evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 καλα ρε παιδια πως γινονται τετοιοι λογαριαμοι;300ευρω; 700; :fear:
dimpa16 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Περα απο το γεγονος οτι μη γνωριζοντας καποια πραγματα απο ρευμα,επαιξες το κεφαλι σου κορονα γραματα,γιατι κατι ειπες για τριφασικο,οταν θα ερθουν να στο ξανασυνδεσουν θα καταλαβουν οτι ειχες κανει κομπινα,γιατι ο μετρητης θα εχει αλλαξει νουμερα (τα οποια εχουν σημειωσει) Ποιος ειναι ο απατεωνας τωρα ???
Dvs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αν δουν οτι εχεις συνδεσει μονος σου το ρευμα, θεωρειται "ρευματοκλοπη" και μπορεις να φας γερο προτισμο και να τρεχεις. Απο την στιγμη που δεν εχεις μετρητο και δεν δεχονται καρτα, μπορεις να σηκωσεις απο την τραπεζα με "οριο υπεραναληψης" αλλα να ξερεις οτι αυτα τα ποσα τοκιζονται αρκετα ψηλα!! Το καλυτερο ειναι να δανειστεις απο καποιον λεφτα και να του τα δωσεις σε 2-3 δοσεις (2-3 μηνες) 600Ε δεη δεν ειναι και λιγα $$$
kfyros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 έχουμε και λέμε: 1. Παραβίαση μετρητή. 2. Κλοπή (ηλεκτρικής ενέργειας). 3. Ληξιπρόθεσμες οφειλές (δημοτικών τελών, ΔΕΗ). Αν έχεις κάνει και καμιά ζημιά στο μετρητή, θα πληρώσεις πάνω από 600 ευρώ για αντικατάσταση του επιπλέον, ενώ μπορείς να κατηγορηθείς και για φθορά ξένης περιουσίας που είναι κακούργημα !!!! Π Α Σ Κ Α Λ Α ; Πάρε λάμπα , σπερματσέτα και πετρογκάζ. Αν το ρεύμα είναι απαραίτητο , πλήρωσε το. Ή κάνε ανάληψη μετρητών με την κάρτα σου και διακανονισμό.
apd453 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ως γνωστό στην Ελλάδα αν χρωστάς λίγα την μάμησες. Αν χρωστάς πολλά είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας και ευυπόληπτος πολίτης. Που πας ρε καραμήτρο με 600γιούρια οφειλές....
nicoc89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να το αποσυνδέσεις όπως ήταν και να ρωτήσεις κανέναν φίλο σου (αν έχεις) που ξέρει από αυτά αν υπάρχει τρόπος να γυρίσεις πίσω τον μετρητή (αν ξέρεις ποσο έγραφε όταν στο έκοψαν που δεν το νομίζω...) και συμβουλέψου και κανένα δικηγόρο καλού κακού γιατί με αυτά που άκουσα παραπάνω...
efo355 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Βρες τρόπο πλήρωσε το ρεύμα και πάρε έναν μετρητή περίπου στα 20 ευρώ κάνει ( έχω έναν και είναι αξιόπιστος ) και μέτρα τα πάντα μέσα στο σπίτι. Μένω μόνος ( φοιτητης) και είχα λογαριασμούς 150 ευρώ το δίμηνο σε 62 τετραγωνικά σπίτι και τελικά τη δουλειά μου την έκανε το ψυγείο. Πήγα πήρα ένα indesit σε προσφορά από Κωτσό τότε και ηρέμησα έχω λογαριασμούς 50-60 ευρώ και το ψυγείο το πήρα μόλις 300 οπότε τα έβγαλα τα λέφτα
