GCMH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Έχει κανεις εμπειρια από αυτόν τον τύπο δικτυακής κάμερας; Άλλες καλύτερες προτάσεις; Θα ήθελα να σας διαβάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλά κανείς; ένα "νόμιμο" bump νομίζω "δικαιούμαι"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. αγορασα μια foscam FI8918W και ενω μεσα απο το τοπικο δυκτιο λειτουργει κανονικα απο το internet δεν μπορω να συνδεθω. εκανα λογαριασμο στο dynDNS.com με name μου.dyndns-ip.com , αλλα δεν τα καταφερνω, δεν ξερω τι λαθος κανω. εχω βαλει port 8090 και τις εχω ανοιξει απο το router. ρουτερ εχω ενα thomson tg585 στις ρυθμισεις τις καμερας στο Basic Network Settings εχω βαλει τα εξεις IP Addr........ την IP της cameras στο router (192.168.1.71) Subnet Mask....... 255.255.255.0 Gateway ....... 192.168.1.254 DNS Server...... 192.168.1.254 Http Port ....... 8090 Network Lamp ...... checked και στα DDNS Service Settings εχω βαλει DDNS Service...... dndns.org(dyndns) DDNS User ...... του account μου DDNS Passwor ....... του account μου DDNS Host ....... name μου.dyndns-ip.com Re-Update Ignoring All Errors...... uncheck εχετε καμια ιδεα ? υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω? Μηπως παιζει ρολο που ειναι το dynDNS.com σε com και οχι σε .org? αλλα η σελιδα του dynDNS στο ιντερνετ μου βγαινει μονο σε .com ευχαρηστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Με κανέναν browser? edit τα dns και gateway πρέπει να είναι ίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 edit τα dns και gateway πρέπει να είναι ίδια; δεν ξερω αλλα ετσι νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=66084&page=25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.