Προς το περιεχόμενο

2 joysticks σε 1 game θύρα

Badge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Σήμερα αγόρασα 2 joysticks της CMS . Έχουν 6 fire buttons, είναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΑ για MAME και action games, και Ελληνικότατα (made in Greece, boycott all US products because of the stupid war, τα γνωστά, μην τα ξαναλέμε).

Ψάχνοντας στο radio shack μου, ανακάλυψα έναν Υ-adapter για joystick θύρα, και τα σύνδεσα και τα δύο. Στα XP υπάρχει ένας driver που υποστηρίζει 2 joysticks, αλλά μόνο τα 2 από τα 6 fire buttons σε κάθε ένα joystick. Τον δοκίμασα παίζοντας Bubble Bobble, όλα ΟΚ.

Το ερώτημα είναι το εξής: Αν θέλω να παίξω Street Fighter, υπάρχει καμιά κομπίνα για να παίζουν και τα 12 fire buttons; O Y-adapter μου είναι Alfa Twin και παμπάλαιος, μήπως έχει βγει τίποτε άλλο από τότε π.χ. σε USB με drivers; 'Η το εν λόγω φαινόμενο είναι περιορισμός του port / bus;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω, αν βάλεις 2 controllers στην game port με Y-splitter, μόνο τα 2 κουμπιά δουλεύουν και αυτό είναι περιορισμός του game port. Οπότε μάλλον πρέπει να βρείς κάποια λύση σε USB ή να βρείς 2ο game port...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ JOUSTICKS AΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟ GAME CONTROLERS ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...