geioannou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 και για οσους δεν καταλαβαν την ερωτηση. εχω βαλει στο adsl router dyndns. μπορω απο εξω να δω το router μου ? σαν σελιδα εννοω. εως τωρα εαν θελω να κανω κατι τετοιο αφηνω ανοικτο καποιο μηχανημα και μεσω αυτου συνδεωμαι στην σελιδα του router....
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πες μας και το router σου.Θα πρεπει να ψαξεις στις ρυθμισεις του αν εχει τη δυνατοτητα που ζητας.Κατι σε "Remote Access,web interface" ή κατι τετοιο.
geioannou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 χμμμμμ !!! δυστυχως δεν ειμαι στο σπιτι τωρα και δεν μπορω να το δω. ειναι αυτο που δινει η ΟΝ γιασ τις συνδεσεις της. εαν θυμαμε καλα ειναι ενα της ZTE....
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 o enaw τροπος ειναι να αφησεις ανοιχτο το pc και δεν λεει.ο αλλος ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω.αν το ρουτερ σου εχει καπου επιλογη για remote admin remote access η οπως αλλιως το λεει.
geioannou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 δεν εχει... μηπως θα επρεπε να βγαλω το us robotics απο την ντουλαπα και να συνδεσω αυτο...!
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 εσυ αποφασιζεις.πολλες φορες το remote Μπορει να ενεργοποιειται απο κονσολα.οποτε εκει θελει να δει το manual για το πως ενεργοποιειται.πχ στο Thomson ειναι ολοκληρη ιστορια για να ανοιξεις μονιμα το remote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.