kosyfaki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Αγορασα εχθες τον Western Digital HD Media Player Elements Play Multimedia Drive 1TB (WDBACC0010HBK) Προς μεγαλη μου εκπληξη περασα στο δισκο ενα MKV (HD) να δω και δεν επαιζε ο ηχος στην τηλεοραση. Απο οτι καταλαβα αν δεν ειναι συνδεδεμενο με 5.1 δεν παιζει ηχο το MKV (HD). Ενω στα avi, mp4 κτλ. ο ηχος λειτουργει κανονικα απο την τηλεοραση. Υπαρχει καμια λυση, γιατι τον εχω παρει για το δωματιο ton media player και δεν θελω να μπλεκω με 5.1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το mkv είναι σίγουρα 5.1 ή μήπως είναι DTS και επειδή η TV σου δεν το υποστηρίζει γι αυτό και δεν έχεις ήχο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δες εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosyfaki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 στην ιδια την τηλεοραση πριν ειχα εναν egreat και τα επαιζε κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosyfaki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 τελικα απο οτι φαινεται δεν υπαρχει καποια λυση παρα μονο ή το επιστρεφω ή το συνδεω με 5.1 για να εχω ηχο απο την τηλεοραση οταν παιζει mkv. σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimChris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Υποθετω οτι εχεις βαλεις στις ρυθμισεις του WD να βγαινει ο ηχος στερεο και οχι digital Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosyfaki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εννοειται οτι εχω βαλει stereo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Παραξενο.Αφου το μηχανακι παιζει dts ηχο,δεν μπορει να το μετατρεψει μονο του σε στερεο ηχο ?Το xtreamer μου το κανει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Αφου το μηχανακι παιζει dts ηχο Mε κοκκινα γραμματα εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ΩΩΩχκαταλαβα.Οποτε πας για αλλο πλαυερ ,η μετατρεπεις τις ταινιες σου ή παιρνεις τηλεοραση με dts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.