vicky5 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα παιδια, Επειδη ειμαι λιγο ασχετη και μην με πιασουν κότσο είπα να ρωτησω εδω.Εχω ένα corsa και ηρθε η ωρα να αλλαξει παππουτσια.Η διασταση τον ελαστικων ειναι 195/55/R16.πηγα σημερα να ρωτησω για λάστιχα και μου είπαν να κινηθω αναμεσα στα pirelli και στα toyo.το δευτερο εχει 390 και το πρωτο 420. Εγω θελω ενα λάστιχο να βγάλει χιλιόμετρα και κάπου διάβασα ότι τα toyo ειναι μαλακα δν βγάζουν.ισχυει? εσεις τι προτείνεται.Α επίσης μου είπε ότι τα continental και τα michelin στη διάσταση αυτη δν βγάζουν καλο λάστιχο.Έχει κανείς άποψη? ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clockwork Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 τα pirelli ποιο μοντελο σου ειπε 420? εβαλα πολυ προσφατα το cinturanto p7 στα 360ευρω. (η πιρελι δινει και σαν προσφορα (δυο χρονια η 20.000χλμ) αντικατασταση αν σκισεις-σκασεις το λαστιχο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Σε 2 αυτοκίνητα άλλης κατηγορίας έβαλα από γνωστό κατάστημα Pirelli P4 και P6 και δεν ενθουσιάστηκα (σκληρό λάστιχο γενικά). Γενικά όταν το έψαξα περισσότερο ενημερώθηκα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο για ελληνικούς δρόμους. Καλό είναι να ρωτήσεις για το αυτοκινητό σου τι πηγαίνει καλύτερα και μετά να αποφασίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αν το κυκλοφορείς το αυτοκίνητο πάρε μαλακό ελαστικό.Είναι καλύτερο κ για σένα και για το αυτοκίνητο. Στο αμάξι πρέπει να κοιτάς την ασφάλεια κι όχι πόσο θα αντέξει η γόμα στα χιλιόμετρα. Και με σκληρό ελαστικό που μπορεί να μην έχει εμφανή φθορά εφόσον σκληρύνει από τα πολλά χιλιόμετρα ή τον καιρό δεν έχεις πρόσφυση επομένως τι να το κάνεις. Πάντως αν θες σκληρό ελαστικό να σου "βγάλει χιλιόμετρα" όπως λες κοίτα προς Bridgestone potenza. Αλλιώς yokohama που είναι πάλι σκληρά. Τα μειονεκτήματα των σκληρών ελαστικών είναι: Περισσότεροι κραδασμοί, περισσότερος θόρυβος κύλησης, λιγότερη πρόσφυση κ δυσκολότερο ζέσταμα Πλεονεκτήματα: Δε φαγώνεται το πέλμα εύκολα, δεν παραμορφώνονται όταν το αυτοκίνητο είναι σε ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα πλεονεκτήματα κ μειονεκτήματα αυτά αφορούν το μέσο χρήστη. Μην το πάμε παραπέρα δε χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clockwork Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Σε 2 αυτοκίνητα άλλης κατηγορίας έβαλα από γνωστό κατάστημα Pirelli P4 και P6 και δεν ενθουσιάστηκα (σκληρό λάστιχο γενικά). Γενικά όταν το έψαξα περισσότερο ενημερώθηκα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο για ελληνικούς δρόμους. Καλό είναι να ρωτήσεις για το αυτοκινητό σου τι πηγαίνει καλύτερα και μετά να αποφασίσεις. τα p6 είχα πριν, αθάνατα μεν, αλλα μετα απο καποιο σημείο ξερένονται και γλιστράνε. ασε που στα νερά ήταν σαν να κάνεις πατινάζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 εχω το energy saver σε δυο αμαξια και εχουν πολυ καλο κρατημα σε στεγνο και βρεγμενο! αν εχεις σκληρα τωρα θα δεις μεγαλη διαφορα ειδικα στο βρεγμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermis1964 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Στήν διάσταση πού ζητάς ή Continental βγάζει καλό λάστιχο τό PremiumContact2 καί ή Μichelin βγάζει καλά ελαστικά,τά Energy Saver καί Primacy HP.