Προς το περιεχόμενο

Μου κόψανε το ρεύμα

Chicoulina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη σου αρεσει να σου χαϊδευουν τ`αυτια,κανε οτι σου λεει ο LOULATRANS και καλα ξεμπερδεματα...

Α!και κατι πολυ σοβαρο για την υγεια σου...το τριφασικο (ειδικα χωρις ασφαλεια πισω του...πολλα τα αμπερ) σκοτωνει...κανονισε να σε βρουν ψητη...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Μισο, μισο, μισο.

Η ΔΕΗ δεν δεχεται πιστωτικες. Fact. Θα επρεπε να το γνωριζεις απο τη στιγμη που αδυνατεις να πληρωσεις με μετρητα. Εγω δεν αδυνατω προς το παρον κι ομως το ξερω. Αν αδυνατουσα και ειχα ηδη εναν λογαριασμο απληρωτο θα το ηξερα καλυτερα.

Απο κει και περα, πειραξες τον πινακα. Το οποιο ειναι παρανομο (και επικινδυνο ισως). Αλλο ενα fact. Δεν το ηξερες? Θα επρεπε να ειχες φροντισει να το μαθεις πριν προβεις σε οποιαδηποτε ενεργεια ουτως ωστε να ξερεις τις συνεπειες και μπορεσεις να σκεφτεις τις επειτα κινησεις σου.

Ρωτησες, εμαθες και διαλεγεις. Ακολουθεις/δεχεσαι τα ποστ που σε συμφερουν ή ακολουθεις/δεχεσαι αυτο που ισχυει κανονικα. Αλλωστε για εμψυχωση εγραψες ή για πληροφοριες? Αν ειναι το πρωτο πασο, πες μου να διορθωσω το μηνυμα μου.

Τελος εστω πως καταληξουμε ομοφωνα πως ειναι απατεωνες. Και? Πως θα σε βοηθησει αυτο πρακτικα?

Φιλικα και με ρεαλισμο :)

Δημοσ.

Μήπως είναι ανδροκρατούμενο αυτό το site γιατί διακρίνω πολύ επιθετικότητα;Δεν σας ζήτησα λεφτά ρε παιδιά,πως κάνετε έτσι;Εντάξει είμαι απατεώνας,είμαι χαζή που παίζω με το ρεύμα κτλ κτλ..μία βοήθεια ήθελα μόνο.Αν ήθελα κάποιον να με κατακρίνει θα έπαιρνα τη μάνα μου τηλέφωνο!

Το ότι θα έχω καλά ξεμπερδέματα είναι το μόνο σίγουρο.

Όσο για το ρεύμα,εντάξει δεν είμαι τόοοοσο άσχετη,απλά δεν είμαι ηλεκτρολόγος.Γνώριζα τι πρέπει να κάνω για να συνδεθούν τα καλώδια.

Σας ευχαριστώ όλους για την καλή και κακή πρόθεση σας.Μακριά άπο σας και όλα καλά,ετσι;

Δημοσ.

Κοιτα κοπελιά, επειδη ξερω καποια πραγματα απο ΔΕΗ:

Ο υπάλληλος και να θελει ΔΕΝ μπορει να σου κανει διακανονισμό, μονο παραταση δινει. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις τον διευθυντή της περιοχης σου και να τον παρακαλέσεις. Μονο αυτος μπορει να βαλει δοσεις στο οφειλόμενο ποσο.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εισαι ομορφη ?

Δημοσ.

Κοιτα κοπελιά, επειδη ξερω καποια πραγματα απο ΔΕΗ:

Ο υπάλληλος και να θελει ΔΕΝ μπορει να σου κανει διακανονισμό, μονο παραταση δινει. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις τον διευθυντή της περιοχης σου και να τον παρακαλέσεις. Μονο αυτος μπορει να βαλει δοσεις στο οφειλόμενο ποσο.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σου.Το εκτιμώ.Θα δω αύριο τι θα γίνει.

Δημοσ.

100+τμ το θεωρω νορμαλ οτι ο λογαριασμος ερχετε τουλ.100ε(αναλογα και ποσα ατομα μενουν).

