Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Έκανα μια αναβάθμιση. Έβαλα ένα καινούριο PSU (HX750W) και έβγαλα την Sapphire 6870 και έβαλα στην θέση της την ASUS 6870.. Όλα δουλέψαν άψογα εκτός από την κάρτα δικτύου.. Σταμάτησε το PC να είναι συνδεδεμένο με το Internet. Πάω πίσω, το πράσινο φωτάκι είναι αναμένο. Κάνω RR το Router, και βγάζω-βάζω το καλώδιο ethernet. Βγάζω τα Drivers του Belkin και τα ξαναβάζω από το official cd του. Κατεβάζω αυτά, και δοκιμάζω με αυτά. Πολλά restart. Στην τελική τρώω ένα άκυρο ολάκαιρο, και ενώ ανάβει το λαμπάκι.. βλέπω να μην το αναγνωρίζει το PC για κάποιο λόγο. Δεν το βλέπω στον DEVICE MANAGER! Έχω στα δίκτυα μόνο το Hamachi και το VPN, πουθενά ethernet PCI adaptor or something. Τι παίζει ρε γαμώτο; Πάλι καινούρια; Τι στα τσακίδια αναλώσιμες είναι; Αλλάζω μια το χρόνο! Any lore?
Bspus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το εχω ξαναδει αυτο να συμβαινει και να φτιαχνει μονο με φορματ. Μαλιστα δεν μου αναγνωριζε καμια καρτα δικτυου στο device manager οποια και να εβαζα. Δεν αποκλειεται κατι να εχει πειραχτει στα windows και τρεχα γυρευε. Δες αν μπορεις να δανειστεις αλλη καρτα. Αν σου δουλεψει μαλλον φταιει η καρτα σου διαφορετικα τουλαχιστον ξερεις οτι δεν εχει νοημα να αγορασεις αλλη
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Τι disturbing πράγματα είναι αυτά που γράφεις. Δηλαδή σου έκατσε στα καλά καθούμενα τέτοιο σκινηκό και έκανες Format; Πάμε καλά..; Που είμαστε στα Windows ME; Δόξασι ο Dante, βάζω το USB Wireless stick του άλλου RIG μου και το βλέπει ο Device Manager αμέσως (εκεί που είναι και ο VPN και το Hamachi). Άρα παρέδωσε το Belkin PCI adaptor μου; Λογικά σίγουρο είναι ε; Τι άλλο μπορώ να κάνω..; (Υ.Γ: Τώρα αξίζει να πεταχτώ media markt να πάρω το πιο φθηνό pci wireless/usb wireless που θα βρω; Σε κάνα HAMA με βλέπω.. μετά από 1 χρόνο θα το κλέω πάλι.) EDIT: Ότι νάνε. Την βγάζω απ'το PC και την βάζω στο άλλο παιρνόντας πρώτα τα Drivers. Το ανοίγω, και βγαίνει κανονικά στο tray των W7 η μπαλίτσα που ανιχνεύει τα νέα Hardware. Δείχνει ακριβώς το μοντέλο του, και λέει πως ΑΠΕΤΥΧΕ να το εγκαταστήσει. Πάω στον Device Manager, και την δείχνει κανονικά και λέει Working Properly.. WTF. >.> EDIT 2: Να ξέρετε, είχα βάλει και είχα βγάλει την κάρτα 2 φορές! Μόλις την πήγα ξανά στο PC μου, δεν άναβε το φωτάκι καν.. το ξανακλείνω και αλλάζω PCI θύρα (την βάζω ξανά σε αυτήν που ΉΤΑΝ) και εκεί τελικά ένιωσε. Δουλεύει κανονικά.. Μετά λέτε πως εμείς οι γυναίκες σχετιζόμαστε με την άβυσσο. Ευχαριστώ για το reply Bspus, θα καθυστερήσει να αυτοκαταστραφεί η δική μου για λίγο ακόμα α[' ότι φαίνεται. (Belkin = TRASH)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.