Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, μπήκα στο τριπάκι και το άκουσα κι εγώ. Ωραίο είναι - αν και όχι στα συνήθη γούστα μου. Μου άρεσε πολύ το seven devils.

Ναι το αγαπημένο μου του δίσκου είναι...

post #648

Δημοσ.

http://www.factmag.com/2011/11/29/autechres-lost-debut-reissued/

Autechre's lost debut re-issued ..

Produced by Rob Brown and Sean Booth under the name Lego Feet, which is also the record’s title, it was Skam Records‘ first release, issued on 12″ vinyl in 1991. Original copies are incredibly difficult to come by – there’s currently one on sale on Discogs for £300.

Sonically it’s a close cousin to Autechre’s debut album, Incunabula, but with a crunchier sound, and one more obviously indebted to acid house.

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σαν συνολο το αλμπουμ δεν με ενθουσιασε σε σχεση με το προηγουμενο

αλλα εχει μεσα καααατι κομματια

refined diamonds :mrgreen:

ff01de0749.jpg

Δημοσ.

Με το event2ticket, οι διοργανωτές μπορούν να δημιουργήσουν μια σελίδα για κάθε τους εκδήλωση στην οποία να ενημερώνουν το κοινό με εικόνες και video. Με τα social media μπορείτε οι ίδιοι να κάνετε το event σας γνωστό σε δευτερόλεπτα.

http://event2ticket.gr/new/

Δημοσ.

Alabama shakes - boys and Girls, στηρίξτε τους και πηγαίνετε να τους δείτε ζωντανά.

Και κάτι ενός έτους που το ανακάλυψα φέτος, black keys - el camino, αλλά εσείς θέλετε και το προηγούμενο τους.

Δημοσ.

Spiritualized - Sweet Heart Sweet Light

Spiritualized-Sweet-Heart-Sweet-Light-album-cover-300x300.jpg

Είχα αγοράσει κάποτε ένα δίσκο τους για €0.99 και αναρρωτιόμουνα πώς θα ένοιωθα αν έβγαζα δίσκο και πήγαινα στο Κουρδιστάν ξερωγώ και έβλεπα το δίσκο μου να πουλιέται φθηνότερα από ένα πακέτο σερβιέτες. Ε, αυτή η ίδια μπάντα έβγαλε την περασμένη εβδομάδα ένα δίσκο που -εκ πρώτης ακρόασης- φαίνεται να αξίζει περισσότερο από ένα πακέτο σερβιέτες. 3/5 αστεράκια από μένα.

Δημοσ.

Sigur-Ros-Ekki-Mukk.jpg

An interview with the band in a March 2012 issue of Q Magazine confirmed the completion of a new album, titled Valtari and scheduled for release on May 28, 2012. On March 26, the band released the first official single from the album, "Ekki Múkk."[29] On April 14, a lower quality version of the complete album leaked out on the internet[30].

It is being rumored that Sigur Rós are planning the release of another new album, which will follow Valtari. According to the band's message board, the unexpected album is already completed and will be issued next year. It is allegedly very different from the calm and introversive Valtari.[31]

Αυτό το πήραμε πρέφα;

Wikipedia η πηγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...