Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουτγιου Laptop

thodorisg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα καινουργιου Laptop. Εχω καταληξει σε δυο μοντελα

http://www.skroutz.gr/s/287924/Dell-XPS-1647-i7-720QM.html και

http://www.skroutz.gr/s/299696/Dell-Inspiron-15R-i7-740QM.html πως σας φαινονται?

Γενικα θελω ενα laptop που να κρατησει ανετα τα επομενα 3-4 χρονια και κυριως η χρηση του θα ειναι προγραμματα μαθηματικα,

ταινιες και κανα παιχνιδακι που και που. Καλυπτομαι με αυτες τις επιλογες? Εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο?

Δημοσ.

Κοιτα.. ο xps ειναι παρα πολυ καλος.. Τον εχω δει απο κοντα και η οθονη του του ειναι η καλυτερη που εχω δει σε laptop και η κατασκευη παρα πολυ καλη..και εχει πολυ καλα specs ..

Ομως υπαρχει ενα πολυ μεγαλο ΑΛΛΑ στην ιστορια..Ειναι ενα μικρο φουρνακι στο οποιο το καλοκαιρι μπορεις να ψηνεις μπριζολες :devil: ..

Τι θελω να πω :οτι ολα τα review χρηστων και 'επαγγελματιών ' εχουν αναφερει οτι εχει θεμα υπερθερμανσης και συνεπως εντονως θόρυβος απο φουρφουρια (και στο μοντελο με i5 ποσο μαλλον στον i7)..

Απο την αλλη ο dell που προτινει ο φιλος ειναι για μενα v4m..Δινεις <<λιγα>> και περνεις τα μεγιστα σε specs σε laptop κατω των 1200 ευρω..

Ειλικρινα στην ελληνικη αγορα οι επιλογες ειναι ελαχιστες. Για να παρεις καλυτερο laptop απο τον dell του φιλου ss13 πρεπει να πας σε κατηγορια 1400-1500 και βαλε ευρω ..

Υπαρχει και αυτος ο Τοshiba και ο Hp με παρομοια specs.

Αλλα και αυτος o dell που εχει καλυτερη κατασκευη (αλλουμινιο) απο τον αλλο αλλα εχει ι3 ( οχι που οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλες αλλα αλλα λογια να αγαπιομαστε ).

Εγω προσωπικα θα πηγαινα ή στον tosiba ή στον dell του ss13..

O Hp εχει δυνατα specs και εμφανιση που προσωπικα μου αρεσει αλλα δεν παυει να ειναι hp..Oχι που ειναι τοσο κακα τα hp αλλα δεν τα χω παρει και με καλο ματι..

Δημοσ.

Ενα λαπτοπ που δε μπορει να κρατησει ενα ι5 σε χαμηλες θερμοκρασιες και να μην δουλευουν τα φουρφουρια του συχνα.Για μενα ειναι πολυ μακρια απο αυτο,που αποκαλειται καλη κατασκευη!

Ευχομαι να μην ισχυει αυτο για το xps,γιατι θεωρειται ενα πολυ καλο μηχανημα!

Δημοσ.

Δεν παει παντα μαζι το καλη και στιβαρή κατασκευη με τον αν ζεσταίνεται το laptop..

Παιζει και η δομη ρολο και η αποσταση και πολλα αλλα..ΤΟ Xps Αν το πιασεις στα χερια σου καταλαβενεις οτι ειναι γερο και στιβαρo laptop..

Oσο για τις θερμοκρασιες μιας και δεν το εχω δουλεψει απλα το εχω δει παρε μερικες αποψεις review1 ,αποψεις με cpu 8600 επεξεργαστη που ολες καταληγουν οτι ειναι φουρνος..Υπαρχουν και αλλα..Εχει γεμισει το net οτι το xps ζεσταίνεται παρα πολυ οποτε με λιγο γουγλι θα το δεις..

Βασικα και στο notebookreview αν πας στο section το xps θα καταλαβεις..

Δημοσ.

Αλλα δυο review εδω και εδω που αναφερεται προβλημα με θερμοκρασιες ..Οποτε μαλλον οντος υπαρχει καποιο μικρο πορβλημα..

Μιας και το review λεει χαρακτηριστικά ' This basically applies for the whole device that has a good stability due to its aluminum base and also makes a haptically high-end impression' αλλα καταληγει οτι οι θερμοκρασιες δεν ειναι καλες..

