Προς το περιεχόμενο

Ατσαλάκωτο Πουκάμισο

slr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο εξωτερικό κυκλοφορούν εδώ και καιρό τα non-iron πουκάμισα. Στην ελλάδα που υπάρχουν όμως;

Δημοσ.

non-iron τα λένε επειδή δεν τσαλακώνουν εύκολα νομίζω. Όχι ότι μπορείς να τα βάλεις πλυντήριο-στεγνωτήριο και να είναι αεροδρόμιο.

Δημοσ.

χμμ, εχω κανα 2 νομιζω tommy hilfiger. το ενα το εχω μονιμα κρεμασμένο στο θολομπαρο του αυτοκινήτου για εκτακτες περιστασεις (επαγγ. ραντεβου, λερώματα κλπ) και ΄ποντως δεν εχει τσαλακωθει πολύ απο το βαλε βγαλε πραγματα στο αμαξι... Αλλα όπως προείπώθηκε, μην περιμένεις να το πλύνεις και να μη θέλει σιδερο, θα εισαι σαν τον τσακωνα σε ραντεβού με θεαρα του '80.

Δημοσ.

μην περιμένεις να το πλύνεις και να μη θέλει σιδερο, θα εισαι σαν τον τσακωνα σε ραντεβού με θεαρα του '80.

:lol: :lol: :lol: έγραψες !!!

Δημοσ.

υπαρχουν φυσικα αυτα τα πουκαμισα.

στην ελλαδα δεν ξερω που αλλα στο dubai τα ειχα δει σε ενα μαγαζι το 2006.

οτι και να εκανες επαναφέρονταν οπως ηταν αρχικα. το υφασμα θυμιζε πολυεστερα.

ακομα και με μισος να τα εκλεινες στην χουφτα και να το εσφιγγες μετα το τραβαγες και ηταν ισιο.

Δημοσ.

υπαρχουν φυσικα αυτα τα πουκαμισα.

στην ελλαδα δεν ξερω που αλλα στο dubai τα ειχα δει σε ενα μαγαζι το 2006.

οτι και να εκανες επαναφέρονταν οπως ηταν αρχικα. το υφασμα θυμιζε πολυεστερα.

ακομα και με μισος να τα εκλεινες στην χουφτα και να το εσφιγγες μετα το τραβαγες και ηταν ισιο.

αυτά ειναι άλλη φάση, δεν ξερω αν εννοει τετοια το παλικάρι... Αυτά που υπάρχουν στην Ελλάδα απλώς εχουν υφασμα που δεν τσαλακώνεται εύκολα και αν τσαλακωθεί επαναφέρεται ευκολα.

Δημοσ.

Non-iron είναι τα πουκάμισα του Marks&Spencer's. Χρόνια αγοράζω μόνο αυτά και, πίστεψέ με, δεν παθαίνουν τίποτα. Έχω πουκάμισα από το 1999 και είναι σαν να τα πήρα χτες. Και δεν είναι ακριβά.

Δημοσ.

Η σωστή γραμμή στο θέμα ατσαλάκωτο πουκάμισο έχει ως εξής, παιδιά.

Το πρώτο πράγμα που κάνετε το πρωί είναι να φορέσετε το πουκάμισό σας ΜΟΝΟ. Κατόπιν μπαίνετε για ντους, σαπουνίζεστε κανονικά, ξεβγάζετε το αφρόλουτρο/σαπούνι όπως θα κάνατε σε κάθε άλλη περίπτωση και στεγνώνεστε με το πιστολάκι από πάνω μέχρι κάτω(απ'τη μέση).

Λειτουργεί για όλα τα πουκάμισα της αγοράς και όχι μόνο για τα non iron πολυεστερικά που ευδοκιμούν αποκλειστικά στα οροπέδια του Ντουμπάι.

"ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...