panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 αχά,χρησιμες ολες οι συμβουλές! Λογικα θα πρεπει να χω καποιον να μου κραταει το πισω Χ μεχρι να βιδωσει λιγο η πρωτη βιδα ετσι δεν ειναι? Επισης τη ψυχτρα θα τη βαλω μαζι με το ανεμιστηρι ή το ανεμιστηρι θα το βαλω μετά ;
caution Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το ανεμιστήρι στο τέλος για άνεση ( ...έχει μικρά αυτοκόλλητα το X οπότε δεν χρειάζεται κράτημα )
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ααα τελεια! επισης το internet only σημαινει πως πρεπει αποκλειστικα να το παραγγειλω να ρθει σπιτι ;;;; Αν βαλω παραλαβη απ το καταστημα δε μετραει ;;;; (μενω πειραια οποτε σαν εναλλακτικη εχω το μουλτιραμα, το eshop, το public get it now + you που απ τα 3 τελευταια δε εχω ψωνισει ποτε)
caution Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δεν νομίζω να το βρεις το kitάκι αλλού... το Πλαίσιο ασχολείται με την συγκεκριμένη μάρκα, κυρίως. Πάντως νομίζω ότι μπορείς να παραγγείλεις Internet only με παραλαβή από το κατάστημα (someone confirm)
panosno1com Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 μια αλλη θερμοαγωγιμη με αμεση παραδοση σας παρακαλω αν ειναι εφικτο !!!! η πρωτη λεει αναμενεται συντομα και η αλλη παραδοση σε 72 ωρες !!! και ευχαριστω για τη βοηθεια edit : http://www.plaisio.g...2G-ZUWA-038.htm θα βαλω αυτην ελπιζω να μην εκανα γκαφα edit02 Ολοκλήρωση παραγγελίας να διευκρινησω πως: 3. Οι τιμές στις Web προσφορές (Top Web offers) ισχύουν μόνο για online αγορές με αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα τα οποία είνα σε Web προσφορά, και επιλέξατε να τα παραλάβετε από κάποιο από τα καταστήματά μας, τότε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή του προϊόντος. σχετικα με την παραπανω απορια μου
panosno1com Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Tελικα,χτες πηρα το εν λογω εξαρτημα! εχει μεινει στο status "τα προιοντα εχουν δρομολογηθει στο καταστημα" ,για μια ολοκληρη βδομαδα! Πηρα τηλεφωνο αλλα το παιδι εκει μου ειπε πως δεν το εχει καν. Για καλη μου τυχη ειδα πως βαλανε στο σαιτ του πλαισιο "διαθεσιμο σε συγκεκριμενα καταστηματα" και ειχε 1 γλυφαδα και ευτυχως 1 στον πειραια ! το βλεπω και παω το αγοραζω και τελικα το βαλα σημερα! (μολις ηρθα σπιτι ελενξα αν λεει ακομα οτι υπαρχει στου πειραια αλλα το σβησανε απ του πειραια παλι καλα). Λοιπον το Χ που λεγαμε δεν εκανε καλη επαφη στη μητρικη μου.. Οποτε εβαλα ενα άλλο Χ απο την μουφο-ψυχτρα μου. Η ψυχτρα που ειχε τα προβληματικα πινς ,ειναι αυτη τελικα : http://www.xigmatek.com/product.php?productid=8&type=overview . Νταξει τα αλλαξα ολα και ειδα οπως ηταν αναμενομενο πολυ καλη διαφορα.. συγκεκριμενα idle εχω 37 βαθμους πανω κατω και σε full load 60 βαθμους. Το οβερκλοκιν βεβαια που χω κανει ελαχιστο απο 2,8 τον εχω παει 3 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.