geran Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 εστω οτι εχω τη σελίδα <HTML> <BODY bgcolor="pink"> <b> <CENTER> Menu </b> </CENTER> <hr> <ul> <li> <a href="frame3.htm" target="showframe"> Αρχική </a></li> <li> <a href="Βιβλιογραφία.htm" target="showframe"> Βιβλιογραφία </a></li> <ul><li> <a href="Φωτογραφίες.htm" target="showframe"> Φωτογραφίες </a></li></ul> </ul> </BODY> </HTML> τι εντολες πρεπει να γραψω ετσι ωστε η επιλογη "Φωτογραφίες" να εμφανίζεται μόνο όταν κάποιος πατήσει πάνω στην επιλογή "Βιβλιογραφία"?? (τωρα ειναι εμφανής με το που φορτωσω την σελιδα) ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα. Δες ένα παράδειγμα με προσθήκη λίγης inline CSS και Javascript που εμφανίζει/εξαφανίζει το στοιχείο που θες: > <html> <head> <script type="text/javascript"> function toggleSubItem() { var subItem = document.getElementById("subItem"); if(subItem.style.display == "none") subItem.style.display = "block"; else subItem.style.display = "none"; } </script> </head> <body bgcolor="pink"> <b><center>Menu</b></center> <hr> <ul> <li><a href="frame3.htm" target="showframe">Αρχική</a></li> <li><a href="Βιβλιογραφία.htm" target="showframe" onclick="toggleSubItem();">Βιβλιογραφία</a></li> <ul id="subItem" style="display: none;"><li><a href="Φωτογραφίες.htm" target="showframe">Φωτογραφίες</a></li></ul> </ul> </body> </html>
thanocaster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό που έγραψε ο Parsifal, ή, αν θέλεις να είσαι universal, ώστε να παίζει και χωρίς javascript, και έχεις έναν php server: > <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> <script type="text/javascript"> function toggleSubItem() { var subItem = document.getElementById("subItem"); if(subItem.style.display == "none") subItem.style.display = "block"; else subItem.style.display = "none"; } </script> </head> <body bgcolor="pink"> <b><center>Menu</b></center> <hr> <ul> <?php // Του λες να ξαναφορτώσει το script βάζοντας μια μεταβλητή (literature) στο URL για να εμφανίσει τις φωτογραφίες. print "\n<li>\n\t<a href=\"frame3.htm\" target=\"showframe\">Αρχική</a>\n</li>\n". "\n<li>\n\t<a href=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."?literature=block\" target=\"showframe\" onclick=\" toggleSubItem();return false;\">Βιβλιογραφία</a>\n</li>\n". "\t<ul id=\"subItem\" style=\"display: "; if ($_GET['literature'] == 'block'){ print "block"; } else { print "none"; } print ";\">\n\t<li>\n\t\t<a href=\"Φωτογραφίες.htm\" target=\"showframe\">Φωτογραφίες</a>\n\t</li>\n</ul>"; ?> </ul> </body> </html>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.