Giorgos09 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να ανοιξω το λαπτοπ μου να του κανω καθαρισμο αλλα ειναι καποιες βιδες που δεν ξεβιδωνουν με τιποτα και καποιες που βγαινουν πολυ ευκολα με το μικρο σταυροκατσαβιδο. Δοκιμασα να τις ανοιξω οταν ειναι κρυο αλλα με τιποτα. Καποια αλλη ιδεα?
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασα να τις ανοιξω οταν ειναι κρυο αλλα με τιποτα Περίμενε το καλοκαίρι,όταν είναι ζέστη Αλλά σοβαρά τώρα βάλε το μοντέλο στο youtube να δεις βιντεάκι,ή βάλτο στο google για να ψάξεις service manual. Χωρίς να ξέρουμε τι βίδα είναι αυτή και σε ποιο σημείο του laptop είναι,είναι και επικίνδυνο να σου απαντήσουμε.
PCharon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το σημαντικότερο είναι να έχεις το σωστό τύπο κατσαβιδιού και το σωστό νούμερο. Μετά ξεβιδώνουν σίγουρα. Αλλιώς γίνεται ζημιά. 1
filip123go Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το σημαντικότερο είναι να έχεις το σωστό τύπο κατσαβιδιού και το σωστό νούμερο. Μετά ξεβιδώνουν σίγουρα. Αλλιώς γίνεται ζημιά. Σε περίπτωση που έχεις τα παραπάνω και έχει "φαγωθεί" η βίδα, παίρνεις ένα ψιλό τρυπάνι (μικρότερο απ την διάμετρο της βίδας) και αρχίζεις να την τρυπάς προσεκτικά... Είναι πιο εύκολο απ ότι ακούγεται και το έχω κάνει πολλές φορές..! Πολλοί "έξυπνοι" μου φέρνουν να φτιάξω laptop τα οποία έχουν προσπαθήσει πριν να τα ανοίξουν με μαχαίρι..
Giorgos09 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το σημαντικότερο είναι να έχεις το σωστό τύπο κατσαβιδιού και το σωστό νούμερο. Μετά ξεβιδώνουν σίγουρα. Αλλιώς γίνεται ζημιά. Αμα εχει γινει ζημια θα μεινει για παντα κλειστο το λαπτοπ?
lexmark Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Αμα εχει γινει ζημια θα μεινει για παντα κλειστο το λαπτοπ? Σου απάντησε ο filip123go. Αλλά για να αποφύγεις όλη αυτή τη φασαρία κάνεις ότι είπε ο PCharon
Giorgos09 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Σε περίπτωση που έχεις τα παραπάνω και έχει "φαγωθεί" η βίδα, παίρνεις ένα ψιλό τρυπάνι (μικρότερο απ την διάμετρο της βίδας) και αρχίζεις να την τρυπάς προσεκτικά... Είναι πιο εύκολο απ ότι ακούγεται και το έχω κάνει πολλές φορές..! Πολλοί "έξυπνοι" μου φέρνουν να φτιάξω laptop τα οποία έχουν προσπαθήσει πριν να τα ανοίξουν με μαχαίρι.. Τι ειδους μαγαζια κανουν τετοιες δουλειες? Εγω το προσπαθησα με κανονικο κατσαβιδι αλλα δεν ξεβιδωνε με τιποτα. Και το περιεργο ειναι οτι την τελευταια φορα την ειχα βιδωσει με το χερι οχι με τρυπανι. Δεν μπορω να ελεγξω τη δυναμη μου.
The_Judas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Αγόρασε ένα σετ με διάφορα μικρά κατσαβίδια για τέτοιες λεπτοδουλειές. Αν έχει φαγωθεί η βίδα ότι και να χρησιμοποιήσεις δεν θα ξεβιδωθεί. Μετά η λύση είναι δυστυχώς να σπάσεις το κεφάλι της βίδας (π.χ με ηλ. τρυπάνι)
popeye68 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εάν προσπαθείς με το σωστό κατσαβίδι να την ξεβιδώσεις και το κατσαβίδι γυρνάει τρελλά χωρίς να γυρνάει και η βίδα μαζί, τότε έκανες ζημιά και ο μόνος τρόπος για να την βγάλεις είναι αυτός που λέει ο @filip123go στο post #4.
Giorgos09 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εάν προσπαθείς με το σωστό κατσαβίδι να την ξεβιδώσεις και το κατσαβίδι γυρνάει τρελλά χωρίς να γυρνάει και η βίδα μαζί, τότε έκανες ζημιά και ο μόνος τρόπος για να την βγάλεις είναι αυτός που λέει ο @filip123go στο post #4. Τελικα αγορασα το σωστο κατσαβιδι και την εβγαλα. Ευχαριστω ολους.
unforgiven1980 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ανέβασε μια φώτο να δούμε το ηρωικό κατσαβίδι!!!
zerofrost Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το λαπτοπ μου..δυστυχως! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη εχω δοκιμασει τα παντα(ειναι 2 βιδες η μια γυρναει συνεχεια χωρις τελειωμο και η αλλη δεν κουνιεται καν) αμα το στειλω απο εκει που το πηρα(ειναι μεσα σε εγγυηση ακομα)για service θα μπορεσουν να τις βγαλουν και αν ναι θα κοστισει πολυ αυτο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα