Προς το περιεχόμενο

Delay signal σε οθονη

minooos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάποιος μπορει να με βοηθησει παιδιά...Εχω το εξης προβλημα

με το που πατάω το κουμπί για να εκκινήσει το pc η οθονη ανάβει και λέει no signal..και παιρνει σημα μετα απο 3 δευτερα περιπου και ξεκινάει και το pc κανονικα..και επισης μου πεταει no signal μετα απο πχ 10λεπτα που του έχω ορισει εγω λόγω εξοικονομησης ενέργειας απο τις ρυθμίσεις οθόνης και υποτιθεται επρεπε να την απενεργοποιεί...

Καρτα γραφικών είναι η hd6950

οθονη Samsung syncmaster 151s

Και να επισημανω την οθόνη την έχω συνδεση με adaptor dvi(καρτας) to vga(οθονης)

Μηπως ξερει κανεις να με βοηθήσει ή είναι φυσιολογικο?

Δημοσ.

φυσιολογικοτατο είναι

δεν στέλνει σήμα στην οθόνη(την απενεργοποιεί) και η οθόνη σου βγάζει no signal το οποίο και αυτό χάνετε μετά από λίγο και μπαίνει σε αναμονή

Δημοσ.

Αυτό θέλω να πω..οτι δεν μπαίνει σε αναμονή η οθονη και μενει ανοιχτή με το no signal να κανει βολτες...και οταν κλεινω και το pc παλι no signal και η οθονη δεν μπαινει σε αναμονη..

Δημοσ.

Το no signal δείχνει ότι χάνει επαφή με την κάρτα γραφικών. Δοκίμασε να συνδέσεις απ' ευθείας με VGA καλώδιο να δεις εάν παρουσιάζει το ίδιο θέμα (δώρο - άδωρο είναι το DVI με τον adaptor).

Δημοσ.

Το no signal δείχνει ότι χάνει επαφή με την κάρτα γραφικών. Δοκίμασε να συνδέσεις απ' ευθείας με VGA καλώδιο να δεις εάν παρουσιάζει το ίδιο θέμα (δώρο - άδωρο είναι το DVI με τον adaptor).

Πως να την συνδεσει απ' ευθειας με vga? H καρτα που εχει βγαζει μονο DVI εξοδο,HDMI και Display port.

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα... δεν ήθελα να κάνω νέο θέμα μιας και το πρόβλημα που έχω είναι παρεμφερές.

Πήρα ένα low-end σύστημα που δουλεύει 24/7 με Core i3 540, 2GB μνήμη DDR3, μιά καρτούλα Asus 8500GT και του συνέδεσα την παλιά μου οθόνη Samsung SyncMaster 940BF μέσω DVI. Τρέχω WinXP SP3. Η οθόνη σβήνει μόνο όταν την σβήσω εγώ χειροκίνητα όταν πχ πάω για ύπνο ή φεύγω από το σπίτι, δεν έχω δηλαδή screensaver κι από τα power options είναι επιλεγμένο να μη σβήνει η οθόνη ποτέ. Επίσης το PC δεν κάνει sleep ή hibernate κλπ. Το θέμα είναι ότι αν την σβήσω για αρκετή ώρα, όταν πάω να την ξανανάψω, ενώ δείχνει να έχει συντονιστεί στο Digital Output, κάνει flicker για αρκετή ώρα χωρίς να βλέπω εικόνα αλλά μετά από κανά λεπτό εν τέλει δείχνει εικόνα κι από εκεί και μετά λειτουργεί απροβλημάτιστα. Δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα υποθέτω, απλά φοβάμαι μήπως από αυτό το flicker, κάνω ζημιά στην οθόνη. Το παράξενο είναι ότι αν την σβήσω για μικρό χρονικό διάστημα, όταν την ανάβω δεν εμφανίζεται το προβληματάκι. Στο προηγούμενο σύστημά μου πάντως, ουδέποτε είχα παρόμοιο πρόβλημα με την οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...