parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Είναι λίγο περίεργο το path name, περιέχει γαλλικούς τονισμένους χαρακτήρες και έχει και μεγάλο μήκος απ' ό,τι βλέπω. Για δοκίμασε να το αντιγράψεις σε μία μικρού μήκους διαδρομή και με άλλο απλό όνομα, π.χ. "C:\video.avi" και άνοιξέ το από εκεί...
Kostaskouk Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Είναι λίγο περίεργο το path name, περιέχει γαλλικούς τονισμένους χαρακτήρες και έχει και μεγάλο μήκος απ' ό,τι βλέπω. Για δοκίμασε να το αντιγράψεις σε μία μικρού μήκους διαδρομή και με άλλο απλό όνομα, π.χ. "C:\video.avi" και άνοιξέ το από εκεί... Έκανα αυτό που μου είπες, και το βίντεο "φόρτωσε" αμέσως. Ευχαριστώ πολύ
tiritiritiki Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα! Γράφτηκα βασικά για να σας πω ότι είστε φοβεροί και βοηθάτε απίστευτα με τις συμβουλές-οδηγίες σας! Είμαι λίιιγο πιο πάνω από computer illiterate και από χτες έχω καταφέρει χάρη σε σας (και άλλα forums) να κάνω υποτιτλισμό και σε mp4 και σε flv!!! Ευχαριστώ πολύυυυυυυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα