anta_n Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ εδώ και μερική ώρα να βρω ένα πρόγραμμα τύπου VMWare Player για Mac, το οποίο να μου ανοίγει αρχεία που έχουν γίνει σε VMWare Workstation. Έχω δοκιμάσει το parallels αλλά μου ζητάει .iso αρχεία τα οποία δεν έχω. Έχετε υπόψη σας κάποιο πρόγραμμα (free) για να ανοίγω VMs (όχι να φτιάχνω, μόνο να ανοίγω); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το vmware fusion κάνει αυτή τη δουλειά που θες αλλά δεν είναι free... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το vmware player το δίνουν δωρεάν ρε γμτ για windows. Δεν το δίνουν και για mac για να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το VirtualBox είναι δωρεάν, έχει έκδοση για Mac OS X και υποστηρίζει το format εικονικών δίσκων VMDK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Και ότι είχα αρχίσει να στήνω καινούργια vms...ευχαριστώ. θα το δω και θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.