Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά άδειο partition

lion2486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις έπαθα ένα μικρό σοκ, κοίταξα στον υπολογιστή μου και είδα ότι το ένα partition είναι ξαφνικά άδειο! Είχε 800GB Αρχεία, το άλλο partition του δίσκου αυτού είναι άθικτο. Μπορώ να βρω τί έχει γίνει; Μπορώ να επαναφέρω τα αρχεία μου; Απ' ότι είδα έχει παραμείνει NTFS και οι ρυθμίσεις συμπίεσης/αρχειοθέτησης. Είναι σαν ξαφνικά κάποιον να έσβησε όλα τα αρχεία μου, αλλά αυτό θα έπαιρνε ώρες....

Δημοσ.

Πολύ δύσκολο αλλά όχι αδύνατο, μπορώ από το event viewer να βρω ακριβώς τι έχει γίνει; Με την επαναφορά αρχείων μέσω κάποιου προγράμματος θα καταφέρω να τα επαναφέρω όλα; Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό;

Δημοσ.

Να εξαφανίστηκαν έτσι στο ξαφνικό αποκλείεται. Έχει άλλος πρόσβαση στο pc;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις το pc, να μην κάνεις διεργασίες και να διαλέξεις ένα πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων μπας και τα σώσεις. Ψάξε για ένα τέτοιο πρόγραμμα από άλλο pc και ο Θεός βοηθός.

Πρόταση Active @ File Recovery ή Get Data Back βρες στο Youtube οδηγούς και άρχισε

Δημοσ.

Αισίως σήμερα τελείωσα την επαναφορά τον δεδομένων μου στον νέο δίσκο που πήρα με αφορμή αυτό (2TB WD Green και με τη ευκαιρία πήρα και έναν 500άρι Black). Ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...