Μάλλον τό βουλκανιζατέρ πού ρώτησες,θέλει νά σού προωθήσει τά συγκεκριμένα ελαστικά (Toyo & Pirelli)χωρίς αυτό νά σημαίνει πώς οί εταιρείες αυτές δέν έχουν καλά προιόντα.Αρκετά καλό ελαστικό είναι καί τό Dunlop SP Sport Fast Response.Προσωπικά λαμβάνοντας υπ'όψην επιδόσεις-χαρακτηριστικά αλλά καί τιμές θά κινιόμουν μεταξύ Continental PremiumContact2 & Dunlop SP Sport Fast Response. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Στήν διάσταση πού ζητάς ή Continental βγάζει καλό λάστιχο τό PremiumContact2 καί ή Μichelin βγάζει καλά ελαστικά,τά Energy Saver καί Primacy HP.Μάλλον τό βουλκανιζατέρ πού ρώτησες,θέλει νά σού προωθήσει τά συγκεκριμένα ελαστικά (Toyo & Pirelli)χωρίς αυτό νά σημαίνει πώς οί εταιρείες αυτές δέν έχουν καλά προιόντα.Αρκετά καλό ελαστικό είναι καί τό Dunlop SP Sport Fast Response.Προσωπικά λαμβάνοντας υπ'όψην επιδόσεις-χαρακτηριστικά αλλά καί τιμές θά κινιόμουν μεταξύ Continental PremiumContact2 & Dunlop SP Sport Fast Response. Βασικα ξερω και εγω για το pirelli οτι δεν λεει πολλα..και προβληματιστικα που ελεγε παρε αυτο κτλ..για το dunlop εχω ακουσει και εγω καλα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά μάθε ακριβώς ΠΟΙΑ ακριβώς είναι τα ελαστικά που σου προσέφεραν. Γιατί για παράδειγμα (που δεν ισχύει στην δική σου περίπτωση), τα Pirelli PZero είναι τρομερά λάστιχα (μεγάλης κατηγορίας μεγέθους και τιμής). Ένα αφοριστικό "τα τάδε δεν είναι καλά" κτλ δε στέκει και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Το Energy Star της Michellin δεν βγαίνει σε αυτές τις διαστάσεις?. Μια χαρά λαστιχάκι για τη κοπέλα θα της βγεί και κοντά στα 280-300 και θα κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Δεν νομίζω να είναι γκαζοφονιάς για να τα φάει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 γεια κ απο μενα.... αρχικα η γνωμη μου ειναι να ρωτησεις κ σε αλλα μαγαζια..γιατι το οτι σου ειπαν οτι michellin και continetal δεν ειναι καλα σε αυτη τη διασταση..που ειναι δυο απο τις κορυφαιες εταιριες στο ειδος του μου φαινεται καπως... επισης μην σκεφτεσαι μονο να βγαλεις πολλα χιλιομετρα..αλλα να εχεις τη σωστη ασφαλεια κ το λαστιχο σου να φωναξει παρων εστω κ μετα απο 2 χρονια... τα michellin ειναι γενικα μαλακο λαστιχο αλλα βεντουζα στο δρομο... τα continetal (τα οποια φοραω κ εγω ειναι πολυ ωραιο λαστιχο..λιγο πιο σκληρο απο το michelin αλλα κατατασεται στα μαλακά)..στο συνιστω ανεπιφυλακτα!!!! γενικα αν δεν ανεβαινεις πεζοδρομια κ χρησιμοποιεις το αμαξι σαν 4χ4 δεν εχεις προβλημα οσο μαλακο κ αν ειναι το μαλακο λαστιχο απλα εχει καλυτερη προσφρυση στο οδοστρωμα...απλα σωνεται λιγο πιο γρηγορα.... εγω σου προτεινω continetal...