chris2barca Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο pc... Να αλλάξω ram και κάρτα γραφικών... H μητρική είναι η ASRock P4i65GV. Για ram, πρέπει να διαλέξω κάποια από αυτές; Είναι συμβατές δηλαδή; Γενικά δεν ξέρω τι τύπους μπορεί να πάρει... Περιμένω προτάσεις(και ram και κάρτα γραφικών), ευχαριστώ!
skim045 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση σε τόσο παλιά μητρική. Καλύτερα μάζεψε λεφτά και πάρε καινούριο υπολογιστή.
thefirestarta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος από πάνω.Το μηχανημά σου είναι πάρα πολύ παλιό, που μία αναβάθμιση θα σου βγει χρυσή (100+ ευρώ) και δε θα δεις διαφορά στην απόδοση. Με λίγο περισσότερα χρήματα μπορείς να στήσεις ένα αξιοπρεπές καινούριο σύστημα, κρατώντας δίσκους, optical drives και κουτί από το προηγούμενο.
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Γενικά, όπως στα παν κι οι προλαλήσαντες. Ειδικά οι συμβατές κάρτες γραφικών που σηκώνει η μητρική σου, εκτός από δυσεύρετες είναι και 5 γενιές πίσω. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια, γενικά κάνεις τη δουλειά σου με το τρέχον pc και δεν παίζουν χρήματα, ίσως με την προσθήκη λίγης μνήμης (απ αυτές που είπες), ν ανάσαινε λίγο το μηχάνημα (αν ξέρω γω τώρα έχεις 512MB). Μέχρι 2GB σηκώνει.
Tony_Montana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο pc... Να αλλάξω ram και κάρτα γραφικών... H μητρική είναι η ASRock P4i65GV. Για ram, πρέπει να διαλέξω κάποια από αυτές; Είναι συμβατές δηλαδή; Γενικά δεν ξέρω τι τύπους μπορεί να πάρει... Περιμένω προτάσεις(και ram και κάρτα γραφικών), ευχαριστώ! Βαλτου λίγη ram να νοιώσει . Θα δεις διάφορα. Είχα μέχρι πέρσι 478 και ξέρω. DDR sdram απλές περνει. Μπες στο πλαίσιο η στο eshop η όπου άλλου θες και βαλε τα κατάλληλα φίλτρα. Κάρτα πάρε καμία μεταχειρισμένη απο τις αγγελίες. Πάντως μην χαλασεις πάνω απο 30€ , πάρε καμία ίσα ίσα να ξυπνήσει. Πάλι καλα που δεν έχεις μόνο agp. Λογικά κανά pro4 θα το παίζεις άνετα. Σου ξαναλέω ομως το μηχάνημα ίσα που θα ξυπνήσει λίγο. Μην περιμένεις να δεις καμία τρελή διάφορα. Οι p4 είναι οτι χειρότερο έχει βγει ποτέ. Δες αν πουλάει κανείς πακέτο mobo+CPU+ram με τα λεφτά που θες. Κανάν core2duo e6600 σε p5 με 2gb @800 , εκεί περίπου πεζουν. Εγώ αν είχα μεγάλο πρόβλημα , σερνονταν το σύμπαν και μόνο 100-120€ αυτο θα έκανα Sent from my iPhone using Insomnia
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 [...] Πάλι καλα που δεν έχεις μόνο agp. [...] Δεν έχει καν AGP. AGI που ναι ακόμα χειρότερα έχει...
chris2barca Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Θα μείνω με αυτό το pc(από το 2004 ή 2005 ) προς το παρών έτσι όπως είναι και μετά βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.