Προς το περιεχόμενο

Μου κόψανε το ρεύμα

Chicoulina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χίλια ευχαριστώ!!Επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί στη θέση μου και μου δίνει λογικές απαντήσεις.Αυτό θέλω να κάνω να προλάβω αύριο να πληρώσω πριν έρθουν δεύτερη φορά.Να΄σαι καλά!!

Στην περιπτωση σου, ξεσυνδεσε τα παλι πριν πας να πληρωσεις, γιατι υποτιθεται οτι δεν μπορεις να το κανεις μονη σου (αλλο να σηκωσεις απλα το γενικο). Το οτι εγραψε καποιες μοναδες το ρολοι κανεναν δε θα νοιαξει, και στην τελικη κανε τον κινεζο.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασχετα απο τις κινησεις της τσικουλινας που ειναι παρανομες με το γραμμα του νομου,καλο θα ηταν οσοι δεν εχετε τη στοιχειωδη συναισθηματικη νοημοσυνη να μπειτε στη θεση της,καλυτερα να μην γραφετε εδω μεσα γιατι προκαλειτε εμμετο σε πολυ κοσμο.

Τσικουλινα,προσπαθησε να λυσεις τα προβληματα σου οσο πιο νομιμα γινεται και ασε τους εξυπνακηδες που εχουν δουλεια κ νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παππα απο τα @@@ να το παιζουν κριτες και δικαστες της φτωχειας του κοσμακη.ντροπη.

Δημοσ.

ρε κοπελια,κατι δε παει καλα με το ρευμα

δεν ειναι φυσιολογικο να καις τοσο πολυ

καθε μερα κανεις μπανιο?μαγειρευεις στο φουρνο?εχεις θερμαστρες?ολες οι λαμπες πυρακτωσεως ειναι?

Δημοσ.

Και κάνεις 300αρες σε λογαριασμό ρεύματος;

Ακόμα και αν δεχτώ τα όσα είπε ο efo355,ακόμα και άν δέν έχεις energy efficient συσκευές το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να το συναντήσεις σε οικογένειες ή πολύ σπάταλους καταναλωτές.

"Ψαγμάνη" σε βρίσκω.Λύση όμως δέν θα βρείς αν πουλήσεις δύο~τρεις καδένες.

Η 300άρα είναι ο εκκθαριστικός και έχω θερμοσυσωρευτές.

2-3 καδένες είναι γύρω στα 1000ευρώ,τόσα πήρα τον προηγούμενο μήνα που τα πούλησα.Δεν σε σώζουν αλλά βοηθάνε την κατάσταση.

Φυσικά και είμαι ψαγμένη,είμαι 35 χρονών και μένω μόνη άπο τα 17.

Δημοσ.

Δε γνωριζω το πως λειτουργει το καθε υποκαταστημα (το οποιο και σαφως λειτουργει διαφορετικα ως προς την αυστηροτητα του), αλλα απο προσωπικη πειρα, οσο ειχα καταστημα μου το ειχαν κοψει αρκετες φορες. Για αρχη απλα κατεβαζαν το διακοπτη, τον ανεβαζα (δεν ειχα τριφασικο), μετα μερικες μερες ανεβαιναν στην κοντινη κολωνα και το εκοβαν απο εκει. Προβλημα επειδη το ξανασυνδεσα δεν ειχα ποτε, ισα ισα (αν προλαβαινα και το πληρωνα πριν το κοψουν δευτερη φορα απο την κολωνα), ενω πληρωνα τη γαμησιατικη επανασυνδεση, τους ελεγα να μην ερθουν καθολου γιατι το ειχα ανοιξει μονος μου.

Κλεφτης δε γινεσαι, γιατι το ρολοι συνεχιζει να γραφει, και ειτε σημερα ειτε στον επομενο ειτε στο μεθεπομενο λογαριασμο, καποια στιγμη θα τα πληρωσεις.

Σιγα μην τη βαλουν και φυλακη γιατι το ξανασυνδεσε.

Το μονο δυσκολο ειναι ο διακανονισμος, επειδη μου ετυχε να φτασω μεχρι το διευθυντη, ακομη κι αυτος μου εκανε τον φανταστικο διακανονισμο, τα μισα τωρα και τα μισα σε 5 μερες. Μιλαμε για τρελη διευκολυνση.

Έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι 100% σίγουρος πως ισχύουν διαφορετικοί κανονισμοί και αντιμετώπιση αν έχεις κατάστημα από το σπίτι. Με επιφύλαξη το λέω αλλα και εγώ ξέρω περιπτώσεις μαγαζιών που συνεβεί αυτό που λες όμως σε σπίτια ήταν αλλιώς. Ελπίζω να ισχύει αυτό.. :ph34r:

Δημοσ.

Ασχετα απο τις κινησεις της τσικουλινας που ειναι παρανομες με το γραμμα του νομου,καλο θα ηταν οσοι δεν εχετε τη στοιχειωδη συναισθηματικη νοημοσυνη να μπειτε στη θεση της,καλυτερα να μην γραφετε εδω μεσα γιατι προκαλειτε εμμετο σε πολυ κοσμο.

Τσικουλινα,προσπαθησε να λυσεις τα προβληματα σου οσο πιο νομιμα γινεται και ασε τους εξυπνακηδες που εχουν δουλεια κ νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παππα απο τα @@@ να το παιζουν κριτες και δικαστες της φτωχειας του κοσμακη.ντροπη.

Υπάρχουν παράνομες πράξεις με κάποιο άλλο γράμμα;Δέν θέλω να τρολλαρω ασύστολα,άλλα και οι συναισθηματικοί παροξυσμοί προκαλούν εμετό σε μια επίσης μεγάλη ομάδα ανθρώπων (choke on it αμφότεροι)

Και σε τελευταία ανάλυση τι σημαίνει οτι όσοι έχουν δουλειά έχουν πιάσει τον παπά απο τα κρεμαστάρια του;Μόνο όσοι κοιμούνται κάτω απο τις πέτρες τους τελευταίους μήνες, δέν έχουν καταλάβει οτι ΑΠΑΝΤΕΣ εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα είναι αναλώσιμοι και ανα πάσα στιγμή μπορεί να τους υποδείξουν την έξοδο.Ακόμα και στα 50.Ναι ρε,στα 50 με δύο παιδιά!

Bottom line;Στα ίδια σκατά βράζουμε όλοι,άλλα ας μήν χρυσώνουμε και το χάπι της λαμογιάς.Σε τελευταία ανάλυση,όσοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη,ας πράξουν τα δέοντα...άλλα για κάποιο περίεργο λόγο έχω την εντύπωση όλη η κουβέντα γίνεται για τον σχηματισμό εντυπώσεων και μόνο.Μπαλαντέζες πάντως δέν βλέπω γενικότερα,ούτε σακούλες με φαγητό να αλλάζουν χέρια,οπότε επιτρέψτε μου (ισως εσφαλμένα) να διατηρώ την πεποίθηση οτι όλοι μας είμαστε υποκριτές και σκατόψυχοι.

Τώρα να με συγχωρείτε,πάω να κάνω το σκατό μου Κρητικό παξιμάδι.Επίσης πάλι θα πάρω το λεωφορείο σήμερα και όχι το αμάξι,αφού προτίμησα να μήν βάλω βενζίνη αυτή τη βδομάδα,προκειμένου να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου.

Το report να το πατάτε με μίσος,merci.

Δημοσ.

Παίδες έχει ξεφύγει η κουβέντα.Δεν το συνεχίζω άλλο.Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν.Όσο για τους κακοπροαίρετους remember:Carma's a bitch!!It will bite you in the ass!!

Δημοσ.
γνωρίζει κανείς να μου πει πότε θα ξανά έρθουν άπο την Δεή να τσεκάρουν το κουτί μου;Κάποιος γνωστός παλιά μου είχε πει ότι την επόμενη φορά που θα έρθουν αφαιρούν ολόκληρο το κουτί.Αληθεύει;

Και όταν έρθουν αν δουν ότι το σύνδεσα μόνη μου θα έχω πρόβλημα;

Το κόστος επανασύνδεσης πόσο είναι;

Αν κανονίσω διακανονισμό τι πoσό θα πρέπει να πληρώσω;

Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας με πληροφορήσει τι γίνεται σ'αυτήν την περίπτωση γιατί χωρίς ρεύμα πως γίνεται να ζεις;

Ευχαριστώ πολύ.

