bakass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 για δωστε μου τα φωτα σας ρε συμφορουμιτες..... εδω και καιρο εχω φτιαξει ενα htpc αρκετα καλο για την δουλεια του,η οποια ειναι η αναπαραγωγη 720p ταινιων..(παιζει απροβληματιστα και 1080P αλλα ειμαι οκ με το 720) σκεφτομαι να το πουλησω και να αγορασω ενα media player που να κανει την ιδια δουλεια... βεβαια το htpc το χρησιμοποιω και για downloading τις ταινιες σε rapidshare... 1)ξερετε αν υπαρχει καποιο media player που να κατεβαζει rapid εκτος απο torrent που αρκετα το κανουν?? 2)επειδη βαρεθηκα καθε φορα να ανοιγω τον kmplayer,να φορτωνω υποτιτλους κτλ κτλ,ποιο software ειναι ευχρηστο και ιδανικο και και φυσικα δεχεται και κανα remote control που σκεφτομαι να αγορασω,και τους υποτιτλους ως ξεχωριστο srt...? 3)να κρατησω το htpc η να προτιμησω media player?ξαναλεω μονο ταινιες βλεπω απ αυτο...και με το Mouse... 4)ενα media player που με ενδιαφερει λεει στα specs του οτι βγαζει 720p/60hz...αν εγω αγορασω μια tv 100hz,η αναπαραγωγη τοτε θα γινεται σε 60hz η η τηλεοραση το μετατρεπει σε 100hz?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.