panosc2vts Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας,εχω ενα laptop του οποιου η οθονη πατηθηκε!!Το προβλημα λυνεται με μια εξωτερικη οθονη θα μου πειτε αλλα ελα ομως που εβαλα linux να τα δοκιμασω και δεν μου αρεσαν και θελω παλι να τα βγαλω και να βαλω τα 7.Αλλα σε install δειχνει μονο στην οθονη του laptop και ετσι βλεπω...τα μισα με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω install.Μηπως μπορειτε να μου προτεινεται τον λιγοτερο επωδυνο τροπο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να φτιάξεις ένα νέο dvd που να κάνει αυτοματοποιημένη εγκατάσταση δες τον οδηγό εδώ (τώρα αν πάτησες και την συσκευή DVD σου και δεν δουλεύει... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Αφου η οθονη του δεν δουλευει πλεον, και δεν πιανει το σχετικο Fn+κατι για εναλλαγη μεταξυ οθονων, το μονο που σου μενει ειναι να ανοιξεις το λαπτοπ και να αποσυνδεσεις το καλωδιο το οποιο συνδεει την οθονη με το υπολοιπο λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αφου η οθονη του δεν δουλευει πλεον, και δεν πιανει το σχετικο Fn+κατι για εναλλαγη μεταξυ οθονων, το μονο που σου μενει ειναι να ανοιξεις το λαπτοπ και να αποσυνδεσεις το καλωδιο το οποιο συνδεει την οθονη με το υπολοιπο λαπτοπ. Ενδιαφέρον αυτή η λύση. Έτσι σίγουρα θα μπορεί να παίξει με εξωτερική οθόνη jim_p; Edit: Εννοώ να βλέπεις post κτλ για ένα κανονικό install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ναι παιζει κανονικα. Ετσι το εχουν 2 φιλοι μου που εσπασαν την οθονη τους και ειναι πλεον με εξωτερικη. Βεβαια, μετα πρεπει να κλεισεις και το shortcut για την εναλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ok!! Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω aka πάω να σπάσω της αδερφής μου το λαπτοπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosc2vts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες ευχαριστω πολυ,θα δοκιμασω το απογευμα και θα επανελθω να σας πω αποτελεσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosc2vts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα τα καταφερα και εκανα install τα windows αλλα δεν ειχα internet και ετσι δεν μπορεσε να βρει τους drivers για την καρτα γραφικων,οποτε παλι δεν εχω τελειωσει με αυτο αλλα ειμαι σε καλο δρομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Κατέβασε από pc φίλου τους drivers για το ιντερνετι και μετά κάνε τα υπόλοιπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Κατέβασε από pc φίλου τους drivers για το ιντερνετι και μετά κάνε τα υπόλοιπα! Πρέπει να έχει πρόσβαση στο internet το παιδί αφού ... μας γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 duh!! Σωστός! Λόγω βιασύνης δεν μου πέρασε καν από το μυαλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosc2vts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες σωστη η σκεψη σας απλα αυτο δεν ειναι το δικο μου pc,αλλα ενα παλιο της κοπελας μου και θελω να το εχω σαν δευτερο στο σπιτι της.Οπως και να εχει ευχαριστω για το χρονο σας και αυριο που θα παω θα δω μηπως μπορεσω και ολοκληρωσω το ....project μου!(Ασε που αυτο που εγραψα ηταν απο το iPhone μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosc2vts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες σωστη η σκεψη σας απλα αυτο δεν ειναι το δικο μου pc,αλλα ενα παλιο της κοπελας μου και θελω να το εχω σαν δευτερο στο σπιτι της.Οπως και να εχει ευχαριστω για το χρονο σας και αυριο που θα παω θα δω μηπως μπορεσω και ολοκληρωσω το ....project μου!(Ασε που αυτο που εγραψα ηταν απο το iPhone μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.