MasterX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να κανω επαναφορα/επανεγκατασταση των Windows 7 Home Premium απο το κρυφο partition, στο φορητο ενος ξαδελφου μου (πλεον δεν εμπαινε στα Windows). Παταω F8, επιλέγω "επιδιόρθωση" απο την λιστα και μετα απο λιγο, φτανω στις επιλογες για τη γλωσσα/πληκτρολογιο. Μετα απο αυτο, χτες που το δοκιμασα 5-6 φορες, μου εβγαζε μηνυμα οτι "πρεπει να συνδεσθω για να προχωρησω".. και δεν μου εδινε καμια επιλογη, παρα επανεκκινηση.. Σημερα που ξαναδοκιμαζα, μετα την επιλογη γλωσσας/πληκτρολογιου με παει σε οθονη που εχει απλως πισω ενα wallpaper των Windows και τιποτα αλλο εκτος απο τον κερσορα, ο οποιος μπορει να κινηθει (δεν ειναι κολλημενο το μηχανημα) αλλα δεν μας δινει καμια επιλογη.. Δεν εχει κανει αντιγραφα ασφαλειας της εγκαταστασης των Windows, οποτε η μονη μου επιλογη ειναι απο το κρυφο partition.. Υπαρχει καμια λυση να μου προτεινετε?
xristoforos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι δεν περνας απο την αρχη τα windows 7; Βεβαια πρεπει να εχεις δισκακι για να το κανεις αυτο.
MasterX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 απο την αρχη θελω να τα περασω, αλλα απο το image που υπαρχει στο κρυφο partition του σκληρου, αφου δεν υπαρχουν δισκακια.. Το θεμα ειναι γιατι δεν προχωραει?
xristoforos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Κανε ενα ολικο φορματ και περνα να σου δωσω το δισκακι των 7. Aν εχεις τα 64bitα ακομα καλυτερα.
MasterX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ε, αφου τα εχει original τα windows, γιατι να βαλουμε κατι αλλο? άλλωστε το image που εχουνε οι φορητοι τα εχει ολα ετοιμα... γιατι να ψαχνουμε και οδηγους μετα? το θεμα ειναι γιατι δεν δουλευει αυτο????
antuansupra Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 το f8 σε βγαζει σε recovery mode μεσα απο τα win σε συνεργασια με το recovery τις καθε εταιρειας. δοκιμασε να πατησεις f10(πρεπει να σε βγαζει απ'ευθειας στο recovery)χωρισ συνδεση.
MasterX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 το F10 με βγαζει στην "Επεξεργασία επιλογών εκκινησης" και καπου λεει [ /ΝOEXECUTE=OPTIN ... αν πατησω Enter ξεκιναει να φορτώνει τα windows και φτανει εκει που βρισκει προβλημα και βγαζει το συνηθισμενο του "Επιδιόρθωση κατα την εκκινηση".. Αφου ψαξει καμποση ωρα, γραφει "Τα Windows δεν μπορουν να διορθώσουν αυτον τον υπολογιστη αυτόματα" και λεει "αν εχετε συνδεσει προσφατα μια συσκευη στον υπολογιστή, οπως καμερα ή φορητη συσκευη αναπαραγωγης μουσικης, αποσυνδέστε την και επαεκκινηστε τον υπολογιστή.."
antuansupra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 στo "no execute option" πατα escape,να δουμε που θα σε βγαλει
MasterX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 με Escape με παει: Διαχειριση εκκινησης των Windows Επιλεξτε ενα λειτουργικο συστημα για εκκινηση ή πατηστε το TAB για να επιλεξετε ενα εργαλειο" - Windows 7 Εργαλεια: - Διαγνωστικα μνημης των Windows Πατώντας "Windows 7" με παει στα γνωστα: "Επιδιόρθωση κατα την εκκινηση"
antuansupra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το μονο που μας μενει οποτε ειναι εγκατασταση απο γνησιο cd των win
MasterX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 που να το βρω? και οδηγους απο το site tης Toshiba?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.