λοιπον χωρις να ξερω τις επιπτωσεις.υπηρχε ενοικιαστης που του κοψαν 2 φορες το ρευμα+νερο και τα συνδεσε .την τριτη ειχε παρει ρευμα απο τον διπλα πινακα(μερικες μερες χρησιμοποιουσε γεννητρια).δεν ξερω τι επιπτωσεις ειχε αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι χρωσταγε παντου περα απο κοινοχρηστα,ενοικια κτλ γι αυτο μετακομιζε καθε τοσο αφου του καναν εξωση.

υποθετω και συ σε αντιστοιχο λουκι εισαι και απορω πως θα βρεις να επανελθεις...

Δημοσ.

μαλλον δεν καταλαβατε τι ειπα,ή θελετε να καταλαβετε τα δικα σας.δεν ειπα να μην πληρωσει τον παλιο λογαριασμο,ουτε να κλεψει την δεη.αν παρει απο γειτονα κλεβει?μαλλον εχετε υποταχτει για τα καλα................συνεχιστε,καλα τα πατε.........

υγ αν βρω τροπο να εχω ρευμα με δικο μου τροπο και να γλυτωνω τα νταβατσιλικια του δημου,ερτ,ανακυκλωσιμων πηγων,φορο καυσαεριων,κλεβω κανεναν????????????????

γραψτους στα π@π@ρια σου,τους μαγκες της δεη που εχουν το θρασος σε τετοιους καιρους να απαιτουν μετρητα.

και αν ειναι να σε λενε κλεφτη,κλεψτους κανονικα,να μην περναει το ρευμα απο τον μετρητη τους.

Καταλάβαμε πολύ καλά τι είπες και καλά θα κανεις να διαβάσεις τι είπες να το καταλάβεις και εσύ. Αντί να την συμβουλέψεις κάτι που θα καλυτερέψει την κατάσταση της δίνεις συμβουλές που θα την φέρουν σε δύσκολη θέση. Λέγοντας ασυναρτησίες δεν νομίζω να βοηθάς σε κάτι και δεν δέχομαι από κάποιον ιντερνετικό μάγκα να με λέει υποταγμένο από την στιγμή που δεν έχεις ιδέα σε ποιους μιλάς. Καλο θα ήταν να προσεχεις λίγο τι λες και να περιοριστείς στις επαναστατικές ιδέες που δίνεις όντας επαναστάτης του internet (έτσι φαίνεται , είδες τελικά πόσο άσχημο είναι να κολλάς ταμπέλες σε άτομα που δεν ξέρεις?). Τέλος πάντων δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλα απότι είδα πέρασε στο ντούκου και δεν ήθελα να μας περνάς και για..

Δημοσ.

100+τμ το θεωρω νορμαλ οτι ο λογαριασμος ερχετε τουλ.100ε(αναλογα και ποσα ατομα μενουν).

λοιπον χωρις να ξερω τις επιπτωσεις.υπηρχε ενοικιαστης που του κοψαν 2 φορες το ρευμα+νερο και τα συνδεσε .την τριτη ειχε παρει ρευμα απο τον διπλα πινακα(μερικες μερες χρησιμοποιουσε γεννητρια).δεν ξερω τι επιπτωσεις ειχε αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι χρωσταγε παντου περα απο κοινοχρηστα,ενοικια κτλ γι αυτο μετακομιζε καθε τοσο αφου του καναν εξωση.

υποθετω και συ σε αντιστοιχο λουκι εισαι και απορω πως θα βρεις να επανελθεις...

Είμαι σε λούκι αλλά όχι τόσο ώστε να μετακομίζω και να αφήνω απλήρωτους λογαριασμούς.

Μόνη είμαι στο σπίτι με το σκυλί μου.

Θα πουλήσω χρυσαφικά που έχω.Τα αγοράζουν 14 ευρώ το γραμμάριο.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Δημοσ.

Είμαι σε λούκι αλλά όχι τόσο ώστε να μετακομίζω και να αφήνω απλήρωτους λογαριασμούς.

Μόνη είμαι στο σπίτι με το σκυλί μου.

Και κάνεις 300αρες σε λογαριασμό ρεύματος;

Ακόμα και αν δεχτώ τα όσα είπε ο efo355,ακόμα και άν δέν έχεις energy efficient συσκευές το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να το συναντήσεις σε οικογένειες ή πολύ σπάταλους καταναλωτές.

