Str Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα... έχω ένα bluetooth hands-free, το itech ivoice pro και στην αρχή το είχα συνδεδεμένο με ένα LG 505gt και όλα λειτουργούσαν ρολόι μετά από λίγο καιρό πήρα το nokia 5230 και έκανα νέο pairing, με το bluetooth... ενώ δείχνει ότι το βρίσκει και συνδέεται, και ενώ μπορώ να απαντήσω με το κουμπί του ακουστικού κανονικά όταν δέχομαι κλήσεις, όταν πάω να πάρω τηλέφωνο, δεν λειτουργεί δηλαδή, δείχνει συνδεδεμένο, μπορώ να διακόψω την κλήση από το κουμπί του, δεν μπορώ να ακούσω (και να ακουστώ) από το hands-free, παρά μόνο από το τηλέφωνο το βιβλιαράκι του το έχω χάσει υποθέτω πως έχει σχέση με το ότι το συγκεκριμένο hands-free υποστηρίζει ότι μπορεί να συνδεθεί με 2 κινητά ταυτόχρονα, αλλά ποτέ δεν το έκανα αυτό βοηθήστε με, μην πάει άχρηστο... κρίμα είναι...
Str Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 κανείς? Νομίζω πως είναι πρόβλημα κινητού γιατί το έκανε και στο ενσύρματο ακουστικό που ήρθε με τη συσκευή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.