nikos1982 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Είναι λογικό αυτό?Μονό κατεβαίνουν άλλα σε κανένα δεν πάει παραπάνω από 60 γτ αυτό?τερματίζει η κάρτα η παιζει κάτι άλλο? games που δοκίμασα Black Ops και MAFIA 2
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Κάνε disable το v-sync (κάθετος συγχρονισμός στα ελληνικά νομίζω) απ το control panel της Ati και απ τα options των παιχνιδιών. Αν παρατηρήσεις «δάκρυα», σπασίματα ή «κύματα» σε κάποιο, το κάνεις enable πάλι.
nikos1982 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Κάνε disable το v-sync (κάθετος συγχρονισμός στα ελληνικά νομίζω) απ το control panel της Ati και απ τα options των παιχνιδιών. Αν παρατηρήσεις «δάκρυα», σπασίματα ή «κύματα» σε κάποιο, το κάνεις enable πάλι. ενοις το vertical refresh?
nikos1982 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, υποθέτω πως είναι το ίδιο. είναι από μόνο του αυτό off και λειτουργεί μόνο αν το χρειάζεται το game.άλλα δεν μου έχει επίλογοι για να το απενεργοποιώ.
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως ο λόγος για τον κόφτη στα 60fps είναι το v-sync που είτε γίνεται force απ την εφαρμογή είτε απ τους drivers. Κάποιος με Ati ίσως μπορεί να σε βοηθήσει παραπάνω. Γενικά δεν είναι πρόβλημα αυτό. Γίνεται για την αποφυγή τυχόν corruptions στα γραφικά.
nikos1982 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ok τελικά ήθελε απενεργοποίηση από το game μέσα.έφτασε τα 100+ frames τώρα.thnx για τον χρόνο σου
caution Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ( Πάντως είτε 60 είτε 100, παίζεις άψογα. Τα min είναι το θέμα - αν πέφτουν χαμηλά, δες για ένα +2Χ στο turbo multi σου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.