LOULATRANS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 έχουμε και λέμε: 1. Παραβίαση μετρητή. 2. Κλοπή (ηλεκτρικής ενέργειας). 3. Ληξιπρόθεσμες οφειλές (δημοτικών τελών, ΔΕΗ). Αν έχεις κάνει και καμιά ζημιά στο μετρητή, θα πληρώσεις πάνω από 600 ευρώ για αντικατάσταση του επιπλέον, ενώ μπορείς να κατηγορηθείς και για φθορά ξένης περιουσίας που είναι κακούργημα !!!! Π Α Σ Κ Α Λ Α ; Πάρε λάμπα , σπερματσέτα και πετρογκάζ. Αν το ρεύμα είναι απαραίτητο , πλήρωσε το. Ή κάνε ανάληψη μετρητών με την κάρτα σου και διακανονισμό. το μονο που μπορουν να της προσαψουν ειναι για την παραβιαση του μετρητη.απο εκει και περα,ή κλεβει την δεη και αρα δρν γραφει ο μετρητης,ή ΔΕΝ κλεβει και αρα γραφει κανονικα ο μετρητης.διαλεξτε πως θα κατηγορησετε τον ανθρωπο,αλλα δεν θα του φορτωσουμε και τα χρεη του κρατους. τσικουλινα ,εγω στην θεση σου θα εβρισκα καποιον γειτονα να μου δωσει ρευμα με μια μπαλαντεζα και εναν μετρητη των 15 ευρω στο σπιτι του,αλλα πρεπει να μειωσεις την καταναλωση πχ ή πλυντιριο,ή κουζινα ή θερμοσιφωνα ανοιχτο,ποτέ 2 ή παραπανω μαζι.και γραψτους στα π@π@ρια σου,τους μαγκες της δεη που εχουν το θρασος σε τετοιους καιρους να απαιτουν μετρητα. και αν ειναι να σε λενε κλεφτη,κλεψτους κανονικα,να μην περναει το ρευμα απο τον μετρητη τους. να τονισω οτι χωρις ρευμα μπορεις,χωρις ΝΕΡΟ ΔΕΝ μπορεις.δεν εγινε και τπτ αν δεν εχεις ζεστο νερο,αλλα αν δεν εχεις νερο,εχεις θεμα.
nicoc89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το μονο που μπορουν να της προσαψουν ειναι για την παραβιαση του μετρητη.απο εκει και περα,ή κλεβει την δεη και αρα δρν γραφει ο μετρητης,ή ΔΕΝ κλεβει και αρα γραφει κανονικα ο μετρητης.διαλεξτε πως θα κατηγορησετε τον ανθρωπο,αλλα δεν θα του φορτωσουμε και τα χρεη του κρατους. τσικουλινα ,εγω στην θεση σου θα εβρισκα καποιον γειτονα να μου δωσει ρευμα με μια μπαλαντεζα και εναν μετρητη των 15 ευρω στο σπιτι του,αλλα πρεπει να μειωσεις την καταναλωση πχ ή πλυντιριο,ή κουζινα ή θερμοσιφωνα ανοιχτο,ποτέ 2 ή παραπανω μαζι.και γραψτους στα π@π@ρια σου,τους μαγκες της δεη που εχουν το θρασος σε τετοιους καιρους να απαιτουν μετρητα. και αν ειναι να σε λενε κλεφτη,κλεψτους κανονικα,να μην περναει το ρευμα απο τον μετρητη τους. να τονισω οτι χωρις ρευμα μπορεις,χωρις ΝΕΡΟ ΔΕΝ μπορεις.δεν εγινε και τπτ αν δεν εχεις ζεστο νερο,αλλα αν δεν εχεις νερο,εχεις θεμα. Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω κανεις λάθος , από την στιγμή που χρωστάς χρήματα είσαι υποχρεωμένος να τα πληρώσεις όπως όλοι μας (εμείς χαζοί είμαστε?). Το να κατηγορείς την ΔΕΗ επειδή δεν είχες μετρητά και ξέφυγες από τον προϋπολογισμό σου αυτό έχει να κάνει με την διαχείριση που κανεις εσύ στα έσοδα και τα έξοδα σου. Αυτό που λες ότι δεν μπορούν να της κάνουν τίποτα είναι τόσο άκυρο όπως και οι ισχυρισμοί σου ότι έχουν το θράσος να απαιτούν μετρητά. Δεν μπορείς να κατηγορείς μια υπηρεσία ότι δουλεύει σωστά.. η μήπως συνηθίσαμε να το κάνουμε και το θεωρούμε και σωστό? Το θέμα είναι να βρει τρόπο να μην έχει αλλα τρεχάματα από εδώ και πέρα γιατί ότι μπορεί να έχει είναι βέβαιο .. οι παραπάνω εξήγησαν γιατί μην τα επαναλαμβάνουμε.
