dimg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα συν-forumητες, νεος στο forum, θα ηθελα τη βοηθεια σας, ψαχνω να βρω τα δημοφιλέστερα εργαλεία προσομοίωσης δικτύων (open source), μεχρι στιγμης εχω βρει τα NS-2 & OMNET, με 3-4 ακομα ειμαι καλυμενος Υ.Γ. αν γνωριζετε εργαλεια που να τρεχουν σε Windows ή Linux (και οχι σε αλλο λειτουργικο) θα με βοηθουσατε περισσοτερο Ευχαριστω εκ των προτέρων
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ριξε μια ματια και στο GNS3
dimg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ωραιος, ευχαριστω, προστεθηκε στη λιστα μου βρηκα και το SSFNET, 2-3 ακομα και ειμαι ετοιμος
leonidas_fs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καλύτερο απ'ολα ? Πιο ευκολο στην χρηση ?? το OMNET ?? Μου είχαν δώσει απο την σχολή ενα προγραμματακι αλλα δεν το θυμάμαι..Πολυ απλο με γραφικά και γενικά πολυ ευκολο στην χρήση..ΑΝ θυμηθω θα postarw!
killer76 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τι ακριβώς κάνουν αυτά τα προγράμματα ρε παιδιά; Να μαθαίνουμε και κάτι;
dimg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλύτερο απ'ολα ? Πιο ευκολο στην χρηση ?? το OMNET ?? δεν με ενδιαφερει αν ειναι ο πιο εύκολος ή ο καλυτερος, αυτο ακριβως θελω να "ερευνησω" τα εργαλεια αυτα ειναι για συγκριτικη μελετη Τι ακριβώς κάνουν αυτά τα προγράμματα ρε παιδιά; Να μαθαίνουμε και κάτι; αυτο ακριβως που λεει και ο τιτλος, προσομοιωνουν εικονικα δίκτυα, π.χ. δημιουργεις ενα εικονικο δικτυο απο 100 υπολογιστες, και μετρας ταχύτητες λανθασμενα bit, χρόνους απόκρισης κτλ. (ή τουλαχιστον αυτο πρεπει να κανουν, και αυτο θελω να μαθω... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.