Προς το περιεχόμενο

Netbook Samsung n135 299e Saturn Πυλαία Θεσ/νικης

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεφτεις στην παγιδα των win7. Και να μην μπορεις εσυ να τα βαλεις σιγουρα ενας φιλος σου μπορει.. Ενα παραδειγμα ειναι αυτο στα 230 Link Υπολογιζε και 25 ευρω για μια μνημη 2gb

καλο οντως φαινεται αλλα εξακολουθω να επιμενω να θέλω με win 7.Δεν εχω ιδεα πως γινεται να βγαλω τα xp και να βαλω τα 7 καθως δε ξερω απο φορματ.κ δε νομιζω οτι ειναι και καλυτερα μετα απο φορματ και δε βρισκω και το λογο να μη τα παρω γνησια μαζι με τον υπολογιστη και ετοιμα περασμενα επανω.

Εν τελει ισχυει το γνωστο "οτι δινεις παίρνεις".

Πρωτη φορά ανοιξα θεμα και μονο θυμα δε με ειπανε.Σε οποιον δε του αρεσει κατι δε σχολιαζει.Τοσο απλο.Ζητησα γνωμη μονο για το αν ειναι καλος ο samsung για netbook.

Σημ.230+25+2(αντικαταβολη)+3(ελαχιστα μεταφορικά)=260 ε με 40 επιπλεον εχω τα γνησια win7.Δε νομιζω τι ειναι μεγαλη διαφορά.

Δημοσ.

Κοιτα και εγω που μιλαω εχω σκασει 400ε για νετμπουκ αλλα ηταν τελη του 2007 (το Samsung NC10) και τοτε ηταν απο τα λιγα με 10αρα οθονη και 6cell μπαταρια. Τωρα δεν θα τα εδινα αυτο προσπαθουμε να σ δωσουμε να καταλαβεις.

Αλλα σε κοβω δευτερα στο saturn να εισαι οποτε θα σου πω κατι αλλο. Μου καηκε το ενα απο τα δυο ηχεια και οταν πηρα στο σερβις (μονο αθηνα εχει) μου ειπαν οτι θα ερθει κουριερ να μου το παρει και θα μου το ξαναφερει ανεξοδα μιας και ηταν εντος εγγυησης, ως εδω ολα καλα. Αλλα θα κανει σιγουρα ενα μηνα!! Για ενα ηχειο τωρα μιλαμε, οποτε καταλαβαινεις οτι το ανοιξα μονος μου και το αλλαξα.. Οχι οτι οι αλλες εταιριες ειναι σουπερ στο σερβις τους απλως μου κανει εντυπωση οτι δεν θελεις acer και asus και θα παρεις samsung με κλειστα τα ματια

Σημ.230+25+2(αντικαταβολη)+3(ελαχιστα μεταφορικά)=260 ε με 40 επιπλεον εχω τα γνησια win7.Δε νομιζω τι ειναι μεγαλη διαφορά.

Οσο γιαυτο τα 25 θα τα δωσεις ετσι κ αλλιως για τη ραμ. Και αυτο που λες εσυ 1gb εχει οπως και το 90% που κυκλοφορουν αν οχι παραπανω

Δημοσ.

Κοιτα και εγω που μιλαω εχω σκασει 400ε για νετμπουκ αλλα ηταν τελη του 2007 (το Samsung NC10) και τοτε ηταν απο τα λιγα με 10αρα οθονη και 6cell μπαταρια. Τωρα δεν θα τα εδινα αυτο προσπαθουμε να σ δωσουμε να καταλαβεις.

Αλλα σε κοβω δευτερα στο saturn να εισαι οποτε θα σου πω κατι αλλο. Μου καηκε το ενα απο τα δυο ηχεια και οταν πηρα στο σερβις (μονο αθηνα εχει) μου ειπαν οτι θα ερθει κουριερ να μου το παρει και θα μου το ξαναφερει ανεξοδα μιας και ηταν εντος εγγυησης, ως εδω ολα καλα. Αλλα θα κανει σιγουρα ενα μηνα!! Για ενα ηχειο τωρα μιλαμε, οποτε καταλαβαινεις οτι το ανοιξα μονος μου και το αλλαξα.. Οχι οτι οι αλλες εταιριες ειναι σουπερ στο σερβις τους απλως μου κανει εντυπωση οτι δεν θελεις acer και asus και θα παρεις samsung με κλειστα τα ματια

Οχι δε θελω ασυζυτητη samsung. :confused: Εβαλα το θεμα και για να δω και τι λενε για samsung και να παρω καμια ιδεα.Αν ειναι καλο να ξερω να το προτιμησω.Δε ξερω καθολου τη συγκεκριμενη εταιρία για τους υπολογιστες της παρα μονο για τα κινητα,οπως αυτο που εχω(3ετιας) και ειναι πολυ καλο+3G.

Μονο για τη Dell και τη lenovo εχω ακουσει αριστα πραγματα οσων αφορά netbooks

Δημοσ.

σορυ αλλα σοβαρα μιλατε? που βρισκεται netbook με 200ευρω ολα(κ στο διαδικτυο με σκρουτζ) πανω ή περιπου στα 300 εχουν.

Κ μιλαω για ενα καλο με win 7 οχι με xp(που εχω βρει με 250)

το wind μου με 199 και 1gb επιπλέον μνήμη (την ειχα) και dual boot win7 & hackintosh ναι τα αξιζει. Γιατί μου εχει κάνει στον 1,5 χρόνο απόσβεση με τη δουλειά που εχω βγάλει... Κάτω απο 250 θα επρεπε να ειναι οι τιμές τους, αλλα ασόψεται το καρτελ... Ε ρε ξυλο που θέλουνε. Να κλείσουνε να νιώσουν τι θα πει αγοραστική δυναμη...

Δημοσ.

το wind μου με 199 και 1gb επιπλέον μνήμη (την ειχα) και dual boot win7 & hackintosh ναι τα αξιζει. Γιατί μου εχει κάνει στον 1,5 χρόνο απόσβεση με τη δουλειά που εχω βγάλει... Κάτω απο 250 θα επρεπε να ειναι οι τιμές τους, αλλα ασόψεται το καρτελ... Ε ρε ξυλο που θέλουνε. Να κλείσουνε να νιώσουν τι θα πει αγοραστική δυναμη...

Ποσο δικιο εχεις +100000. 1.5 χρονο Hp mini με nvidia ion και 11.6 και και 3gb μνημη το ειχα παρει 260 ευρω απο παιδι εδω μεσα και ακομη πεταει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...