Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση για οσους εχουν οικονομικες δυσκολιες

benign

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόλη καλή ιδέα για το νήμα άλλα έχω μια παρατήρηση δεν πρέπει να είναι κάτι συγκεκριμένο δηλαδή να κάνουμε κατηγορίες ανάλογα την χρήση του υπολογιστή και τον υλικό/περιφερειακά που διαθέτουμε(οθόνη).Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ένας έχει μια οθόνη που η ανάλυση του είναι 1280x1024 δεν θα πάει στην 6850 γιατί είναι πάρα πολύ overkill και το ίδιο ισχύει και για τον επεξεργαστή .

Δημοσ.

Mιας και η συζήτηση αφορά οικονομικές αναβαθμίσεις.Εγώ που δεν έχω ddr2 (ddr απλή με athlon64 3800x2) οπότε θέλω 6gb DD3 , ποια μητρική θα προτείνατε με έναν phenom π.χ;

Games δεν παίζω αν και υπάρχει μια ati 4850.

Δημοσ.

Mιας και η συζήτηση αφορά οικονομικές αναβαθμίσεις.Εγώ που δεν έχω ddr2 (ddr απλή με athlon64 3800x2) οπότε θέλω 6gb DD3 , ποια μητρική θα προτείνατε με έναν phenom π.χ;

Games δεν παίζω αν και υπάρχει μια ati 4850.

Φιλε μου δεν θελεις 6 GB DDR3 αλλα ειτε 4 ειτε 8.Εγω σου προτεινω 8 πολυ φτηνα και με πολυ καλες επιδοσεις:

Mobo: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522790

RAM: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553255

Με 130 ευρω εισαι ετοιμος.Οσο για cpu εχουν αναφερθει και απο τα αλλα παιδια πολλες καλες περιπτωσεις ,καθε μια με τα υπερ της.

Δημοσ.

Παντως εγω που δε βιαζομαι, λεω να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι να δω και τις νεες am3+.

Θελω να πιστευω οτι θα βρω μια καλη am3+ μεχρι 80 ευρω που διαθετω για μητρικη.

Αν οχι, ελπιζω οτι θα πεσουν οι τιμες των am3 (mobo & cpu) κι αλλο μετα την ελευση στην αγορα των am3+ και bulldozer. (Ελπιζω να μην εξαφανιστουν και την πατησω... γιατι παρατηρω μια μειωση στις υπαρχουσες am3 μητρικες, πχ η Gigabyte GA-790XTA-UD4, υπαρχει πλεον μονο στο πλαισιο ως εκθεσιακη, ενω μεχρι την προηγουμενη βδομαδα φιγουραριζε και σε αλλα μαγαζια...)

Το μονο θεμα μου ειναι οτι εχω 4gb ddr3 στα 1333, οπου ελπιζω να κανουν στις νεες am3+ και να μην εχω θεμα με voltage κτλ κτλ, καθως επισης και ενα τροφοδοτικο chieftec 420W, το οποιο δεν ξερω αν θα μπορεσει να σηκωσει τη νεα πλατφορμα.

Δημοσ.

Αν μπορει κανεις να περιμενει,ακομη καλυτερα αλλα για καποιον που θελει ενα φτηνο συστηματακι υπαρχουν ευκαιριες στην AMD πλατφορμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...