τα ειχα 3 χρονια εκανα 45000χλμ και ακομα ειχαν ψωμι αρκετο..κ ξανα εβαλα τα ιδια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος... σκληρο λαστιχο δεν θα σου προτεινα ευκολα...γνωμη μου παντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky5 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Το λάστιχο που αποφάσισα να βάλω μετά απο πολύ ψάξιμο ειναι το continental premium contact2..ευχαριστω πολυ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας με βοηθήσατε πολυ Το Energy Star της Michellin δεν βγαίνει σε αυτές τις διαστάσεις?. Μια χαρά λαστιχάκι για τη κοπέλα θα της βγεί και κοντά στα 280-300 και θα κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Δεν νομίζω να είναι γκαζοφονιάς για να τα φάει!!! xaxa τωρα το ειδα αυτο..οχι γκαζοφονιας σε καμία περιπτωση ειμαι αρκετά χεστρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Το λάστιχο που αποφάσισα να βάλω μετά απο πολύ ψάξιμο ειναι το continental premium contact2..ευχαριστω πολυ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας με βοηθήσατε πολυ xaxa τωρα το ειδα αυτο..οχι γκαζοφονιας σε καμία περιπτωση ειμαι αρκετά χεστρα.. κ καλα εκανες!!!!!!!!(απλα δν ξερω αν εβγαινε το continental premium contact3 για τις διαστασεις σου) ειμαι σιγουρος ομως οτι θα μεινεις ικανοποιημενη...!!!απλα αν ανεβαινεις πεζοδρομια..να πηγαινεις χαλαρα.. αυτο ισχυει οτι κ αν εβαζες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky5 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 κ καλα εκανες!!!!!!!!(απλα δν ξερω αν εβγαινε το continental premium contact3 για τις διαστασεις σου) ειμαι σιγουρος ομως οτι θα μεινεις ικανοποιημενη...!!!απλα αν ανεβαινεις πεζοδρομια..να πηγαινεις χαλαρα.. αυτο ισχυει οτι κ αν εβαζες... Oχι γενικα ειμαι πολυ περιεργη..το εχω 4 χρονια και δεν θυμαμαι καμια φορα να το ανεβασω σε πεζοδρομιο αρα ειμαστε καλα και παρκαρω και στο πειραια pffffffffffffffff :) κ καλα εκανες!!!!!!!!(απλα δν ξερω αν εβγαινε το continental premium contact3 για τις διαστασεις σου) ειμαι σιγουρος ομως οτι θα μεινεις ικανοποιημενη...!!!απλα αν ανεβαινεις πεζοδρομια..να πηγαινεις χαλαρα.. αυτο ισχυει οτι κ αν εβαζες... Oχι γενικα ειμαι πολυ περιεργη..το εχω 4 χρονια και δεν θυμαμαι καμια φορα να το ανεβασω σε πεζοδρομιο αρα ειμαστε καλα και παρκαρω και στο πειραια pffffffffffffffff :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Oχι γενικα ειμαι πολυ περιεργη..το εχω 4 χρονια και δεν θυμαμαι καμια φορα να το ανεβασω σε πεζοδρομιο αρα ειμαστε καλα και παρκαρω και στο πειραια pffffffffffffffff :) Oχι γενικα ειμαι πολυ περιεργη..το εχω 4 χρονια και δεν θυμαμαι καμια φορα να το ανεβασω σε πεζοδρομιο αρα ειμαστε καλα και παρκαρω και στο πειραια pffffffffffffffff :) μια χαρα εισαι τοτε..!!!κ αμα πας κανα ταξιδι..μολις ζεσταθει ειδικα θα ειναι βεντουζα...!! οσο για τον πειραια..ουδεν σχολιο..οποτε παω μου βγαινει η ψυχη να παρκαρω..χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.