Προς το περιεχόμενο

Ανταλλακτικα pins

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολο το φορουμ,ξερει κανεις αν υπαρχουν ανταλλακτικα pins ? εννοω αυτα τα 2 που βιδωνουνε πανω στη ψυχτρα,οπως βλεπετε στη φωτο! (οχι μονο τα μαυρακια ,ολο το...συστημα)

2d6hhh.jpg

Δημοσ.

μια που βρηκα στο ιντερνετ και μοιαζει με τη δικη μου!

συγκεκριμενα εχω [/url]αυτη εγω: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S1284C-Achilles-CAC-SXHH4-U03.htm

και ψαχνω τα δυο ..σιδερακια να το πω;μαζι με τα κλιπς που βιδωνονται στις βιδες!

Δημοσ.

Πάνο κάνεις λάθος - δεν είναι η 1284 αυτή στο 1 post, η 1284 έχει 4 pipes στην βάση της... και τα fins είναι διαφορετικά... πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς έχεις για να δούμε αν και τι μπορείς να βρεις ;)

Δημοσ.

Εχω πεταξει το κουτι και αυτη που εδειξα στο λινκ απο το πλαισιο, ταιριαζει ...εμφανισιακα απ οσο θυμαμαι στη δικη μου. Παραθετω 2 φωτο που εβγαλα απ το κινητο μου

s5jv2s.jpg

05022011047.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ψαχνω τα ανταλλακτικα επειδη τα κλιψακια μετα απο ανεπιτυχεις προσπαθειες (δε ηξερα το κολπακι πως μπαινουν) το ενα εχει γινει σαν...γ ,προσπαθησα να το επαναφερω με πενσα βεβαια, (τα δυο ασπρα μυτακια εχουν γινει σα γ )

Δημοσ.

της μοιαζει πολυ το κουτι με αυτο που δειχνει ο συνφορουμιτης zanzavar μονο που η δικη μου εχει πορτοκαλι πτερυγια το ανεμιστηρι της.

caution με αυτα που μου δειχνεις, θα μπορω να τη βαλω οπως αλλες ψυχτρες που εχουν μια... "βαση" στο πισω μερος της μητρικης??? (το tower μού προσφερει τη δυνατοτητα να βαλω καποια βαση χωρις να βγαλω τη μητρικη! )

Δημοσ.

Ακριβώς ;) Θα μπει από πίσω το Χ και μετά αλλάζοντας τα bracket με αυτά του kit θα μπορείς να βάζεις την ψύκτρα με βίδες + ελατήρια. Τέρμα πια τα clips - θα πατάει και καλύτερα ;)

Δημοσ.

αχ μακαρι ... Ειναι ευκολα να τα συνθεσω ολα αυτα τα εξαρτηματακια ;; :huh: (ξερω ακουστηκε σαν ερωτηση Μενεγακης τωρα :lol: )

Δημοσ.

Χχααααχαααα :lol:

Ναι βρε, τίποτα δεν είναι:

1339451.jpg

To μεγάλο Χ μπαίνει πίσω από την μητρική, τα 2 που είναι σαν αντίστροφη παρένθεση αντικαθιστούν τα υπάρχοντα στελέχη στην βάση της ψύκτρας - με την βοήθεια των 2 βιδών που φαίνονται κάτω αριστερά - και το μόνο που μένει είναι να βάλεις τα τέσσερα ελατήρια στις τέσσερις σωληνωτές βίδες (κάτω δεξιά στην εικόνα) και να αρχίσεις το βίδωμα. Το κάτω αριστερά που είναι σαν Υ είναι κλειδάκι, σε περίπτωση που δεν σε βολεύει το κατσαβίδι σου ;)

Πραγματικά μην σε απασχολεί, έχει και οδηγείες πάνω είναι και εύκολο από την φύση του. Με το που το δεις από κοντά θα το καταλάβεις ;)

Δημοσ.

αχά,ευχαριστω πααρα πολυ!! προτεινε μου και μια καλη θερμοαγωγιμη παστα αφου θα παω που θα παω στο πλαισιο ...!

Δημοσ.

Χχααααχαααα :lol:

To μεγάλο Χ μπαίνει πίσω από την μητρική, τα 2 που είναι σαν αντίστροφη παρένθεση αντικαθιστούν τα υπάρχοντα στελέχη στην βάση της ψύκτρας - με την βοήθεια των 2 βιδών που φαίνονται κάτω αριστερά - και το μόνο που μένει είναι να βάλεις τα τέσσερα ελατήρια στις τέσσερις σωληνωτές βίδες (κάτω δεξιά στην εικόνα) και να αρχίσεις το βίδωμα. Το κάτω αριστερά που είναι σαν Υ είναι κλειδάκι, σε περίπτωση που δεν σε βολεύει το κατσαβίδι σου ;)

Πραγματικά μην σε απασχολεί, έχει και οδηγείες πάνω είναι και εύκολο από την φύση του. Με το που το δεις από κοντά θα το καταλάβεις ;)

Να συμπληρώσω μόνο, όταν θα αρχίσεις το βίδωμα με τις μεγάλες κοίτα να μην σφίξεις μία πρώτα καλά και μετά τις υπόλοιπες μία μία μέχρι τέρμα. Πρώτα λίγο όλες μέχρι να νοιώσεις λίγο ζόρι και μετά, διαγώνια, θα τις σφίξεις καλά. Έτσι θα είσαι πιο σίγουρος ότι θα πατήσει καλύτερα η βάση χωρίς να ζορίσεις κάποια πλευρά του CPU.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...