Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Q Entertainment has announced their Ninety-Nine Nights MMO, officially titled "Ninety-Nine Nights Online". The Action-MMO will add significant RPG style elements such as job classes, parties, and PvP. At its core, the game will remain a "hack-n-slash" title. The game will be free-to-play with micro-transactions as its business model. The game has not been given a release date or what regions the game would be released in. The Ninety-Nine Nights franchise hasn't garnered much success, so faith in this one isn't very high.
nicoc89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Καλά το είχα πει εδώ και καιρό .. τα action mmo είναι το μέλλον του online gaming (lol , δεν ξέρω αλλα έχω κώλυμα). Το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει για το xbox360 αν δεν κάνω λάθος. Θα έχει σχέση με εκείνη την έκδοση άραγε ?(άμα είναι να το παίξω να πάρω μια γεύση. Πάντως για να μην ανακοινώθηκε ημερομηνία αλλα και regions πρέπει να έχει δρόμο (χρονια) μπροστά του. Για να δούμε...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το μεγάλο μειονέκτημα του offline prequel, ήταν η έλλειψη couch co-op. Μια μέρα φώναξα τους φίλους μου ενώ είχα φρεσκο-κατεβάσει το Game.. αράξαμε.. έδωσα το 2ο Gamepad στον κολλητό μου.. και φάγαμε την φόλα του SP. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε πως δεν διέθετε couch co-op, τίτλος τέτοιου Genre και τέτοιας καταγωγής. Και μετά από αυτό.. από τη μία άκρη, πήγαν στο MM.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-ENxqYUR_8I&hd=1 Αυτό εδώ!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Σβήσε το xtrmsnpr, αυτό είναι το 2. Έχει βγει, και σε αυτό αναφέρομαι και πιο πάνω. Το N3 κυκλοφόρησε το 2k6, αυτό το 2k10 και τώρα ανακοινώθηκε το N3-Online για το οποίο δεν γνωρίζουμε release dates.. ούτε καν teaser/trailer δεν υπάρχει.
Nikosgiann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Σβήσε το xtrmsnpr, αυτό είναι το 2. Έχει βγει, και σε αυτό αναφέρομαι και πιο πάνω. Το N3 κυκλοφόρησε το 2006, αυτό το 2010 και τώρα ανακοινώθηκε το N3-Online για το οποίο δεν γνωρίζουμε release dates.. ούτε καν teaser/trailer δεν υπάρχει. Μην βαριεστε να γραφετε
Nikosgiann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 δεν νομιζω να ποσταρε εδω η 2k.. τεσπα,μην το κουραζουμε και βγαινουμε off. τυπισσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.