Νομίζω οτι όλα τα ερωτήματά σου απαντήθηκαν, δεν καταλαβαίνω προς τί τόσος ντόρος.

Δημοσ.

Κοιτα ρε να δεις που θα νιωθουμε και τυψεις επειδη δουλευουμε...

Εξαρταται τη δουλεια.αν εισαι για παραδειγμα νταβατζης θα πρεπει να νιωθεις τυψεις.

Δημοσ.

Μήπως είναι ανδροκρατούμενο αυτό το site γιατί διακρίνω πολύ επιθετικότητα;Δεν σας ζήτησα λεφτά ρε παιδιά,πως κάνετε έτσι;Εντάξει είμαι απατεώνας,είμαι χαζή που παίζω με το ρεύμα κτλ κτλ..μία βοήθεια ήθελα μόνο.Αν ήθελα κάποιον να με κατακρίνει θα έπαιρνα τη μάνα μου τηλέφωνο!

Το ότι θα έχω καλά ξεμπερδέματα είναι το μόνο σίγουρο.

Όσο για το ρεύμα,εντάξει δεν είμαι τόοοοσο άσχετη,απλά δεν είμαι ηλεκτρολόγος.Γνώριζα τι πρέπει να κάνω για να συνδεθούν τα καλώδια.

Σας ευχαριστώ όλους για την καλή και κακή πρόθεση σας.Μακριά άπο σας και όλα καλά,ετσι;

Κοπελια μην τρελενεσαι αστους να λενε.. επισης το αλλο που μπορεις να κανεις μεχρι να διευκολυνθεις να βαλεις ρευμα.. ειναι να παρεις ρευμα απο το κοινοχρηστο και να πληρωσεις την διαφορα στον επομενο λογαριασμο.. απλα ενημερωσε τον διαχειριστη η τους ενοικιαστες!! Μην μασας..

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω πως ήταν κίνηση απελπισίας, αυτό δε την κάνει λιγότερο παράνομη.

:/

Νομίζω το έγραψα ξεκάθαρα.

Δε μπορεί να χαρακτηριστεί απατεώνας κάποιος που δεν δέχεται πιστωτικές κάρτες.

πιο απατεώνας θεωρείται η Chicoulina η οποία τώρα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να μπαλώσει τα νούμερα που ανέβηκαν στον μετρητή της ΔΕΗ, γιατί ο τεχνικός που θα το συνδέσει ίσως δει την διαφορά

Βράστα χαράλαμπε!!!

Ως γνωστό στην Ελλάδα αν χρωστάς λίγα την μάμησες.

Αν χρωστάς πολλά είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας και ευυπόληπτος πολίτης.

Που πας ρε καραμήτρο με 600γιούρια οφειλές....

οπότε ας φάει τα πρόστιμα για να μεγαλώσουν τα χρέη και να είναι ευτυχισμένη...

...Και ναι εξακολουθώ να επιμένω γιατί να μην δέχονται πιστωτική κάρτα;Λεφτά δεν είναι και αυτά;Έχω περιθώριο να χρεώσω την κάρτα μου και δεν μπορώ να πληρώσω την ΔΕΗ.Αν είναι δυνατον;

...

αυτό είναι όντως αξιοπερίεργο! αφου τα λεφτα θα τα πάρουν και μετα θα τα βρεις εσύ με την τράπεζα. τι τους νοιάζει!

Δημοσ.

Αυτό το blog παραπληροφόρησης όμως βλέπω ότι το παρακολουθείς...

Το ακούσαμε και αυτό.

:rolleyes:

Για την ιστορία, προσπαθώντας να βρω λεπτομέρειες για το αν δέχεται με κάποιο τρόπο η ΔΕΗ πιστωτικές, γκούγκλαρα.

Και δυστυχώς τα αποτελέσματα που μου δίνει μία αναζήτηση δε μπορώ να τα ελέγξω.

Critter, χώρεσέ μου σε μία πρόταση "συναισθηματικής νοημοσύνης" τις ακόλουθες λέξεις:

Άνεργος, λογαριασμός 300 ευρώ, πιστωτικές, ΔΕΗ - απατεώνες, τρο-μα-κτι-κό.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
ike_where_this_thread_is_going-vi.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...