Αρα δεν πανε παντα μαζι στιβαρότητα και κατασκευή με τις θερμοκρασιες..

Δημοσ.

Αλλα δυο review εδω και εδω που αναφερεται προβλημα με θερμοκρασιες ..Οποτε μαλλον οντος υπαρχει καποιο μικρο πορβλημα..

Μιας και το review λεει χαρακτηριστικά ' This basically applies for the whole device that has a good stability due to its aluminum base and also makes a haptically high-end impression' αλλα καταληγει οτι οι θερμοκρασιες δεν ειναι καλες..

Φυσικα και δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.

Αλλα στα λαπτοπ,ενα απο τα πιο βασικα κοματια στα θεματα,καλης κατασκευης(ανεξαρτητα απο την ποιοτητα των υλικω/εξαρτηματων) ειναι οι χαμηλες θερμοκρασιε στο συστημα,που θα δωσουν και καλη αποδωση και περισσοτερη ζωη σ'αυτο!

Δημοσ.

Άρα ένα i3 στα 2.40 ή ένα i5 όπως αυτά που πρότεινα κάνουν την δουλειά τους χωρίς να ψήνουν μπριζόλες !! :rolleyes:

Δημοσ.

Άρα ένα i3 στα 2.40 ή ένα i5 όπως αυτά που πρότεινα κάνουν την δουλειά τους χωρίς να ψήνουν μπριζόλες !! :rolleyes:

Μα αυτο που συζηταμε,δεν ειναι οτι εχει προβλημα θερμοκρασιας με ενα ι7,αλλα με τον ι5!

Δημοσ.

Εγω απλα ειπα οτι το xps εχει αυτο το μειονέκτημα.. + του οτι αν το θες για games θα τα βρει σκουρα η 565V σε απαιτιτκα games kai fullhd αναλυση αφου 4670=565V ...Κατα τα αλλα ειναι super laptop με το ξαναλεω (μιας και μου εκανε μεγαλη εντυπωση) παρα παρα πολυ καλη οθονη του...

Μα αυτο που συζηταμε,δεν ειναι οτι εχει προβλημα θερμοκρασιας με ενα ι7,αλλα με τον ι5!

+1, ακομη και με c2d εχει υψηλες θερμοκρασιες..

Δημοσ.

Δε ξερω για σας,αλλα εγω το θεωρω μεγαλο μειωνεκτιμα!Ιδιος μ'αυτα που περασα με τη ψησταρια HP dv9820 και τον AMD Turion 64 X2!

Και σκεψου τωρα με το toshiba,ειμαι αρκετα πιο ηρεμος και ησυχος σε θεματα θερμοκρασιας!

Δημοσ.

Ειναι οντως μεγαλο μειονέκτημα οι υψηλες θερμοκρασίες σε ενα laptop για πολλούς λογους.

Επισης εγω δεν μπορω καθολου τον θορυβο..Και υψηλες θερμοκρασιες φερνουν και θορυβο..

Δημοσ.

Εντάξει το είδα , άρα i3 στα 2.4 ghz και είναι ό,τι πρέπει !! :rolleyes:

Δημοσ.

Ειναι οντως μεγαλο μειονέκτημα οι υψηλες θερμοκρασίες σε ενα laptop για πολλούς λογους.

Επισης εγω δεν μπορω καθολου τον θορυβο..Και υψηλες θερμοκρασιες φερνουν και θορυβο..

+1,ο συνεχης θορυβος απο τον ανεμηστιρα ειναι πραγματι πολυ εκνευρηστικος!!!

Ελπιζω τα αλλα studio και τα Inspiron να μην εχουν τετοια προβληματα,γιατι μερικα κοματια ειναι στην λιστα μου για την επομενη μου αγορα!

Εντάξει το είδα , άρα i3 στα 2.4 ghz και είναι ό,τι πρέπει !! :rolleyes:

Εγω προσωπικα δε θα επεφτα σε πιο αδυναμο επεξεργαστη,επιδη ενα συγκεκριμενο μοντελο λαπτοπ,εχει ψηλες θερμοκρασιες!Απλα θα εψαχνα για καποιον αλλο που να μπορω να εχω και το δυνατον επεξεργαστη που θελω(πχ ενα ι5-480) και χαμηλες θερμοκρασιες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...