dimpa16 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το μονο που μπορουν να της προσαψουν ειναι για την παραβιαση του μετρητη.απο εκει και περα,ή κλεβει την δεη και αρα δρν γραφει ο μετρητης,ή ΔΕΝ κλεβει και αρα γραφει κανονικα ο μετρητης.διαλεξτε πως θα κατηγορησετε τον ανθρωπο,αλλα δεν θα του φορτωσουμε και τα χρεη του κρατους. τσικουλινα ,εγω στην θεση σου θα εβρισκα καποιον γειτονα να μου δωσει ρευμα με μια μπαλαντεζα και εναν μετρητη των 15 ευρω στο σπιτι του,αλλα πρεπει να μειωσεις την καταναλωση πχ ή πλυντιριο,ή κουζινα ή θερμοσιφωνα ανοιχτο,ποτέ 2 ή παραπανω μαζι.και γραψτους στα π@π@ρια σου,τους μαγκες της δεη που εχουν το θρασος σε τετοιους καιρους να απαιτουν μετρητα. και αν ειναι να σε λενε κλεφτη,κλεψτους κανονικα,να μην περναει το ρευμα απο τον μετρητη τους. να τονισω οτι χωρις ρευμα μπορεις,χωρις ΝΕΡΟ ΔΕΝ μπορεις.δεν εγινε και τπτ αν δεν εχεις ζεστο νερο,αλλα αν δεν εχεις νερο,εχεις θεμα. Καλα τα λες,αλλα θα ηταν καλυτερα να της δωσεις και τα στοιχεια σου να σε βρει,οταν θα της ερθει το μπουγιουρντι και να τα μοιραστειτε παρεα. Αντι να την βοηθησεις,την χωνεις βαθυτερα σε μπελαδες.
LOULATRANS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 μαλλον δεν καταλαβατε τι ειπα,ή θελετε να καταλαβετε τα δικα σας.δεν ειπα να μην πληρωσει τον παλιο λογαριασμο,ουτε να κλεψει την δεη.αν παρει απο γειτονα κλεβει?μαλλον εχετε υποταχτει για τα καλα................συνεχιστε,καλα τα πατε......... υγ αν βρω τροπο να εχω ρευμα με δικο μου τροπο και να γλυτωνω τα νταβατσιλικια του δημου,ερτ,ανακυκλωσιμων πηγων,φορο καυσαεριων,κλεβω κανεναν????????????????
Chicoulina Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 E, ναι, αλίμονο. Επίσημη απάντηση πάντως λίγο δύσκολο να πάρεις σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. (ή στο blog παραπληροφόρησης που φρόντισες να ανεβάσεις επίσης τις απορίες σου). Αυτό το blog παραπληροφόρησης όμως βλέπω ότι το παρακολουθείς... (Δουλευα στη ΔΕΗ θα σου πω το εξης..Ετσι και δουν οτι εχεις βαλει το ρευμα μονη σου θα φας μηνυση γερη απο τη ΔΕΗ και θα σε τρεχουν οσο δεν φανταζεσαι.Ξερω οτι αν το καταλαβουν τρως περα απο τη μηνυση κα τεραστιο προστιμο.Σε αυτη τη περιπτωση κανεις διακανονισμο. Οσο για το οτι δεχονται πιστωτικη καρτα δικος τους λογαριασμος.ξεσυνδεσε το ρευμα και πηγαινε κανε διακανονισμο γιατι θα εχεις χοντρο προβλημα Η επανασυνδεση νομιζω ειναι 20 eyrv αλλα δεν θυμαμαι καλα πανε 3 χρονια που δεν δουλευω εκει μπορει να σου λεω και βλακειες ) Όχι δεν είναι δικός τους λογαριασμός το γεγονός ότι δεν δέχονται πιστωτική κάρτα.Είναι δημόσιο ρεύμα,όχι μία μπουτίκ στην Τσιμισκή.Θα έπρεπε να έχουν επιλογές για να διευκολύνουν τον κόσμο.Φαντάζομαι ότι δεν έχει βρεθεί κανείς στην θέση μου να μείνει χωρίς μετρητά,οι περισσότεροι θα έχετε γονείς που με την πρώτη στραβή θα σας στηρίξουν. Αν είχα μετρητά θα έκανα διακανονισμό.