Θα πουλήσω χρυσαφικά που έχω.Τα αγοράζουν 14 ευρώ το γραμμάριο.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

"Ψαγμάνη" σε βρίσκω.Λύση όμως δέν θα βρείς αν πουλήσεις δύο~τρεις καδένες.

Δημοσ.

οφτοπικ/ δουλεια δε παιζει ?

Και δουλειά να παίζει άντε να τα βγάλεις πέρα .. αν έχεις νοίκια , έξοδα και δεν πληρώνεσαι καλά δύσκολα τα πράγματα... :X

Δημοσ.

Δε γνωριζω το πως λειτουργει το καθε υποκαταστημα (το οποιο και σαφως λειτουργει διαφορετικα ως προς την αυστηροτητα του), αλλα απο προσωπικη πειρα, οσο ειχα καταστημα μου το ειχαν κοψει αρκετες φορες. Για αρχη απλα κατεβαζαν το διακοπτη, τον ανεβαζα (δεν ειχα τριφασικο), μετα μερικες μερες ανεβαιναν στην κοντινη κολωνα και το εκοβαν απο εκει. Προβλημα επειδη το ξανασυνδεσα δεν ειχα ποτε, ισα ισα (αν προλαβαινα και το πληρωνα πριν το κοψουν δευτερη φορα απο την κολωνα), ενω πληρωνα τη γαμησιατικη επανασυνδεση, τους ελεγα να μην ερθουν καθολου γιατι το ειχα ανοιξει μονος μου.

Κλεφτης δε γινεσαι, γιατι το ρολοι συνεχιζει να γραφει, και ειτε σημερα ειτε στον επομενο ειτε στο μεθεπομενο λογαριασμο, καποια στιγμη θα τα πληρωσεις.

Σιγα μην τη βαλουν και φυλακη γιατι το ξανασυνδεσε.

Το μονο δυσκολο ειναι ο διακανονισμος, επειδη μου ετυχε να φτασω μεχρι το διευθυντη, ακομη κι αυτος μου εκανε τον φανταστικο διακανονισμο, τα μισα τωρα και τα μισα σε 5 μερες. Μιλαμε για τρελη διευκολυνση.

Δημοσ.

Δε γνωριζω το πως λειτουργει το καθε υποκαταστημα (το οποιο και σαφως λειτουργει διαφορετικα ως προς την αυστηροτητα του), αλλα απο προσωπικη πειρα, οσο ειχα καταστημα μου το ειχαν κοψει αρκετες φορες. Για αρχη απλα κατεβαζαν το διακοπτη, τον ανεβαζα (δεν ειχα τριφασικο), μετα μερικες μερες ανεβαιναν στην κοντινη κολωνα και το εκοβαν απο εκει. Προβλημα επειδη το ξανασυνδεσα δεν ειχα ποτε, ισα ισα (αν προλαβαινα και το πληρωνα πριν το κοψουν δευτερη φορα απο την κολωνα), ενω πληρωνα τη γαμησιατικη επανασυνδεση, τους ελεγα να μην ερθουν καθολου γιατι το ειχα ανοιξει μονος μου.

Κλεφτης δε γινεσαι, γιατι το ρολοι συνεχιζει να γραφει, και ειτε σημερα ειτε στον επομενο ειτε στο μεθεπομενο λογαριασμο, καποια στιγμη θα τα πληρωσεις.

Σιγα μην τη βαλουν και φυλακη γιατι το ξανασυνδεσε.

Το μονο δυσκολο ειναι ο διακανονισμος, επειδη μου ετυχε να φτασω μεχρι το διευθυντη, ακομη κι αυτος μου εκανε τον φανταστικο διακανονισμο, τα μισα τωρα και τα μισα σε 5 μερες. Μιλαμε για τρελη διευκολυνση.

Χίλια ευχαριστώ!!Επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί στη θέση μου και μου δίνει λογικές απαντήσεις.Αυτό θέλω να κάνω να προλάβω αύριο να πληρώσω πριν έρθουν δεύτερη φορά.Να΄σαι καλά!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...