Προς το περιεχόμενο

Φιλαράκι θύμα αγγελίας

zachaoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι να παει νομικα, τι λετε για να παει να τον δειρει κλπ? αν ο αλλος του κανει μυνηση για το ξυλο, νομιζετε οτι θα την γλυτωσει?

Ναι , αν πάει και τον πετύχει κάπου χωρίς μάρτυρες και του σπάσει τα μούτρα μετά δεν πάει να κάνει 100 μηνύσεις άμα δεν έχει αποδείξεις τρέχα γύρευε. Αυτή όμως δεν είναι η μονη λύση , πρώτα μιλάς και αν δεις ότι είναι ηλίθιος ο τύπος και πάει να στην παίξει τότε . :-D

Δημοσ.

ωραιοι τραμπουκισμοι...

εγω λεω να παει να τον δολοφονησει.

Δεν είπαμε να τον δολοφονήσει αλλά .. αν σε κλέψει κάποιος, του μιλήσεις όμορφα να λυθεί η "παρεξήγηση" τέλος πάντων και δεις ότι σε γραφει η σε κοροϊδεύει τι θα κανεις? τίποτα? θα χαλάσεις παραπάνω από όσα σου χρωστάει για να τον πας δικαστικός? Την γνώμη μας λέμε τι θα έκανε ο καθένας και μονο από εκεί και πέρα μεγάλοι άνθρωποι είμαστε μυαλό έχουμε και ξέρουμε να ξεχωρίζουμε καταστάσεις. ^_^

Δημοσ.

Πφφφ...Τωρα τι να κανεις?Μυνηση?Να τρεχεις σρα δικαστηρια για 50-100ευρο?Πιο πολλα θα παρει ο δικηγορος.

Αντε και βρηκες τα στοιχεια του αφου μενει μακρυα,τι μπορεις να κανεις?Να βαλεις την τοπικη μαφια να τον καθαρισει?Ουτε.

Οποτε φιλε τα εχασες τα λεφτα σου.

ΥΓ:Πουλαω ηλεκτικα ειδη παντος τυπου/πμ για διακανονισμο.

Δημοσ.

Πολύ απλά εγώ προτείνω να μην κάνει τίποτα απολύτως ο φίλος σου και να θεωρήσει το συμβάν ως εμπειρία ζωής και στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός.Πες του οτι έδωσε 50-100 ευρώ για να αποκτήσει μια εμπειρία και να γλιτώσει μελλοντικά άλλα αντίστοιχα περιστατικά.Όσο το γυροφέρνει στο μυαλό του το συμβάν τόσο θα χαλιέται.Οπότε πρέπει να προχωρήσει παραπέρα.Υπάρχουν πολύ περισσότερα και σοβαρότερα στραπάτσα στη ζωή και δεν χρειάζεται να τα αναφέρω.Το καταλαβαίνεις και μόνος σου.

Δημοσ.

εγω του προτεινα να μαθουν οι γυρω του τι ανθρωπος ειναι στελνοντας μηνυμα στου φιλους του στο facebook.οχι για να παρει τα χρηματα πισω αλλα για να δουν τι απαταιωνας ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...