ele90 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με την αναπαραγωγή υποτίτλων στο vlc. Συγκεκριμένα: 1. Έχω vista (δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο απλα το αναφερω γτ οταν ειχα xp ηταν ολα μια χαρα) 2. Εχω κατεβασει ταινια απο το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ (ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!) 3. Εχω κατεβασει υποτιτλους μεσω του find subtitles 4. Εχω ενεργοποιησει στο vlc player το Εργαλεια>Προτιμησεις>Υποτιτλοι&OSD>Προεπιλεγμενη κωδικοποιηση>Ελληνικη(Windows-1253) 5. Κανω drag τους υποτιτλους πανω στην ταινια αλλα δεν εμφανιζεται τιποτα Τι μπορει να συμβαινει?? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
karmen1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις μετονομάσει το αρχείο .srt που είναι οι υπότιτλοι έτσι ώστε να έχει το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας; Δηλαδή Αν η ταινία έχει το αρχείο ABCDEF.mkv οι υπότιτλοι είναι ABCDEF.srt; Για τη κωδικοποίηση που λες δεν ξέρω αν αυτή πρέπει να επιλέξεις αλλά στο δικό μου είναι Ελληνική ISO 8859-7.
ele90 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 To ονομα ειναι ακριβως το ιδιο. Οσον αφορα την κωδικοποιηση δοκιμασα και το Ελληνική ISO 8859-7 αλλα το προβλημα παραμενει...
karmen1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το πρόβλημα το έχεις και με άλλες ταινίες ή μόνο με αυτή;
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι εντελώς άσχετο αλλά σχετικό μέσα στο vlc επέλεξες να παίζει υπότιτλους;;
ele90 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ναι το ειχα και με αλλες ταινιες οπως το ειχα και με αλλους υποτιτλους διαφορων γλωσσων...και ειχα επιλεξει μεσα στο vlc να παιζει υποτιτλους ναι...οπως και να χει κατεβασα τελικα το bs γτ απελπιστηκα και οι ταινιες παιζουν κανονικα με τους υποτιτλους...τους βρισκει και μονο του και δεν χρειαζεται να ψαχνεις...ευχαριστω πολυ οπως και να χει!!
talisman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με την αναπαραγωγή υποτίτλων στο vlc. Συγκεκριμένα: 1. Έχω vista (δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο απλα το αναφερω γτ οταν ειχα xp ηταν ολα μια χαρα) 2. Εχω κατεβασει ταινια απο το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ (ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!) 3. Εχω κατεβασει υποτιτλους μεσω του find subtitles 4. Εχω ενεργοποιησει στο vlc player το Εργαλεια>Προτιμησεις>Υποτιτλοι&OSD>Προεπιλεγμενη κωδικοποιηση>Ελληνικη(Windows-1253) 5. Κανω drag τους υποτιτλους πανω στην ταινια αλλα δεν εμφανιζεται τιποτα Τι μπορει να συμβαινει?? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... Για διαβασε αυτο http://www.insomnia.gr/topic/326989-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B5-vlc-player/page__st__20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.