error77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας.εχω τον σκληρο δισκο samsung spinpoint f3 500gb που τον αγορασα προσφατα και αποφασισα να του ανανεωσω το firmware... 1.πηγα εδω http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308 και κατεβασα το firmware... 2.επειτα το εβαλα σε ενα cd και εκανα boot απο αυτο... το προβλημμα ειναι οτι καθως γινοταν να το πω η εγκατασταση του firmware καποια στιγμη σταματησε να κανει οτι εκανe και σταματουσε στο "dr-dos A:/ ποιο ειναι το πρόβλημμα και πωσ λυνεται? επισης,αυτο το φιρμςαρε που κατεβασα είναι το σωστό?
gruser Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 εξαρταται πως εκανες το cd να bootarei σε ms-dos.. εγω που ειχα κανει τον f4 το ειχα κανει σε usb.. για το αν ειναι σωστο αυτο που κατεβασες δε ξερω..δες τι version ειναι ο δισκος σου..λογικα αυτο θα ναι..
SofoS@ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Αρχικά εχεις motherboard που έχει το sb850 chipset; Γιατί μόνο σ αυτή την περίπτωση πρέπει να το κατεβάσεις. Δεύτερον δεν αρκεί να γράψεις τα αρχεία στο cd, πρέπει το cd/usb που θα τα βάλεις να είναι bootable.
error77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 εχω την motherboard gidagyte ep45 extreme....dn ksero an exei to sb850chipset επισης το ψδ πως το κανω να βοοταρει σε ms-dos?
SofoS@ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 εχω την motherboard gidagyte ep45 extreme....dn ksero an exei to sb850chipset επισης το ψδ πως το κανω να βοοταρει σε ms-dos? sb850 έχουν οι τελευταίες amd μητρικές, oπότε δεν το χρειάζεσαι. Για να κάνεις ενα cd/usb bootable υπάρχουν πολλοι οδηγοί στο νετ. πχ http://www.sevenforums.com/tutorials/46707-ms-dos-bootable-flash-drive-create.html
error77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 thanx.αλλα επισης θα ηθελα να μου πειτε αν τ url απο το firmware που σας εδειξα ειναι σωστο και αν οχι πιο ειναι... επισης, δεν μ ειπατε γιατι σταματα σε ενα σημειο π λεει dr-dos A:/...KATI TETOIO
SofoS@ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 thanx.αλλα επισης θα ηθελα να μου πειτε αν τ url απο το firmware που σας εδειξα ειναι σωστο και αν οχι πιο ειναι... επισης, δεν μ ειπατε γιατι σταματα σε ενα σημειο π λεει dr-dos A:/...KATI TETOIO Μα και για τα δύο σου απάντησα Δεν χρειάζεται να περάσεις το firmware στον σκληρό γιατί με την δικιά σου μητρική δεν θα χει κανένα πρόβλημα. Το firmware αυτό βγήκε μόνο για την περίπτωση που τον συνδέσεις σε μια από τις μητρικές της amd που βγήκαν τον τελευταίο χρόνο. Δεν υπάρχει άλλο firmware γιατί δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Σταματάει σε εκείνο το σημείο γιατί το πιο πιθανό είναι πως εσύ έγραψες τα αρχεία στο cd, αυτό όπως σου είπα και πριν δεν αρκεί. το λινκ που έδωσα πριν ήταν για bootable usb, μπορείς αντίστοιχα να βρεις ένα οδηγό για bootable cd.
error77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αμα ομως το εγκαταστησω ας ειναι και για άλλη μητρικη θ υπαρξει κανενα πρόβλημα?
avraam5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας.εχω τον σκληρο δισκο samsung spinpoint f3 500gb που τον αγορασα προσφατα και αποφασισα να του ανανεωσω το firmware... 1.πηγα εδω http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308 και κατεβασα το firmware... 2.επειτα το εβαλα σε ενα cd και εκανα boot απο αυτο... το προβλημμα ειναι οτι καθως γινοταν να το πω η εγκατασταση του firmware καποια στιγμη σταματησε να κανει οτι εκανe και σταματουσε στο "dr-dos A:/ ποιο ειναι το πρόβλημμα και πωσ λυνεται? επισης,αυτο το φιρμςαρε που κατεβασα είναι το σωστό? τι προσδοκουσες να κερδισεις με το καινουριο firmware?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.