENTER displayed on the Welcome to Setup screen.

3.

Do not choose the option to press R to use the Recovery Console.

4.

In the Windows XP Licensing Agreement, press F8 to agree to the license agreement.

5.

Make sure that your current installation of Windows XP is selected in the box, and then press R to repair Windows XP.

6.

Follow the instructions on the screen to complete Setup.

Δημοσ.

Στην καρτέλα εμφάνιση των ιδιοτήτων της οθόνης μήπως αντί για "Στυλ Windows XP" είναι επιλεγμένο το "Στυλ κλασικών Windows" στη θέση "Παράθυρα διαλόγων και κουμπιά".

Μήπως εγκατέστησες τα Windows XP σε υπολογιστή με πολύ μικρή RAM;

Δημοσ.

nikomas50 ναι ειναι επιλεγμενο το "Στυλ κλασικών Windows"....Δεν υπαρχει αλο...το ειπα και στο αρχικο ποστ..οχι 2 GB ram εχει το pc...

Δημοσ.

Συγγνώνη, απροσεξία μου. Στο φάκελο C:\WINDOWS\Resources\Themes υπάρχει κανονικά το αρχείο Luna.theme και ο φάκελος Luna με τα περιεχόμενά του;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...