vpatac Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Σκεφτομαι να βαλω αλλη μια 285 σε sli λετε να εχω προβλημα με αυτο το τροφοδοτικο. PSU:Corsair CMPSU-650TXEU cpu:q9550 ram:4giga os:win7 64
The__Blade Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει πρόβλημα, το τροφοδοτικό είναι πολύ καλό. πόσο καταναλλώνει η μια 285 στο maximum? και πόσο το cpu σου? ψάξε στο google για Psu Requirements Calculator, θα σου δώσει μια καλή εκτίμηση των ενεργειακών απαιτήσεων
vasilisga Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει πρόβλημα, το τροφοδοτικό είναι πολύ καλό. πόσο καταναλλώνει η μια 285 στο maximum? και πόσο το cpu σου? ψάξε στο google για Psu Requirements Calculator, θα σου δώσει μια καλή εκτίμηση των ενεργειακών απαιτήσεων Τα 650W δεν φθανουν για 2x285 μπορει βεβαια αν θελει να δοκιμασει με οτι κινδυνο αυτο συνεπαγεται για το συστημα του Αυτο το λεω γιατι στο gpushark τουλαχιστον τη δικια μου 285 την βγαζει στα 209W (το οποιο σιγουρα δεν ειναι σε full load)οποτε μπορεις να φανταστεις τι θα γινεται και με τις 2 μαζι + το τι καταναλωνει το υπολοιπο συστημα
Heatspreader Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Στη χειρότερη περίπτωση, απλά δεν θα δουλέψει. Έχουν προστασία τα τροφοδοτικά. Εγώ θα το δοκίμαζα πάντως και αν όλα πήγαιναν καλά θα του έκανα και ένα Test με το OCCT. Είναι πολύ καλό τροφοδοτικό το Corsair.
The__Blade Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 αν είναι 210+210 = 420 και ο 9550 δεν είναι πολύ Overclocked (βασικά δεν δουλεύειο σε πολύ υψηλά volt) τότε θα πάιξει, θα έιναι κάπου στα 600 under full Load αλλά νομίζω ότι το corsair την παλέυει άνετα! Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις undervolt τις 285 κρατώντας τα στοκ ρολόγια, κάτι το οποίο είναι πολύ συχνά εφικτό. έτσι θα κατεβάσεις την κατανάλωση.
Heatspreader Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μα στη πράξη, ποτέ δεν θα παίξουν και οι δύο κάρτες μαζί με το CPU Full Load!
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ δεν είπα ότι δεν είναι καλό τροφοδοτικο είπα ότι δεν είναι επαρκές.Δεν είναι τυχαίο που σου λέει η μαμά εταιρία 550 για τη μια μόνο. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο προτείνεται σε κάποιον να λειτουργεί ένα εξάρτημα στο όριο δε το βρίσκω σοφρον λυπάμαι. Ας πούμε ότι τις κάρτες τις βάζει πάνω και δεν αντιμετωπιζει κάποιο θέμα γιατί το ότι θα ανοίξει το Pc είναι σίγουρο ,αναλογιστειτε μόνοι σας τι μπορεί να γίνει όταν παίζει ένα παιχνίδι πχ και γίνει μια από τις πολυ συχνές διακυμάνσεις στη τάση του δικτύου Βάλτε σε οποιοδήποτε wattage calc 2x285 και πείτε μου ποσά ονομαστικά προτείνει Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 2x 285 σε σχέση με μία GTX 295 τι διαφορά έχει? Να είναι μισή φορά παραπάνω πιο ενεργοβόρες οι 285? Μπορεί και παραπάνω?
EddieObscurant Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό. Η 285 έχει tdp 205 watt που δεν προκειται να τα πιάσει ποτέ ακόμα και σε full load. Eπίσης 95w tdp έχει ο επεξεργαστής σου. Σε καμία περίπτωση δεν θα τραβάει πάνω απο 500watt ο υπολογιστής ακόμα και αν ειναι σε full load. Aκόμα και με overclock πάνω απο 550watt δεν πρόκειται να πιάσεις. Ας πούμε ότι τις κάρτες τις βάζει πάνω και δεν αντιμετωπιζει κάποιο θέμα γιατί το ότι θα ανοίξει το Pc είναι σίγουρο Το pc τραβάει το περισσότερο ρεύμα κατα την εκκίνηση του υπολογιστή, όταν και όλα τα υποσυστήματα τραβάνε όσο ρεύμα μπορουνε .
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 289W η μια 295... Εγω παντως δεν θα το εκανα σαν κινηση my opinion after all
agelosLX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ^^ Δουλεύαμε GTX295 σε Corsair TX550 και ήταν gg...περνούσε Furmark όση ώρα ήθελες και δεν έσκουζε καθόλου...εδώ το παλικάρι έχει το 650 άρα άνετα θα του δουλέψουν οι 285 SLI.
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλα και εγω δουλευα την 295 σε Tt 500αρι το απλο των 40Ε(απειρος χειροτερο psu) οταν μου ειχε καει το ΧΤ750 αλλα δεν θα το προτεινα σε καποιο φιλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.