faniscrete Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Έχω κάνει παραγγελία αυτο το docking station και θα ηθελα την αποψή σας!
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Aφού σε ενδιαφέρει σύνδεση USB3 μια χαρά είναι. Εξαρτάται πόσο το πήρες βέβαια...
faniscrete Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 57 ευρω, βέβαια το laptop μου δεν έχει usb 3.0 αλλά έχω σκοπό να πάρω μια Express Card για να κάνω δουλειά.
faniscrete Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μιας και μου έστειλαν το docking station θα ήθελα τη βοήθειά σας στην επιλογή σκληρού γιατί έχω διαβάσει πολλά post και έχω μπερδευτεί.. 1) Το docking station λέει ότι πιάνει έως 5Gbps, η επιλογή σκληρού 6Gbps θα είναι καλή ή όπως λένε σε κάποια post δεν τα πιάνει με τίποτα; (το ότι είναι usb 3 δεν έχει να κάνει; ) Τα μοντέλα που έχω βρει μετά τα post που έχω διαβάσει είναι τα παρακάτω... WD Caviar Black WD Caviar Green WD Caviar Blue Για αποθήκευση τον θέλω αλλά θέλω να είναι γρήγορος!
probe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν τα πιάνει με τίποτα. Αγόρασε δίσκο με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα και value for money. Ο μαύρος μπορεί να μη συμφέρει από άποψη χωρητικότητας αλλά έχει 5 έτη εγγύηση, αν δεν σε πειράζει ότι είναι μικρότερος πάρε αυτόν. Επίσης πρόσεξε ότι ο μπλε γράφει bulk και το ΠΛΑΙΣΙΟ χρησιμοποιεί με διάφορους τρόπους αυτόν τον όρο. Κοίτα και στο scroutz πριν αγοράσεις θα τους βρεις σίγουρα φτηνότερα κάπου αλλού και όχι <<bulk>> με ότι αυτό συνεπάγεται. Ψηφίζω πάντως μαύρο.
faniscrete Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Διαβάζω ότι πολυ καλός είναι και αυτος κι επειδή με ενδιαφέρει η χωρητικότητα μου φαίνεται καλός συνδιασμός τιμής-χωρητικότητας!
probe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ναι είναι πολύ καλή περίπτωση ο Samsung για τη δουλειά που τον θέλεις και από τιμή συμφέρει περισσότερο από όλους τους άλλους. Anyway μια πρόταση ακόμα στο 1Τ. Γράφει (στη σελίδα τουλάχιστον) 5 χρόνια εγγύηση. Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει ή είναι λάθος. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12969&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Seagate 1TB Barracuda 7200.12 ST31000528AS SATA II 7200rpm 32MB 55ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.