Προσπαθώ όλη μέρα σήμερα να βρω.Αύριο θα πάω να κάνω διακανονισμό και ότι γίνει. Όσο για τους μεγάλους λογαριασμούς το σπίτι είναι 120 τ.μ. και έχω θερμοσυσωρευτές.Επίσης είχα πρόβλημα με τον θερμοσίφωνα.300 ευρώ για 4 μήνες καλυμένη η θέρμανση δεν μου φαίνονται τόσα πολλά,σε σχέση μ'αυτούς που έχουν καλοριφέρ.Μαζί με εκκαθαριστικό μου βγαίνει ο μήνας 120 ευρώ. Μία γνωστή μου μόλις μου είπε πως αυτή χρωστούσε 700. Ο δια κανονισμός που τις πρότειναν ήταν τα μισά τώρα και σε 5 μέρες τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ firewalker.Κατά τα άλλα δεν είναι απατεώνες.Είναι διακανονισμός τώρα αυτός;
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 αααχ πυρινικη ενεργεια ftw γτ ποτε δεν εχω δει τριψηφιο λογαριασμο σε κανενα σπιτι.
Chicoulina Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 μαλλον δεν καταλαβατε τι ειπα,ή θελετε να καταλαβετε τα δικα σας.δεν ειπα να μην πληρωσει τον παλιο λογαριασμο,ουτε να κλεψει την δεη.αν παρει απο γειτονα κλεβει?μαλλον εχετε υποταχτει για τα καλα................συνεχιστε,καλα τα πατε......... υγ αν βρω τροπο να εχω ρευμα με δικο μου τροπο και να γλυτωνω τα νταβατσιλικια του δημου,ερτ,ανακυκλωσιμων πηγων,φορο καυσαεριων,κλεβω κανεναν???????????????? Επειδή εγώ είμαι καινούργια εδώ,μήπως υπάρχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι εδώ μέσα; Ευχαριστώ LOULATRANS για την στήριξη και την εμψύχωση σου.Ξέρεις έξω άπ τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.Πριν έναν χρόνο δεν θα φανταζόμουνα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα μου συμβέι αυτό σήμερα.Δεν είχα κανένα πρόβλημα να πληρώνω 300 ευρώ ΔΕΗ συν πόσα άλλα έξοδα αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα.Μακάρι να μην βρεθεί κανείς στην δικιά μου θέση.Και ναι εξακολουθώ να επιμένω γιατί να μην δέχονται πιστωτική κάρτα;Λεφτά δεν είναι και αυτά;Έχω περιθώριο να χρεώσω την κάρτα μου και δεν μπορώ να πληρώσω την ΔΕΗ.Αν είναι δυνατον; αααχ πυρινικη ενεργεια ftw γτ ποτε δεν εχω δει τριψηφιο λογαριασμο σε κανενα σπιτι. Εξαρτάται ποιους ξέρεις και για τι σπίτια μιλάς.Οι περισσότεροι που ξέρω πληρώνουν τριψήφιους λογαριασμούς συν πετρέλαιο.Επειδή τα έχω βάλει κάτω με πολύ κόσμο εγώ πληρώνω τα λιγότερα απ'όλους όταν υπολογίζαμε πετρέλαιο-ΔΕΗ δικά τους με ΔΕΗ μόνο δική μου.
Tenshi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Και ναι εξακολουθώ να επιμένω γιατί να μην δέχονται πιστωτική κάρτα;Λεφτά δεν είναι και αυτά;Έχω περιθώριο να χρεώσω την κάρτα μου και δεν μπορώ να πληρώσω την ΔΕΗ.Αν είναι δυνατον; Πρόβλημά τους αν δέν δέχονται πλαστικό χρήμα.Κάνε τον διακανονισμό σου εσύ και κάνε ολες τις υπόλοιπες αγορές σου με την κάρτα. Ούτως ή άλλως το είπες και εσύ.Λεφτά είναι και αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.