carpenter1900 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια χαιρετω.Θελω να παρω πιο γρηγορο επεξεργαστη απο αυτον που εχω(E5200)μιας και προς το παρον δεν μπορω να αλλαξω socket.Ποιος κατα την γνωμη σας(αν)αξιζει πραγματικα με ουσιαστικες καλυτερες επιδοσεις απο αυτον που εχω ηδη;(max 100e).Υποψιν οτι ειμαστε και gamers...
TZANNSPY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Γενική και αόριστη η ερώτηση και τέτοιες οι απαντήσεις που θα λάβεις. Δεν δίνεις στοιχεία για το υπόλοιπο H/W αλλά ούτε και για τις ανάγκες σου και τη χρήση του PC. Αν και η αναβάθμιση του cpu πρέπει να γίνει σε συνάρτηση/βάση των παραπάνω θα σου απαντήσω πως η καλύτερη δυνατή επιλογή είναι ένας μτχ core 2 quad, κατά προτίμηση ο Q9550, o οποίος (Q9XXX) είναι και το ταβάνι της πλατφόρμας αυτής που δεν λέει να μας αφήσει χρόνους... Προσωπικά πήγα από Ε5300 @ 3900 σε Q9550 @ 4000 και είμαι μια χαρά!!! Βέβαια την μετάβαση την έκανα πριν ενάμιση χρόνο οπότε ήμουν μία γενιά πίσω, εσύ θα είσαι δύο, όχι ότι σημαίνει και τίποτα αυτό, γιατί δύναμη υπάρχει αρκετή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.