Προς το περιεχόμενο

Vice city ερώτηση :S

Gbax13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μου ήρθε κόλλημα και μετά από 7 χρόνια αποφάσισα να το ξαναπαίξω, στο πισί αυτή τη φορά. Λοιπόν, το πρόβλημά μου είναι το εξής: σε ένα συγκεκριμένο σημείου του παιχνιδιού (συγκεκριμένα τελειώνω τις αποστολές του umberto ruvina, έχω protection value στο vercetti estate και με παίρνει για 2η φορά ο lance τηλ ν παραπονεθεί) δε με παίρνει κανείς άλλος τηλ, άρα δεν έχω και αποστολές... :confused: Το χειρότερο είναι πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν το είχα τερματίσει στο ps2, όπου όμως, από ό,τι θυμάμαι σίγουρα, είχα φτάσει σε πολύ μεγαλύτερο progress. Ξέρει κανείς σας τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Δημοσ.

Θυμάμαι (αμυδρά) ότι κατά το τέλος του παιχνιδιού έκανε τα ίδια και σε μένα, βαριόμουνα λοιπών και πήγαινα βόλτες και έκανα γενικά βλακείες ,χαζοαποστολίτσες και του κεφαλιού μου και κάποια στιγμή συνέχισε με της αποστολές οπότε φαντάζομαι ότι κάποιο level πρέπει να φτάσεις,τώρα σε λεφτά σε αποστολές σε τι άλλο δεν ξέρω.

Δημοσ.

Λοιπόν μου ήρθε κόλλημα και μετά από 7 χρόνια αποφάσισα να το ξαναπαίξω, στο πισί αυτή τη φορά. Λοιπόν, το πρόβλημά μου είναι το εξής: σε ένα συγκεκριμένο σημείου του παιχνιδιού (συγκεκριμένα τελειώνω τις αποστολές του umberto ruvina, έχω protection value στο vercetti estate και με παίρνει για 2η φορά ο lance τηλ ν παραπονεθεί) δε με παίρνει κανείς άλλος τηλ, άρα δεν έχω και αποστολές... :confused: Το χειρότερο είναι πως αυτός είναι και ο λόγος που δεν το είχα τερματίσει στο ps2, όπου όμως, από ό,τι θυμάμαι σίγουρα, είχα φτάσει σε πολύ μεγαλύτερο progress. Ξέρει κανείς σας τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Πάνε πολλά χρονια που το είχα τερματίσει αλλα θυμάμαι ότι ήμουν στην θέση που είσαι τώρα και για να συνεχίσει το story έπρεπε να αγοράσω ένα κτήριο και να βγάλει αποστολές. Νομίζω αυτό που γυρίζουν τσόντες :-D δεν είμαι σίγουρος και έπρεπε να μαζέψω λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...