Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμα αρχειων PDF

crazyboy493

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη που άνοιξα σε αυτήν την κατηγορια το θέμα αλλα δεν ήξερα σε πια να το βάλω θα ήθελα να μου πείτε κάποιο τρόπο να κλειδώνω αρχεία pdf με κωδικό.

Δημοσ.

Μπορείς να τα βάλεις και μέσα σε ένα rar αρχείο-φάκελο με κωδικό.Έτσι εαν έχεις πολλά αρχεία που θες να κλειδώσεις βάζεις μια μόνο φορά κωδικό στο rar και ξενοιάζεις

Δημοσ.

Οχι ειναι για να δημοσιευω στην ιστοσελιδα μου και απλα επειδη μου κλεβουν τα αρθρα θέλω να τα κλειδωσω οποτε αυτο με το rar το αποκλειουμε thanks παντως.

Δημοσ.

Οχι ειναι για να δημοσιευω στην ιστοσελιδα μου και απλα επειδη μου κλεβουν τα αρθρα θέλω να τα κλειδωσω οποτε αυτο με το rar το αποκλειουμε thanks παντως.

Πώς θα βοηθήσει ο κωδικός στο pdf σε κάτι που είναι "εκτεθιμένο" στο internet ;

Από την στιγμή που εμφανιστεί το "άρθρο" στην οθόνη του χρήστη, πώς σε προστατεύει ο οποιοσδήποτε κωδικός;

Δημοσ.

Με ένα Printscreen ο οποιοσδήποτε μπορεί να το αποθηκεύσει στο pc του εαν πρόκειται για ιστοσελίδα.

Το μόνο ίσως που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις σαν background ένα υδατογράφημα με το όνομά σου (επαναλαμβανόμενο αχνό) που θα αναγκάσει τον άλλο που θέλει να στο κλέψει να καθήσει να το πληκτρολογήσει από την αρχή αντί να το αναδημοσιεύσει αυτούσιο ως εικόνα και να φαίνεται ο δημιουργός του.Αλλά μέχρι εκεί.Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα παραπάνω.

Δημοσ.

Ο κωδικός που εμποδίζει τις παρεμβάσεις στο pdf αφαιρείται σχετικά πολύ εύκολα. Πιο ισχυρός είναι ο κωδικός για το άνοιγμα, αλλά αφού θέλεις να το δημοσιεύεις δεν έχει νόημα.

Άρα θα έλεγα να βάλεις ένα υδατογράφημα, και έτσι είσαι λίγο περισσότερο καλυμμένος.

Δημοσ.

@tarantules

Αυτό ακριβώς.

Από την στιγμή που μπορεί να διαβάσει κάποιος το "άρθρο" είναι πολύ αργά για κλειδώματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...